Horeca

Tacamurile din inox de la Amefa: traditie, design si calitate

Pentru ca evenimentele sunt in plina desfasurare, merita sa ridici standardele punand la dispozitie oaspetilor tacamuri de cea mai buna calitate....

Citeste tot

Delicii de sezon in vesela potrivita de la Yalco

Prajiturile gustoase de sezon cu prune, afine, mere sunt la mare cerere. Si este si normal sa fie asa. Fructele sunt extraordinar de gustoase reusind...

Citeste tot

Cum alegi cele mai bune pahare pentru servirea bauturilor cu gheata?

Alegerea celor mai bune pahare pentru un restaurant poate depinde de mai mulți factori, inclusiv stilul și tema restaurantului, tipul de bauturi...

Citeste tot

Temperaturile ridicate “cer” bauturi cu multa gheata? Iata paharele potrivite

Citeste tot

Deserturile de vara, acum in cea mai frumoasa prezentare

Inghetata, prajituri cu texturi usoare si lejere, budinci cu fructe sau chiar torturi, toate reprezinta delicii care nu pot fi refuzate. Nici macar...

Citeste tot

Obtine gustul perfect cu ajutorul oalelor profesionale de la FEST

Gustul este cel mai important atunci cand mergi sa iei masa intr-un restaurant. Desigur, modul de servire, produsele in care este servita mancarea,...

Citeste tot

Savureaza cele mai bune fresh-uri in paharele speciale de la Yalco

Savureaza cele mai bune fresh-uri in paharele speciale de la Yalco

Citeste tot

Vara aceasta transforma inghetata in vedeta restaurantului

Inghetata este, intr-adevar, desertul preferat al verii pentru multi oameni. Este racoritoare, delicioasa si vine intr-o varietate de arome si...

Citeste tot

Este vremea limonadelor delicioase in carafe spectaculoase

Carafele sunt recipiente decorative sau functionale, adesea confectionate din sticla sau cristal si sunt concepute pentru a servi diverse scopuri in...

Citeste tot

Serveste inghetata intr-un mod inedit si surprinde-ti oaspetii

Inghetata este cel mai cautat si apreciat desert al verii. Intr-o multime de combinatii, texturi, culori si arome, inghetata este pe placul tututor....

Citeste tot