Horeca

Organizeaza din timp petrecerile de Craciun prin servirea celor mai bune produse si servicii

De Doinita Stanciu la 07-11-2023

Nu mai este mult pana la startul petrecerilor de Craciun organizate de firme si companii pentru angajatii lor. Un mod placut de a inchega relatiile dintre colegi, dar si pentru a face retrospectiva anului. Pentru astfel de momente trebuie sa te pregatesti din timp. Si chiar daca esti de parere ca mai este timp pentru asa ceva, timpul se scurge rapid, asadar, nu este timp de pierdut.

Pentru a pregati restaurantul pentru petrecerile de Craciun, trebuie sa iei in considerare atat aspectele de design si atmosfera, cat si partea practica de a oferi meniuri si servicii de calitate. Iata cateva sfaturi:

  • Decorarea restaurantului: Folosește decoratiuni specifice Craciunului, cum ar fi bradul de Craciun, luminitele, ornamentele si vascul. Creeaza acea atmosfera specifica, bazata pe emotie, bucurie, mese in familie. Foloseste culori precum rosu, verde si auriu si delecteaza-ti invitatii cu arome irezistibille.
  • Pune muzica de Craciun, colinde, pentru a amplifica spiritul sarbatorilor.
  • Creeaza un meniu special de Craciun care sa includa mancaruri traditionale de sarbatoare, cum ar fi curcan, purcelus de lapte, sarmale, cozonac, fursecuri si bauturi calde ca vin fiert, ciocolata calda cu frisca si lichioruri specifice sezonului.
  • Ofera optiuni pentru vegetarieni si persoane cu diete speciale pentru a asigura ca toti clientii se simt bineveniti.
  • Asigura-te ca personalul este bine pregatit si imbracat corespunzator pentru sarbatoare.
  • Asigura o rezervare in avans si un sistem de alocare a meselor pentru a gestiona numarul mare de clienti.
  • Antreneaza personalul sa fie amabil, atent si sa ofere o experienta de calitate clientilor.
  • Poti organiza evenimente speciale de Craciun, cum ar fi concerte sau serate cu colinde.
  • Anunta evenimentul de Craciun in avans, atat pe site-ul web al restaurantului, cat si pe retelele sociale, folosind imagini atractive si descrieri apetisante ale meniului.
  • Poti oferi pachete speciale pentru grupuri mari sau optiuni pentru petreceri private.
  • Asigura un spatiu confortabil si cochet pentru petrecerile private.
  • Secretul pentru a organiza petreceri reusite de Craciun consta in a crea o atmosfera magica si primitoare, in oferirea unor mancaruri delicioase si in asigurarea unui serviciu de calitate.

Iata 7 modele de farfurii pe care sa prezinti cele mai gustoase bucate traditionale:

Farfurie intinsa portelan Ionia Cosmos 32 cm

Colectia Ionia Cosmos este realizata din portelan si are in spate o frumoasa legenda oferita de prezenta legilor armoniei si ordinii materiei in univers.  Aceasta este definita de liniile ferme si elegante, dar si de albul specific, plin de frumusete si mister.  Farfuria intinsa din colectia Cosmos de la Ionia are diametrul de 32 cm. Aceasta este de culoare alba si contine un design unic, fiind un model rafinat destinat industriei HORECA.  Este realizata din portelan, fabricata in Grecia si reprezinta combinatia ideala intre calitate si design.

Echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi. Fata de alte farfurii realizate din portelan, farfuria Ionia Cosmos contine caracteristici unice. Aceasta se remarca prin calitate absoluta, fiind verificata permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produs finit. Comanda de AICI.

farfurie-intinsa-portelan-ionia-cosmos

Farfurie intinsa portelan Bonna Madera Mint 33 cm este caracterizata de culoarea verde cu diferite variatii, precum si a insertiilor delicate de pe margini. Farfuria Bonna Madera Mint cu forma organica este realizata din portelan de inalta calitate si are diametrul de 33 cm. Este ideala atat pentru servirea preparatelor traditionale, antreurilor si garniturilor, preparatelor principale, cat si pentru prezentarea deserturilor somptuoase.

Colectia colorata Madera Mint a brandului Bonna este inspirata de ultimele tendinte de design si tehnologie si imbina stilul traditional cu cel modern. Aceasta este realizata manual, ceea ce ii ofera autenticitate si optiuni nelimitate, cu forme variate. Suprafata colorata a farfuriei este in armonie cu preparatele culinare, oferind eleganta si rafinament. Comanda de AICI.

farfurie-intinsa-portelan-bonna-madera-mint-33-cm

Farfurie intinsa portelan alba Bonna Gourmet 30 cm

Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita iar valoarea de prezentare si de ambianta sunt la fel de importante ca si servirea mesei si mancarea. Astfel, scopul sau este de a realiza cele mai frumoase seturi de masa pentru zone de dining aglomerate, cu caracteristici ce scot in evidenta rezistenta produselor, precum si esteticul acestora. Pe langa estetica, produsele Bonna au fost concepute pentru a fi usor stivuite.

Bonna foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgaraieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri. Comanda de AICI.

farfurie-intinsa-portelan-alba-bonna-gourmet-30-cm-1

Farfurie intinsa portelan Bonna Retro Gourmet 30 cm
Caracteristici pentru care merita sa investesti in astfel de farfurii:

  •  Margine rezistenta - Indeplinind cele mai dure cerinte, toate produsele Bonna care au fost identificate cu acest tip de rezistenta, sunt proiectate  pentru a fi utilizate pentru un timp cat mai indelungat;
  •  Stivuibile - Pe langa estetica, produsele Bonna au fost concepute pentru a fi usor stivuite
  •  Rezistente la zgarieturi - Bonna, foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgaraieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri
  •  Translucide - Transluciditatea este rezultatul unui proces de cercetare si dezvoltare profunda, astfel incat, Bonna a realizat o formula ce ofera o luminozitate unica produselor
  •  Rezistente la socuri termice
  • Pot fi utilizate la cuptorul cu microunde si masina de spalat vase. Comanda chiar acum de AICI.

farfurie-intinsa-portelan-bonna-retro-gourmet-30-cm

Farfurie intinsa portelan Bonna Snell Sage 30 cm este caracterizata de culoarea deosebita de diferite variatii, precum si de insertiile delicate. Farfuria cu forma rotunda este realizata din portelan de inalta calitate si are diametrul de 30 cm. Este ideala atat pentru servirea preparatelor traditionale, antreurilor si garniturilor, cat si pentru prezentarea deserturilor somptuoase.

Colectia Snell Sage de la Bonna este inspirata de ultimele tendinte de design si tehnologie si imbina stilul modern cu cel rustic. Aceasta este realizata manual, ceea ce ii ofera autenticitate si optiuni nelimitate, cu forme variate. Suprafata farfuriei prevede un finisaj special fiind in armonie cu preparatele culinare, oferind eleganta si rafinament. Comanda de AICI.

farfurie-intinsa-portelan-bonna-snell-sage-30-cm

Farfurie intinsa portelan Bonna Luz 30 cm este caracterizata de culoarea deosebita de diferite variatii, precum si de insertiile delicate. Farfuria cu forma rotunda este realizata din portelan de inalta calitate si are diametrul de 30 cm. Este ideala atat pentru servirea pastelor, antreurilor si garniturilor, cat si pentru prezentarea deserturilor somptuoase. Comanda farfuria accesand acest LINK.

farfurie-intinsa-portelan-bonna-luz-30-cm

Platou rectangular portelan Bonna Viento 34 cm x 16 cm ideal pentru prezentarea si servirea diverselor tipuri de preparate. Acest platou se remarca printr-un design modern, cat si printr-o cromatica eleganta. Este perfect atat pentru servirea preparatelor traditionale, cat si pentru preparatele sofisticate. Datorita dimensiunilor sale, acest platou este perfect atat pentru restaurante, cat si pentru propria bucatarie, adaugand un plus de stil, de rafinament si de eleganta.  Platoul Bonna din colectia Viento este realizat din portelan de cea mai buna calitate si prezinta un design spectaculos, cu influente moderne si foarte elegante. Un platou rezistent la zgarieturi, la utilizare indelungata si la cicluri repetate de spalare. Comanda de AICI.

platou-rectangular-portelan-bonna-viento-34-cm-x-16-cm

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.