Horeca

Cosuri bufet rezistente pentru prezentare si servire produse de panificatie

De Doinita Stanciu la 23-10-2023

Cosurile pentru bufet sunt folosite pentru a prezenta și servi alimente in cadrul unui bufet sau a unei mese festive sau la evenimente speciale. Aceste cosuri pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi rachita, lemn, metal, plastic sau chiat hartie si sunt proiectate pentru a gazdui diverse tipuri de alimente sau accesorii pentru servire.

Cosurile pentru bufet pot avea diferite dimensiuni, forme si stiluri pentru a se potrivi temei evenimentului sau pentru a se potrivi cu espectul general al decorului. Ele pot fi folosite pentru a organiza si aranja alimentele, precum painea, fructele, branzeturile, aperitivele, deserturile si multe altele. In plus, acestea pot fi utile pentru a pastra si transporta tacamurile, servetelele, vesela sau alte obiecte necesare pentru servirea mesei. Cosurile pentru bufet reprezenta un element important in organizarea unei mese oferind o modalitate eficienta de prezentare a alimentelor.

 

Cos paine bej polipropilena APS 35 x 42 cm

Cosul din polipropilena de la APS este de culoare bej si reprezinta o alternativa moderna si igienica pentru servirea baghetelor frantuzesti. Cosul pentru paine este realizat din polipropilena, care acopera un cadru din inox. Cosul este rezistent la umezeala si socuri. Forma rotunda, stocabila reduce considerabil spatiul de depozitare. Se poate curata usor, folosind o laveta umeda. Comanda-l de AICI.

cos-paine-polipropilena-aps-35x42-cm-1

Cos bufet rotund 40 x 12.5 cm APS

Un cos ideal pentru produsele de patiserie sau fructe. Designul sau se potriveste in orice restaurant, fie ca ne referim la cele cu temetica traditionala, fie ca vorbim despe cele cu specific modern. Materialele din care este realizat cosul sunt durabile, fiind rezistente la utilizari indelungate, socuri sau manipulare. Un produs pe care te poti baza, cu un design placuta si o inretinere deosebit de usoara. Comanda simplu si rapid de AICI.

cos-bufet-rotund-40-x-125-cm-aps

Cos paine inox rotund APS 18 cm

Otelul inoxidabil (sau inox) este un material versatil si durabil care isi gaseste numeroase aplicatii in industria restaurantelor datorita proprietatilor sale, cum ar fi rezistența la coroziune, igiena si aspectul estetic. Acest cos din inox garanteaza utilozari repetate fara a i se compromite aspectul. Datorita materialului de calitate din care este realizat, durabilitatea acestuia etse o certitudine. Il poti comanda de AICI.

cos-paine-inox-rotund-aps-18-cm-1

Cos servire inox APS 13x10.5x9 cm

Cosul de inox APS este ideal pentru servirea cartofilor prajiti sau alte garnituri, are un design cu note retro, special conceput pentru o prezentare spectaculoasa a preparatelor. Cosul pentru servire APS este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate. Datorita formei stacabile, spatiul necesar pentru depozitare este optimizat. Comanda-l de AICI.

cos-servire-inox-aps-13x105x9-cm

Cos paine rotund APS 20 x 13 cm este o alternativa moderna si igienica pentru servirea produselor de panificatie. De asemenea, cosul se poate utiliza si pentru depozitarea servetelelor sau a condimentelor.
Acesta estre confectionat din hartie reciclata impermeabila, 70% fibre naturale, 30% rasina sintetica. Designul clasic este ideal pentru servirea produselor atat la mese rustice, cat si moderne. Inaltimea cosului pentru paine este ajustabila. Se recomanda a nu se curata in masina de spalat vase. Il poti achizitiona de AICI.

cos-paine-rotund-aps-20-x-13-cm-1

Cos paine bumbac APS 20 cm

Cosul din bumbac APS
 este o alternativa moderna si igienica pentru servirea painii. Cosul pentru paine, confectionat din bumbac rezistent, are un design clasic, ideal pentru mese rustice, dar si moderne. Inaltimea cosului pentru paine din bumbac este ajustabila. Se poate curata la masina de spalat la temperaturi de pana la 30°C. Il poti achizitiona de AICI.

cos-paine-bumbac-aps-20-cm-3

Cos paine inox rotund APS 18 cm

Cos paine inox rotund APS 18 cm este o alternativa moderna si igienica pentru servirea produselor de panificatie, precum si a fructelor. Cosul APS are diametrul de 18 cm si este realizat din inox de inalta calitate.  Forma rotunda, stocabila reduce considerabil spatiul de depozitare, iar designul clasic este ideal pentru servirea produselor atat la mese rustice, cat si moderne. Produsul se poate curata usor, folosind o laveta umeda sau la masina de spalat vase. Comanda de AICI.

cos-paine-polipropilena-aps-35x42-cm (1)-1

Cos paine polipropilena APS 19 cm

Cosul din polipropilena APS este o alternativa igienica pentru servirea painii.Cosul pentru paine este realizat din polipropilena si este de culoare maro.Forma rotunda, stocabila reduce considerabil spatiul de depozitare.Se poate curata usor, folosind o laveta umeda. Comanda de AICI.

cos-paine-polipropilena-aps-35x42-cm (2)

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.