Horeca

Black Friday la Yalco: Echipeaza-ti restaurantul cu produse de calitate la super preturi

De Doinita Stanciu la 14-11-2023

Momentul oportun pentru cumparaturi inteligente este chiar acum! Nu rata reducerile pe care le-am pregatit in aceasta perioada si beneficiaza de calitate, de branduri renumite si de preturi avantajoase!

Ce am pregatit pentru tine? O selectie de produse de calitate cu ajutorul carora sa-ti impresionezi clientii si sa le oferi cele mai tari experiente culinare. Te invitam sa le descoperi in randurile care urmeaza:

Chafing dish cu capac roll top GN 1/1 APS 67 x 35 cm, 9 l ideal pentru a mentine preparatele calde. Produsul este perfect pentru restaurante, cantine, bufete.

APS lucreaza cu diversi designeri si experti profesionisti din industria de catering pentru a dezvolta produse noi care combina designul spectaculos cu functionalitatea ideala. Fabricat in Germania de o afacere de familie care pretuieste continuitatea, inovatia si increderea.

Chafing dish cu capac roll top GN 1/1 de la Aps este compatibil cu masina de spalat vase. 

Caracteristici produs:

  • Dimensiune: 67 x 35 cm;
  • Capacitate: 9 l;
  • Design atractiv;
  • Material de calitate;
  • Mod de prezentare deosebit;

Comanda-l chiar acum de AICI. Stocul este limitat!

chafing-dish-cu-capac-roll-top-gn-11-aps-67-x-35-cm-9-l-1

Bol inox pentru caviar APS 10 cm este potrivit pentru prezentarea si servirea caviarului si icrelor in conditii optime, in locatiile Horeca, precum hoteluri, restaurante sau terase. De asemenea, bolul poate fi expus pe rafturi speciale pentru prezentarea bufetului. Acesta este prevazut cu spatiu destinat cuburilor de gheata pentru a asigura prospetimea caviarului si este realizat din inox de inalta calitate, ceea ce ii confera rezistenta si durabilitate. Suprafata de prezentare premium a bolului ofera un aspect elegant. Bolul inox APS prezinta un design clasic si o forma rotunda, cu diametrul de 10 cm. Comanda produsul chiar acum de AICI.

bol-inox-pentru-caviar-aps-10-cm (1)

Foarfeca pentru carne Arcos a fost special conceputa ca un instrument precis pentru sarcini de taiere. Lamele foarfecii de bucatarie taie rapid si eficient si sunt realizate din otel inoxidabil, de inalta calitate. Acestea sunt puternice si asigura taierea si pregatirea completa a puiului, pasarilor, dar si a vanatului zburator. Permite taierea exacta a oaselor si cartilajelor.

Manerul din otel inoxidabil ofera control optim, nu aluneca si permite o manipulare foarte confortabila, este prevazut cu piedica pentru o utilizare sigura. Comanda de AICI.

foarfeca-pentru-carne-inox-arcos-25-cm

Cos metalic argintiu APS 21 x 20 cm perfect pentru produsele de panificatie, dar si pentru fructe, care va face ca experienta culinara sa devina completa. Aceasta acorda eleganta oricarei mese, evidentiindu-se printr-un design elaborat si o tehnica de realizare deosebita.

Cosul de la Aps este realizata din metal, un material rezistent care se va mentine intr-o stare ireprosabila pentru mult timp. Acesta este ideal pentru utilizari repetate, fiind unul dintre produsele pe care te poti baza sezon dupa sezon. 

APS lucreaza cu diversi designeri si experti profesionisti din industria de catering pentru a dezvolta produse noi care combina designul spectaculos cu functionalitatea ideala. Fabricat in Germania de o afacere de familie care pretuieste continuitatea, inovatia si increderea. Comanda cosul din inox de AICI.

cos-metalic-argintiu-aps-21-x-20-cm

Setul 6 pahare gin Bormioli America '20s 745 ml este dedicat segmentului Horeca, fiind ideal pentru prezentarea si servirea spectaculoasa a ginului tonic, atat in baruri, restaurante, sau terase, cat si acasa.
Paharele Bormioli America '20s sunt realizate din sticla transparenta, rezistenta si au capacitatea de 745 ml. Acestea se remarca prin stilul vintage original si elegant, fiind realizate in concordanta cu ultimele tendinte de design si tehnologie si accentueaza culorile vibrante ale bauturilor alcoolice.

Cupa balon a paharului Bormioli America '20s este special creata pentru servirea ginului si se imbina cu piciorul elegant, definit de un design original, impodobit cu un detaliu rafinat, in forma de lacrima.
Colectia America '20s este inspirata de anii 1920 si imbina glamourul barurilor americane cu muzica jazz si tendinte moderne de cocktailuri si diverse bauturi alcoolice, amintindu-ne de atmosfera unica fara precedent, oferind eleganta oricarui tip de bauturi. Comanda setul de pahare de AICI.

set-6-pahare-gin-bormioli-america-20s-745-ml-2

Pila ascutit cutite Arcos 30 cm

Pila pentru ascutit cutite Arcos
 se foloseste pentru ascutirea si mentinerea cutitelor profesionale. Pila este din otel carbon cu duritate foarte mare pentru o ascutire perfecta care nu deterioreaza lama cutitului. Manerul este de polipropilena, forma ergonomica ofera confort si durabilitate. Beneficiaza de inel pentru agatare. Comanda pila pentru ascutit de AICI.

pila-ascutit-cutite-arcos-30-cm-1

Tava servire lemn dreptunghiulara APS 35 x 25 cm

Tava pentru servire APS este realizata din lemn de salcam, atent finisata. Este recomandata pentru servirea si prezentarea diverselor preparate. 
Detalii produs

  • Dimensiuni: 35 x 25 cm
  • Inaltime: 2 cm
  • Material: Lemn de salcam

Comanda tava de la APS de AICI.

tava-servire-lemn-dreptunghiulara-aps-35-x-25-cm

Bolul APS Gunmetal Look 23 x 15.5 cm 1.4L este ideal pentru servirea si prezentarea spectaculoasa a produselor de panificatie, garniturilor si preparatelor clasice, precum si a preparatelor de tip street food si fast-food.

Datorita culorii antracit, bolul APS prezinta un design modern, atractiv, fiind potrivit pentru servirea preparatelor in restaurante, baruri sau pub-uri din industria Horeca. Bolul este fabricat din aluminiu de cea mai inalta calitate si are capacitatea de 1.4L, iar dimensiunea de 23 x 15.5 cm. Comanda produsul de AICI.

bol-aps-gunmetal-look-23-x-155-cm-14l

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.