Horeca

Cele mai bune optiuni pentru paharele pe care le poti folosi intr-un bar

De Doinita Stanciu la 28-11-2023

Designul paharelor pentru un bar de restaurant poate varia in functie de tipul de bauturi pe care le serveste restaurantul si de atmosfera generala pe care doreste sa o creeze. Cu toate acestea, exista anumite principii generale pe care le puteti lua in considerare atunci cand alegI paharele pentru un bar de restaurant:

Materialul paharelor: Paharele pot fi fabricate din sticla, cristal, plastic sau alte materiale. Materialul ar trebui sa se potriveasca cu imaginea generala a restaurantului. Sticla si cristalul sunt optiuni traditionale si elegante pentru bauturi fine, in timp ce plasticul poate fi potrivit pentru un mediu mai casual sau pentru evenimente in aer liber.

Forma paharelor: Forma paharelor poate influenta experienta de degustare a bauturilor. Paharele pentru vin, de exemplu, au obisnuit forme specifice care ajuta la evidentierea aromelor si gusturilor. Paharele pentru cocktailuri pot varia in functie de tipul de cocktail pe care il serviti.

Dimensiunea paharelor: Dimensiunea paharelor ar trebui sa fie adecvata tipului de bautura si portiunii servite. Paharele mai mari pot fi potrivite pentru bauturi long-drink sau pentru a servi cantitati mai mari de bauturi.

Designul si aspectul estetic: Aspectul paharelor ar trebui sa se potriveasca cu estetica generala a restaurantului. Poti alege pahare cu designuri simple si elegante sau cu elemente mai distinctive si creative, in functie de imaginea pe care doriti sa o creati.

Durabilitatea: Avand in vedere ca paharele vor fi utilizate frecvent, durabilitatea este importanta. Asigura-te ca paharele sunt rezistente la spalare in masina de spalat vase si ca pot rezista uzurii zilnice.

Brandingul: Daca restaurantul dvs. are un logo sau o marca distinctiva, poti sa personalizezi paharele pentru a reflecta aceasta identitate.

Iata cateva pahare care pot face experienta din restaurant una de exceptie:

Setul 6 pahare gin Bormioli America '20s 745 ml este dedicat segmentului Horeca, fiind ideal pentru prezentarea si servirea spectaculoasa a ginului tonic, atat in baruri, restaurante, sau terase, cat si acasa.
Paharele Bormioli America '20s sunt realizate din sticla transparenta, rezistenta si au capacitatea de 745 ml. Cupa balon a paharului Bormioli America '20s este special creata pentru servirea ginului si se imbina cu piciorul elegant, definit de un design original, impodobit cu un detaliu rafinat, in forma de lacrima.

Colectia America '20s este inspirata de anii 1920 si imbina glamourul barurilor americane cu muzica jazz si tendinte moderne de cocktailuri si diverse bauturi alcoolice, amintindu-ne de atmosfera unica fara precedent, oferind eleganta oricarui tip de bauturi. Comanda setul de AICI.

set-6-pahare-gin-bormioli-america-20s-745-ml-3

Setul 6 pahare Martini Bormioli America '20s 245 ml este dedicat segmentului Horeca, fiind ideal pentru prezentarea spectaculoasa a cocktail-ului Martini, atat in baruri, restaurante, sau terase, cat si acasa.

Paharele Bormioli America '20s sunt realizate din sticla transparenta, rezistenta si au capacitatea de 245 ml. Acestea se remarca prin stilul vintage original si elegant, fiind realizate in concordanta cu ultimele tendinte de design si tehnologie si accentueaza culorile vibrante ale bauturilor alcoolice. Cupa paharului Bormioli America '20s este special creata pentru servirea cocktail-ului celebru Martini si se imbina cu piciorul elegant, definit de un design original, impodobit cu un detaliu rafinat, in forma de lacrima. Comanda de AICI.

set-6-pahare-martini-bormioli-america-20s-245-ml-2

Set 6 pahare long drink Bormioli America '20s Sapphire Blue 400 ml este dedicat segmentului Horeca, fiind ideal pentru prezentarea spectaculoasa a cocktailurilor si bauturilor, atat in baruri, restaurante, sau terase, cat si acasa. Paharele Bormioli America '20s Sapphire Blue sunt realizate din sticla transparenta, de culoare albastru, groasa si rezistenta si au capacitatea de 400 ml. Comanda de AICI.

set-6-pahare-long-drink-bormioli-america-20s-sapphire-blue-400-ml-1

Linia de pahare Stone de la Bormioli detine un aspect vintage, inconfundabil. Aceasta colectie este o reinterpretare contemporana a modelelor de la inceputul anilor 1900.

Paharele Stone ies in evidenta prin decorarea sofisticata a sticlei transparente, cu fatete de diferite dimensiuni, astfel incat fiecare detaliu este conceput pentru a infrumuseta cu o nota vintage fiecare bautura servita. Paharul Cooler Stone este ideal pentru a servi cocktail-uri alcoolice si non-alcoolice, intr-un ambient la moda si plin de farmec. Comanda de AICI.

set-6-pahare-cooler-bormioli-stone-490-ml-3

Set 6 pahare long drink Pasabahce Diamond 315 ml

Pasabache se numara printre cei mai mari producatori de sticla din lume, furnizand articole de sticla in peste 140 de tari in ultimii 80 de ani. Acesta este simbolul elegantei, creativitatii si fiabilitatii, cu o gama larga de produse, functionalitate, perspectiva inovatoare si modele distinctive.  Setul de 6 pahare din colectia Diamond de la Pasabahce se poate utiliza pentru servirea cocktail-urilor sau racoritoarelor. Elegante, cu linii bine definite, paharele sunt realizate din sticla de inalta calitate si au capacitatea de 315 ml. Comanda de AICI.

set-6-pahare-long-drink-pasabahce-diamond-315-ml-2

Pahar Libbey Flashback 360 ml

Paharul din colectia Flashback de la Libbey ofera rafinament oricarei prezentari a bauturii. Paharul Flashback este realizat din sticla de inalta calitate, iar designul sau elegant adauga o nota vintage. Paharul Flashback este robust, cu o constructie grea ce creste durabilitatea si creeaza o ambianta stralucitoare la orice masa sau bar. Acesta are capacitatea de 360 ml, este ideal pentru cocktail-uri si poate fi curatat usor in masina de spalat vase. Comanda de AICI.

pahar-libbey-flashback-360-ml

 

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.