Horeca

Oferta de cantitate: Stoc mai mare, pret mai mic

De Doinita Stanciu la 31-10-2023

Stoc mai mare, pret mai bun! La Yalco, beneficiezi de un pret mai mic per bucata la achizitionarea unui stoc mai mare de tacamuri Horeca. Iar asta inseamna mai mult si mai bine pentru afacerea ta. Vezi ofertele de cantitate pe care le-am pregatit pentru tine si investeste in tacamuri de calitate, beneficiind in acelasi timp de preturi din ce in ce mai bune. O gama variata de furculite, cutite, linguri si lingurite realizate din inox 18/10 sunt disponibile pe yalco.ro, in stoc mare, astfel incat afacerea ta sa prospere. Alege tacamurile favorite din colectiile Betina, Cristina, Dafni, Diamond, Focus, Hammer, Orion, Pacific, Savilla, Taverna, Tiffany, Triton, Venice, Yamamoto, de la producatori precum APS sau Yalco Cutlery.

Tacamurile din inox de la Yalco sunt profesionale, fiind ideale pentru restaurante, terase, saloane de evenimente, hoteluri sau orice alte unitati din aria horeca. Tacamurile sunt foarte importante pentru aspectul mesei, fie ca vorbim despre evenimente deosebite, fie la o cina in familie sau alaturi de prieteni.

lingura-yalco-orion-inox-1810-grosime-3-mm

Inoxul 18/10 este un tip specific de oțel inoxidabil folosit frecvent in industria alimentara si in productia de vesela si tacamuri. Cifrele 18 și 10 se refera la procentul de continut de crom si nichel din aliajul de otel. Mai exact, inoxul 18/10 contine aproximativ 18% crom si 10% nichel. Cromul confera otelului rezistenta la coroziune si ii ofera un aspect lucios, in timp ce nichelul ii confera durabilitate si rezistenta la lovituri. Aceasta compozitie chimica face inoxul 18/10 rezistent la rugina, patare si coroziune, facandu-l potrivit pentru utilizarea in contact cu alimentele. Este adesea utilizat pentru fabricarea tacamurilor, tigailor si a altor ustensile de bucatarie de inalta calitate.

lingura-yalco-orion-inox-1810-grosime-3-mm (1)

Pentru a-l mentine in stare buna si pentru a prelungi viața obiectelor din inox 18/10, iata cateva sfaturi de intretinere:

Curatare regulata: Spala obiectele din inox 18/10 cu detergent pentru vase, utilizand o carpa moale, burete sau perie din nailon pentru a curata suprafața. Evita sa utilizezi bureti sau abrazive aspre care ar putea zgaria inoxul. Dupa spalare, clateste si usuca obiectele pentru a preveni apariția petelor de apa sau depunerilor de calcar.

furculita-yalco-orion-inox-1810-grosime-3-mm

Evita contactul cu sarurile: Evita sa lasi obiectele din inox 18/10 in contact prelungit cu sarurile, deoarece acestea pot provoca coroziune.

Prevenirea petelor si urmelor de amprente: Pentru a preveni aparitia petelor si urmelor de amprente, poti utiliza un produs special pentru curatarea inoxului sau ulei de masline pentru a sterge usor suprafata si a o face sa straluceasca.

Nu folosi ustensile de metal: Evita sa folosesti ustensile de bucatarie din metal sau cu margini ascutite pe obiectele din inox 18/10, deoarece acestea pot zgaria suprafata.

tacamuri-yalco-orion-inox-1810-grosime-3-mm

Indeparteaza petele: Daca apar pete sau urme dificil de indepartat, utilizeaza produse speciale de curatare, nu incerca sa insisti cu solutii si produse neadecvate care pot deteriora aspectul acestora.

Polizare: La intervale regulate, poti poliza obiectele din inox 18/10 cu un produs de polizare special pentru a mentine stralucirea lor.

Decopera colectia de tacamuri de la Yalco si investeste in produse durabile si prietenoase cu afacerea ta. Mai mult, la o cantitate mare de tacamuri achizitionata, beneficiezi de un pret mai bun. Ce poate fi mai tentant de-atat?

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.