Casa si Gradina

Ingrijeste-ti gradina in mod eficient si economiseste inteligent cu produsele de la Claber

De Doinita Stanciu la 04-04-2023

Alege produse eficiente care sa garanteze rezultate rapide cu un minim de efort. Produsele de la Claber au fost gandite sa ofere o durata de viata indelungata, fiabilitate garantata si economie in resursele utilizate. Transforma-ti gradina intr-un spatiu care sa te relaxeze, atat prin ceea ce ofera, cat si prin modul in care arata

kit-irigatii-pentru-60-plante-claber-907670000

Kit irigatii pentru 60 plante Claber – 907670000

Kitul de irigatii de la Claber este o solutie completa pentru configurarea unui sistem de irigare prin picurare pentru gradina de plante, fructe sau legume, care poate uda pana la 60 de plante in 6 zone diferite de irigare. Kitul Claber include toate componentele necesare, de la furtun flexibil, fitinguri, cuple, duze, picuratoare reglabile si cuple, pana la diverse accesorii pentru optimizarea cantitatii de apa pentru fiecare zona, in functie de clima, sol si particularitatile tipurilor de plante. Astfel, veti obtine cele mai bune rezultate pentru plantele, florile, fructele si legumele dumneavoastra, economisind consumul de apa si reducand timpul si efortul.

Kitul Claber este ideal pentru proiectele DIY, fiind, de asemenea, o idee de cadou pentru pasionatii de gradinarit. Kitul acopera necesarul a 60 de plante. De asemenea, sistemul de irigatii poate fi extins, dupa preferinte, prin achizitionarea unui programator sau altor componente Claber din gama RainJet®. Comanda acest kit complet de aici.

kit-irigatii-pentru-terasa-claber-907720000-1

Kit irigatii pentru terasa Claber – 907720000

Kitul de irigatii pentru terasa este o solutie eficienta de irigare prin picurare pentru terasa, balcon sau gradina. Kitul Claber include toate componentele necesare, de la tubul principal, furtunuri de alimentare, picuratoare reglabile, pana la diverse accesorii pentru optimizarea cantitatii de apa pentru fiecare ghiveci, in functie de clima, sol si particularitatile tipurilor de plante si flori. Astfel, veti obtine cele mai bune rezultate pentru florile si plantele dumneavoastra, economisind consumul de apa si reducand timpul si efortul.

Kitul acopera necesarul a 50 de ghivece si il poti comanda de aici.

programator-irigatii-kit-claber-907660000

Programator irigatii kit Claber – 907660000

Programatorul irigatii kit Claber ofera o solutie completa cu 15 programe diferite pentru configurarea unui sistem de irigare prin picurare pentru terasa, balcon sau gradina. Kitul Claber include toate componentele necesare, de la programator Logica® cu 15 programe alimentat cu baterii, racord de prindere, furtun flexibil, fitinguri, stabilizator de presiune, picuratoare reglabile si cuple, pana la diverse accesorii pentru optimizarea cantitatii de apa.

Kitul Claber este ideal pentru proiectele DIY, fiind, de asemenea, o idee de cadou pentru pasionatii de gradinarit. Kitul acopera necesarul a 20 de ghivece si poate fi comandat de aici.

cupla-cot-cu-2-capete-12-13-16mm-claber-910250000
Programator irigatii 2 programe zi/ora Aquando Video Claber – 84120000

Cu programatorul pentru irigatii Aquando Video Claber puteti gestiona pana la 2 irigari pe zi. Pentru fiecare irigare, exista optiunea de a alege un timp intre 1 minut si 23 de ore si 59 de minute.

Programatorul pentru irigatii functioneaza cu baterii, nefiind necesara conectarea la reteaua electrica. Este perfect etans si rezistent la intemperii. Acesta se poate conecta foarte usor cu senzorul de ploaie, care poate intrerupe programul daca ploua si il porneste din nou daca ploaia s-a oprit. Comanda-l de aici

cupla-cot-cu-2-capete-12-13-16mm-claber-910250000 (1)
Tambur pentru furtun metal 60 Claber® - 88910000

Complet metalic, caruciorul cu tambur pentru furtun Metal 60 Claber garanteaza rotirea perfecta a tamburului datorita sistemului Silent Block. Finisat cu rasina epoxidica care il protejeaza de rugina, este completat de cuplaj automat pentru conectarea furtunului.

Tamburul este rezistent la socuri si intemperii, este stabil, are un design ergonomic si se asambleaza rapid si fara scule. Este un produs fiabil si rezistent de la Claber si il poti comanda de aici.

pistol-pentru-irigat-cu-componente-metalice-metal-jet-claber-95670000
Pistol pentru irigat cu componente metalice Metal Jet Claber – 95670000

Pistolul pentru irigat de la Claber prezinta o duza de pulverizare puternica, ale carei componente metalice promit durabilitate. Modurile de pulverizare sunt reglabile, debitul de apa este controlabil, iar mecanismul de declansare este confortabil.

Pistolul pentru irigat de la Claber beneficiaza de un adaptor pentru furtun Quick-click® cu functie de oprire a apei pentru inchiderea automata a acesteia. Comanda acest pistol de aici.

Vezi cum poti avea o gradina de vis cu produsele de la Substral. Click aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.