Casa si Gradina

Amenajeaza-ti gradina de vis cu ingrasamantul de la Substral

De Doinita Stanciu la 28-02-2023


Primavara este aici. Prin urmare, pregateste-te sa-ti amenajezi gradina folosind cele mai bune produse. Ai incredere in Substral, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Mai jos, o lista cu 6 produse care iti vor transforma gradina in micul tau coltisor de rai.

ingrasamant-pentru-gazon-substral-osmocote-15-kg

Ingrasamant pentru gazon Substral Osmocote 15 Kg

Un gazon bine ingrijit necesita o fertilizare constanta pe tot parcursul sezonului de crestere. Substral Osmocote este un ingrasamant profesional cu actiune prelungita, care se utilizeaza la infiintarea si intretinerea unui gazon existent. Ingrasamantul este eliberat treptat in sol sub influenta umiditatii si a temperaturii solului. Acest proces este adaptat la rata de crestere a ierbii.

De ce sa folosesti acest ingrasamant? Pentru ca asigura un aspect verde al gazonului pe tot parcursul sezonului si hraneste gazonul in fiecare zi, timp de 6 luni, datorita eliberarii zilnice de ingrediente intr-o doza mica. Comanda ingrasamantul Substral Osmocote de aici

ingrasamant-gazon-cu-actiune-de-lunga-durata-100-de-zile-substral-15-kg

Ingrasamant gazon cu actiune de lunga durata 100 de zile Substral 15 Kg

Ingrasamantul professional Substral este ideal pentru gazon, avand actiune prelungita. Este recomandat sa fie aplicat in timpul formarii si fertilizarii gazonului existent. De asemenea, este perfect pentru terenuri de sport, de golf si alte suprafete de gazon utilizate intensiv.

Ingrasamantul pentru gazon Substral cu actiune prelungita in practica fertilizeaza gazonul pana la 100 de zile, ceea ce permite ca fertilizarea sa se limiteze la unul sau doua tratamente pe an.

Dupa imprastiere si udare, ingrasamantul se dizolva lent si patrunde in suprafata solului, unde ramane pana la 100 de zile. Substantele nutritive sunt preluate zilnic si absorbite de radacinile plantelor. Eliberarea ingrasamantului este controlata de factorii naturali: umiditate si temperatura.

Care sunt avantajele ingrasamantului Substral 100 zile:

•    Actioneaza timp de pana la 100 de zile;
•    Hraneste planta zilnic;
•    1-2 fertilizari pe sezon;
•    Eficienta ridicata - 70% din ingrasamant este absorbit de plante;
•    Niciun risc de suprafertilizare;
•    Bogat in microelemente.

Comanda ingrasamantul pentru gazon de la Substral pentru 100 zile de aici.

seminte-de-iarba-auto-compactoare-substral-5-kg

Seminte de iarba auto-compactare Substral 5 Kg

Acest tip de iarba ofera rezistenta mare la calcare si utilizare intensiva datorita unei retele naturale de lastari care se regenereaza si care formeaza un gazon dens. Acest lucru face ca acest tip de iarba sa poata rezista la o utilizare intensa, pastrand in acelasi timp un aspect decorativ. Vezi cum se folosesc accesand link-ul de aici

ingrasamant-de-lunga-durata-100-de-zile-pentru-conifere-substral-10-kg

Ingrasamant de lunga durata 100 de zile pentru conifere Substral 10 Kg

Substral 100 zile - Ingrasamantul profesional cu actiune prelungita este ideal pentru plante acidofile: conifere, rodondendroni, azalee, horetensii, camelii, magnolii, afine si arbusti. Protejeaza nevoile nutritionale ale plantelor, acidifica substratul si previne ingalbenirea acelor.

Cum actioneaza?

Dupa imprastiere si udare, ingrasamantul se dizolva incet si patrunde in stratul superior al solului (10 cm), unde ramane pana la 100 de zile. In aceasta perioada, ingrasamantul este absorbit de rasaduri. Eliberarea ingrasamntului este controlata de factorii naturali (umiditate si temperatura). Mai multe detalii, poti gasi aici

ingrasamant-pentru-flori-legume-si-fructe-100-de-zile-substral-osmocote-5-kg-1

Ingrasamant pentru flori, legume si fructe 100 de zile Substral Osmocote 5 Kg

Ingrasamantul pentru flori, legume si fructe actioneaza timp de pana la 100 de zile, hranindu-le zilnic. Efiecienta este ridicata, de pana la 70%, neavand risc de suprafertilizare. De asemenea, este bogat in microelemente. Ingrasamantul de la Substral are actiune de lunga durata, special formulat pentru a raspunde nevoilor florilor si plantelor ornamentale. Acesta este recomandat si pentru cultivarea fructelor si legumelor, cu efecte de lunga durata. Comanda-l de aici.

ingrasamant-pentru-conifere-impotriva-brunificarii-substral-5-kg-1

Ingrasamant pentru conifere impotriva brunificarii Substral 5 Kg

Dezvoltarea plantelor depinde in mare masura de procesul de fotosinteza din ace sau frunze. Cu cat acele si frunzele sunt mai verzi, mai sanatoase, mai mari si mai imaculate, cu atat intreaga planta se va dezvolta mai bine, va inflori si va fi mai rezistenta la seceta si la boli.

Frunzele de culoare verde inchis asigura un bun proces de fotosinteza. Problema incepe atunci cand frunzele incep sa sufere de cloroza - ingalbenire si ofilire. Acest lucru este adesea cauzat de o lipsa de nutrienti, cum ar fi magneziul sau fierul. Procesul de ingalbenire este atat de periculos incat poate duce la ofilirea ramurilor si a plantelor intregi. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti atunci cand cresteti plante este sa va asigurati ca frunzele sunt sanatoase si de culoare verde inchis.

Ingrasamantul impotriva brunificarii de la Substral se utilizeaza in cazul simptomelor timpurii de ingalbenire a frunzelor sau a acelor. Ingrasamantul actioneaza preventiv - prin stropire in jurul plantei si intervine - prin pulverizare pe frunze si ace. Ingrasamantul este usor de absorbit de plante si are efect rapid. Mai multe detalii gasesti aici

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact