Horeca

Yalco vine cu solutii pentru industria HoReCa: Ustensilele absolut necesare intr-o bucatarie profesionala

De Mihai Voicila la 22-06-2022

Chiar daca activezi in industria HoReCa sau esti la inceput de drum, cu siguranta ai nevoie sa iti utilezi bucatariile intr-un mod profesional. Dupa ce ai terminat cu toata aparatura de care ai nevoie, ultimul pas este sa gasesti ustensilele de bucatarie perfecte pentru bucatarii/ chefii din unitatea ta.

Noi iti punem la dispozitie o gama variata de ustensile pentru bucatariile profesionale. Asadar, te asteptam sa descoperi oferta noastra cu un click aici.

De asemenea, ti-am pregatit si o selectie de ustensile care, din punctul nostru de vedere, sunt extrem de importante:

cutit-macelarie-arcos-15-30-cm

Cutit macelarie Arcos 20 cm

Cutitul pentru macelarie Arcos face parte din seria de cutite Color-prof, conceputa special pentru utilizarea profesionala intensa. Acesta este realizat din otel inoxidabil NITRUM®, cu duritate ridicata si durabilitate si este prevazut cu maner din cauciuc ergonomic pe exterior si polipropilena in interior. Acest amestec de materiale ofera un plus de confort, deoarece nu absoarbe lichide.

Cutitul se poate curata manual sau in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Pentru mai multe detalii click aici sau pe poza.

cutit-bucatarie-arcos-20-30-cm

Cutit bucatarie Arcos 25 cm

Acest cutit face parte din aceeasi gama precum precedentul. Indeplinind aceleasi caracteristi, diferentele fiind doar la dimensiunile produsului, acest cutit este de nelipsit din bucatariile profesionale.

Compania Arcos Hermanos S.A (Spania, Albacete) este unul dintre liderii globali in domeniul producerii cutitelor de bucatarie profesionale si pentru uz casnic.

Aceasta companie are o experienta in domeniu de peste 270 de ani, detinand premii si certificari din partea celor mai importante institutii in domeniu.

Pentru mai multe detalii despre acest cutit click aici sau pe poza.

pila-ascutit-cutite-arcos-30-cm

Pila ascutit cutite Arcos 30 cm

Pila Arcos este destinata pentru ascutirea si mentinerea cutitelor profesionale. Pila este din otel carbon cu duritate foarte mare pentru o ascutire perfecta care nu deterioreaza lama cutitului.

Manerul este de polipropilena, forma ergonomica ofera confort si durabilitate. Beneficiaza de inel pentru agatare.

Pentru a prelungi durata de viata a pilei, nu se recomanda curatarea la masina de spalat vase.

Un cutit bine ascutit ii poate salva pe bucatari de accidentari grave! Descopera oferta noastra pentru pila de ascutit cutite cu un click aici sau pe poza.

tocator-polietilena-pujadas-40x30-cm-alb
Tocator polietilena Pujadas 40x30 cm alb

Tocatorul Pujadas este confectionat din polietilena de inalta densitate PE 500 cu rezistenta imbunatatita la rupere si la impact. Este recomandat pentru paine si produse lactate. Tocatorul de polietilena PE 500 ofera stabilitate pe masa de lucru datorita picioarelor de silicon.

Polietilena de inalta densitate PE 500 din care sunt fabricate tocatoarele Pujadas ofera rezistenta ridicata la abraziune si rigiditate marita.

Rezista la o gama mare de temperaturi, intre: -100°C si +80°C.

Se poate curata in masina de spalat vase la temperatura maxima de 80°C.

Dimensiuni produs

- Lungime x latime x grosime: 40 x 30 x 2 cm

Pentru mai multe detalii click aici sau pe poza.

cleste-bucatarie-inox-aps-30-cm

Cleste bucatarie inox APS 30 cm

Clestele APS 30 cm este o ustensila necesara in orice bucatarie. Acesta este fabricat din inox superior alimentar, ce garanteaza igiena si siguranta in contactul cu alimentele. Asigura performanta excelenta si durata lunga de viata.

De asemenea, are un design practic, acesta te ajuta sa ridici si sa intorci alimentele fierbinti sau reci cu usurinta. Clestele rezista la temperaturi foarte ridicate, fiind ideal si pentru utilizarea pe gratare.

Se poate curata in conditii de siguranta in masina de spalat vase.

Istoria brandului APS a inceput in anul 1933, fiind recunoscut ca si o afacere de familie, administrata de proprietari pentru un sortiment dedicat industriei hoteliere, restaurant si catering.

Pentru ca fiecare bufet necesita cea mai buna prezentare a produselor, APS raspunde oricarei viziuni de mic dejun, pranz sau cina , oferind o gama completa de articole, ce pot fi integrate cu usurinta in prezentarea bufetului.

Intra chiar acum si descopera toate caracteristicile acestui cleste cu un click aici sau pe poza.

bol-inox-pujadas-28-cm

Bol inox Pujadas 28 cm

Bolul este realizat din inox 18/10 ideal pentru orice activitate in bucatarie, si este dedicat segmentului HoReCa.

Bolurile este stivuibil, nu se sparge si se curata usor, fiind potrivit pentru mixare, pregatirea sosurilor sau a salatelor.

Acesta se poate spala si la masina de spalat vase.

Dimensiuni produs:

• Diametru: 28 cm
• Inaltime: 11 cm
• Capacitate: 3.7 L

Descopera oferta noastra pentru acest bol cu un click aici sau pe poza.

termometru-universal-digital-leifheit-1

Termometrul universal digital Leifheit este un accesoriu indispensabil pentru un bucatar profesionist. Acesta a fost creat intr-o varianta moderna cu afisaj digital pentru a usura munca bucatarilor.

Poti masura temperatura interna a unei bucati de carne pe care doresti sa o prepari ca la carte cu ajutorul termometrului digital Leifheit, care va sta la indemana cu o viteza de exprimare a temperaturii optime in cateva secunde. Acesta poate indica temperaturi cuprinse intre -45°C si 200°C.

Profita chiar acum cu un click aici sau pe poza.

polonic-inox-pujadas-025-l

Polonic supa inox Yalco 34 cm

Polonicul profesional Yalco imbina functionalitatea si designul. Acesta este potrivit pentru servirea supelor in industria HoReCa.

Polonicul este realizat din otel inoxidabil de inalta calitate si are dimensiunea de 34 cm.

Se poate curata usor manual sau in masina de spalat vase.

Il gasesti la un click distanta aici sau pe poza.


spumiera-inox-pujadas-15-cm

Spumiera inox Pujadas 15 cm

Spumiera din inox Pujadas 15 cm este un articol destinat bucatariilor segmentului HoReCa, ce poate fi utilizat atat ca paleta pentru prajeli, cat si pentru servirea preparatelor in zonele de catering si cantine.

Aceasta este realizata din inox de inalta calitate si contine un maner ergonomic si rezistent la temperaturi inalte, de pana la 232°C., ce asigura o prindere stabila si o manevrare usoara in timpul utilizarii.

Produsul se poate curata usor manual sau in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Pujadas este unul din liderii mondiali in fabricarea vaselor si ustensilelor de bucatarie, pentru industria agro-alimentara și casnica. Pujadas, infiintata in 1921 ca o companie de familie, are deja o lunga traditie si un prestigiu ridicat, datorita strategiei orientate catre castigarea increderii si asatisfactiei depline a clientilor sai.

Descopera oferta noastra cu un click aici sau pe poza.

Sper ca selectia realizata de noi reprezinta interes pentru restaurantul tau!

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.