Horeca

Yalco si Restograf sustin industria Horeca

De Diana Popescu la 16-02-2021

Detinerea si administrarea unui restaurant este o afacere dezirabila pentru multi aspiranti la antreprenoriat.

Industria ospitalitatii este competitiva, iar specialistii Horeca trebuie sa tina pasul cu ultimele tendinte din acest domeniu.

Alegerea conceptului de afacere este partea distractiva a procesului de planificare, fiind momentul in care reusesti sa iti lasi imaginatia sa se elibereze. Conceptul trebuie sa includa tipul de restaurant pe care doresti sa pui bazele, in conformitate cu designul si piesele de mobilier.

Construirea meniului este urmatorul pas creativ in procesul de deschidere a restaurantului. Stabilirea tipurilor de preparate prezentate presupune alegerea tipului de vesela si a echipamentelor necesare, precum si tipul de clientela pe care doresti sa o atragi.

LucaMosaic01

Infiintarea unui restaurant necesita o planificare in detaliu si poate fi mai usor de gestionat atunci cand beneficiezi de un ghid cu o experienta vasta in domeniu, destinat specialistilor industriei Horeca.

Din dorinta de a indruma antreprenorii care doresc sa deschida o locatie Horeca, dar si de a ajuta proprietarii si managerii de localuri sa depaseasca criza provocata de pandemie, s-a lansat ghidul complet Consultant Virtual Restograf, disponibil in format electronic si oferit gratuit.

Consultant Virtual Restograf este un ghid util si o modalitate excelenta pentru a oferi antreprenorilor aflati la inceput de drum idei si solutii complete pentru deschiderea si gestionarea unui local de succes, in vederea obtinerii unei afaceri atractive si profitabile.

Consultant-Virtual-Restograf-2

Yalco Romania s-a alaturat echipei Restograf sustinand acest proiect si ofera hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor, barurilor si companiilor de tip catering sau fast food produse si servicii de cea mai buna calitate, vesela bazata pe cele mai recente tendinte, pentru a inspira bucatarii sa creeze preparate de top, in materie de plating.

Cu o experienta de 15 ani, bazat pe tendinte moderne si studiu intens de piata, Yalco Romania a dezvoltat un portofoliu variat de articole pentru servirea mesei, produse realizate din portelan profesional ce asociaza designul atractiv cu functionalitatea, dedicate meselor rafinate contemporane. De asemenea, Yalco Romania ofera o gama larga de articole pentru bar, bufet si bucatarie, solutii de depozitare si transport catering, ideale pentru utilizarea intensa, pentru dotarea si eficienta procesului de servire a restaurantelor, barurilor, hotelurilor, pensiunilor sau saloanelor de evenimente.

Pentru dotarea exclusiva a barurilor si restaurantelor, Yalco Romania ofera, de asemenea, o gama completa de pahare practice, cu design inovator si elegant, de la pahare pentru bar, pahare de whisky, pahare de shot, pahare de cocktail, pahare de gin, pahare și halbe de bere, pahare de limonada, apa sau racoritoare, pana la pahare de vin sau sampanie, pahare de cognac, pahare de martini, pahare de margarita, pahare de lichior sau pahare pentru cafea si frappe.

26431

In ciuda provocarilor din ultimul an, industria restaurantelor va fi intotdeauna o componenta importanta a economiei si culturii noastre. Pe masura ce tendintele industriei gastronomice continua sa se diversifice, se creeaza noi oportunitati pentru ca restaurantele sa-si desfasoare activitatea si sa se bucure de noile interese ale consumatorilor.

Impreuna cu Restograf, Yalco Romania sustine industria Horeca in aceasta perioada dificila. Utilizeaza ghidul complet si gratuit Consultant Virtual Restograf pentru a beneficia de o afacere sustenabila, de succes, atat in timpul pandemiei, cat si dupa.

Te asteptam cu drag in magazinul online www.yalco.ro si pe pagina de Facebook Yalco Horeca cu diverse promotii si articole selectate cu grija, special pentru tine, pentru a-ti pune amprenta asupra locatiei Horeca pe care o coordonezi.