Horeca

Un bufet bine organizat atrage clientii si creste satisfactia in randul acestora

De Doinita Stanciu la 28-09-2023

Este foarte important ca bufetul restaurantului tau sa arate bine, prin urmare, nu te limita la alegeri banale, ci mizeaza pe vesela spectaculoasa si preparate inedite. Clientii sunt atrasi de culoare, diversitate si forme, asadar, nu-ti ingradi imaginatia. Uneori este bine sa iesim din zona de confort, caci doar asa vom afla care ne sunt limitele, dar si potentialul.

Mai jos, cateva recomandari care iti vor transforma bufetul in punctul de atractie al restaurantului:

Planificare și tematica:

Decide ce tip de bufet doresti sa organizezi (ex. bufet suedez, bufet de brunch, bufet cu specific italian, bufet pentru evenimente speciale etc.).

Stabeste un buget pentru eveniment si calculeaza pretul per persoana.

Selectarea meniului:

Alege o varietate de preparate care sa se potriveasca cu tema si gusturile clientilor.

Asigura-te ca meniul include optiuni pentru diferite diete si preferinte (vegetarieni, vegani, fara gluten etc.).

Decorarea mesei:

Decorarea mesei trebuie sa se potriveasca cu tema evenimentului. Foloseste servetele, aranjamente florale, lumanari adecvate si suporti deosebiti si culori.

Organizarea bufetului:

Aseaza preparatele in ordinea potrivita, astfel incat oaspetii sa aiba acces usor la toate optiunile.

Utilizeaza etichete pentru a indica numele si ingredientele fiecarui preparat. De asemenea, eticheteaza optiunile pentru diete speciale.

Gestionarea traficului:

Organizeaza fluxul oaspetilor pentru a evita aglomerarea la bufet. Poate fi util sa ai mai multe puncte de acces.

Mentinerea igienei:

Asigura-te ca zona bufetului este curata si igienizata constant.

Furnizeaza mijloace pentru igienizarea mainilor pentru oaspeti si personal.

Monitorizarea stocurilor:

Ai in permanenta oameni care sa monitorizeze nivelurile de alimente si sa reumple cand este necesar, astfel incat oaspetii sa aiba mereu optiuni disponibile.

In continuare 10 produse speciale de bufet care vor ridica standardele:

Lingura degustare antracit inox Aps 12 cm ideala pentru o servire impecabila, care va face ca experienta culinara sa devina completa. Aceasta acorda eleganta oricarei mese, evidentiindu-se printr-un design elaborat si o tehnica de realizare deosebita.

Lingura de la Aps este realizata din inox, un material rezistent care se va mentine intr-o stare ireprosabila pentru mult timp. Aceasta este perfecta pentru utilizari repetate, fiind unul dintre produsele pe care te poti baza sezon dupa sezon. Comanda lingura de la APS de AICI.

lingura-degustare-antracit-inox-aps-12-cm

Stand bufet APS 15x21 cm

Standul pentru bufet APS
 este o solutie eleganta pentru expunerea diverselor preparate. Standul pentru bufet este fabricat din metal cromat. Picioarele acestuia sunt acoperite de pufere antialunecare de cauciuc. Standul pentru bufet poate expune 1 bol.

Se recomanda curatarea imediat dupa utilizare pentru a preveni aparitia petelor. De asemenea se poate spala in conditii de siguranta in masina de spalat vase. Comanda-l de AICI.

stand-bufet-aps-15x14-cm

Platoul pentru servire de lemn APS este realizat manual, ceea ce contribuie la unicitatea si naturaletea acestuia. Platoul este realizat din lemn de maslin, recunoscut pentru versatilitatea si estetica spectaculoasa. Manerul de 9 cm ofera platoului din lemn de maslin confortabilitate, fiind mai usor de transportat, evitand riscul rasturnarii. Datorita formei stocabile, spatiul necesar pentru depozitare este mai mic. Se recomanda evitarea contactului cu apa pentru perioade indelungate si curatarea manuala a produsului. Comanda-l de AICI.

platou-servire-lemn-aps-31x20-cm-1

Platoul sticla prezentare bufet APS GN 1/1 53 x 32.5 cm este ideal pentru prezentarea preparatelor in cadrul bufeturilor. Platoul ofera o suprafata de prezentare premium, de tip oglinda, ce creeaza o senzatie eleganta si evidentiaza preparatele servite, precum si fructele sau aranjamentele florale. Acesta este realizat din sticla de inalta calitate, cu suprafata de oglinda si este prevazut cu picioare de sustinere. Comanda platoul de AICI.

platou-sticla-prezentare-bufet-aps-gn-11-53-x-325-cm-1

Platou ardezie rotund Revol Basalt 28 cm este destinat utilizarii intense din restaurante si pizzerii, fiind potrivit pentru servirea antreurilor, a pizzei sau a deserturilor. Suprafata platoului nu se zgarie, nu absoarbe grasimi sau bacterii, asigurand un nivel ridicat de siguranta alimentara.
Bazaltul produs de Revol este renumit pentru calitatile sale termice. Platoul Revol Basalt poate fi introdus din congelator direct in cuptorul traditional sau cuptorul cu microunde. Produsul se poate curata la masina de spalat vase. Comanda platoul de AICI.

platou-ardezie-rotund-revol-basalt-28-cm

Stand metal pentru bufet negru APS Asia Plus 32.5x26.5/16.2 cm perfect pentru amenajarea eficienta si placuta a bufetului tau. Standul poate fi utilizat pentru asezarea si organizarea diferitelor produse, de la produse de panificatie si patiserie pana la cupe cu desert sau fructe. Standul este realizat din metal rezistent, iar designul este unul care se potriveste in orice tip de bufet. Forma sa este una care avantajeaza orice bufet, adaugand o nota moderna care va atrage clientii. Produsul iese in evidenta datorita modului de realizare, dar si a finisajului mat. Culoarea va contrasta foarte frumos cu paleta cromatica diversa a tipurilor de produse prezentate. Standul este usor de stivuit si este compatibil cu masina de spalat vase. Comanda de AICI.

stand-metal-pentru-bufet-negru-aps-asia-plus-325x265162-cm

Bol inox pentru caviar APS 10 cm este potrivit pentru prezentarea si servirea caviarului si icrelor in conditii optime, in locatiile Horeca, precum hoteluri, restaurante sau terase. De asemenea, bolul poate fi expus pe rafturi speciale pentru prezentarea bufetului. Acesta este prevazut cu spatiu destinat cuburilor de gheata pentru a asigura prospetimea caviarului si este realizat din inox de inalta calitate, ceea ce ii confera rezistenta si durabilitate.
Suprafata de prezentare premium a bolului ofera un aspect elegant. Bolul inox APS prezinta un design clasic si o forma rotunda, cu diametrul de 10 cm. Produsul poate fi curatat usor manual sau la masina de spalat vase. Il poti comanda de AICI.

bol-inox-pentru-caviar-aps-10-cm

Platou servire rectangular alb APS 26.5 x 26.5 x 3 cm este dedicat industriei Horeca, potrivit pentru servirea aperitivelor si felurilor principale. Platoul este realizat din melamina de calitate superioara, de culoare alba. Marginile usor curbate ofera platoului eleganta. Comanda acest platou de AICI.

platou-servire-rectangular-alb-aps-265-x-265-x-3-cm

Stand cu tablita bufet APS 13.5 x 10 x 19 cm ideal pentru a scrie meniul zilei sau denumirile diferitelor tipuri de preparate. Este perfect de asemenea pentru diverse indicatii, dar si pentru afisarea programului de masa. Mai mult decat atat, se poate folosi pentru citate motivationale sau haioase, pentru glume sau chiar pentru a atrage clientii in restaurant. Standul cu tablita poate fi folosit in multe moduri, prin urmare este potrivit pentru orice ai in plan. Standul este realizat din lemn, prin urmare este rezistent si durabil. Tablita poate fi utilizata atat in pozitie verticala, cat si in pozitie orizontala. Comanda de AICI.

stand-cu-tablita-bufet-aps-135-x-10-x-19-cm

Chafing dish cu capac roll top GN 1/1 APS 67 x 35 cm, 9 l ideal pentru a mentine preparatele calde. Produsul este perfect pentru restaurante, cantine, bufete. Comanda de AICI.

chafing-dish-cu-capac-roll-top-gn-11-aps-67-x-35-cm-9-l

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.