Horeca

Topul celor mai apreciate boluri de salata. Trebuie sa le ai!

De Vrinceanu Bogdan-Alexandru la 02-12-2022

Intr-un restaurant servirea trebuie sa fie ireprosabila. Iar acesta reprezinta, clar, un principiu de functionare. Sau asa ar trebui sa fie. De la atitudinea amabila a ospatarilor si mancarea gustoasa pana la servirea impecabila, totul trebuie sa denote grija, atentie, implicare si dedicare pentru client. In acest fel, succesul este garantat. Pare simplu, nu-i asa? Si asa si este. Mai ales cand dispui de produse de calitate, orientate catre satisfactia clientului.

Ca sa-ti surprinzi din ce in ce mai des clientii cu zambetul pe buze, iti prezentam topul celor mai apreciate boluri alaturi de care sa-i impresionezi cu fiecare ocazie. Acele boluri definite de eleganta, datorita carora chiar si cea mai simpla si banala salata va parea desprinsa din revistele culinare de top. Unde le gasesti? Chiar aici!

Bol salata portelan Ionia Buffet 35 cm

Bol salata portelan Ionia Buffet 35 cm

Bolul pentru salata din portelan Ionia
este ideal pentru servirea salatei remarcandu-se din prima clipa datorita calitatii deosebite. Cu un design elegant, atent realizat si foarte luxos, servirea salatei va fi mai placuta ca oricand. Si nu numai atat. Chiar si culorile din bol vor arata altfel. Cu siguranta vei privi salata cu alti ochi.

Bolul din portelan Ionia este rezistent la uzura datorita temperaturilor de peste 1400°C din timpul procesului de fabricatie. Mai mult decat atat, bolul Ionia ofera siguranta la spargere, deoarece portelanul din care este realizat se sparge doar in bucati mari, vizibile. In felul acesta, riscul de ranire scade semnificativ.

Bolul pentru salata Ionia este conceput sa reziste la schimbarile de temperatura ce intervin in timpul operatiunilor de servire, spalare si depozitare. Mai mult, portelanul deosebit de la Ionia pune accentul pe igiena. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca in timpul procesului de productie articolele trec printr-o etapa specifica de lustruire ce asigura o glazurare uniforma a suprafetei produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare, astfel riscul dezvoltarii micro-organismelor este eliminat complet. Punem pariu ca nu stiai asta.

Un bol care denota respect pentru client. Un bol datorita caruia salatele din meniul tau vor fi cerute mai des. Suna interesant, nu-i asa? Ei bine, in realitate este si mai interesant. Merita sa-l ai, merita sa oferi clientului restaurantului tau tot ce este mai bun. Comanda acest bol de aici.

Bol melamina alb APS Global Buffet 3.3 L 

Bol melamina alb APS Global Buffet 3.3 L 

Bolul melamina alb APS Global Buffet 3.3 L este potrivit pentru servirea salatelor si preparatelor in segmentul Horeca, precum restaurante, hoteluri, bufete sau pub-uri. Datorita designului sau sofisticat, preparatele pe care le servesti clientilor tai vor capata o alta dimensiune. Una definita de prestanta, eleganta si grija. Cu siguranta va fi apreciat de catre clienti, iar tu vei avea satisfactia zambetelor lor.

Bolul APS Global Buffet este realizat din melamina, un material rezistent si foarte placut in utilizare. Un bol care va schimba complet aspectul meselor restaurantului tau. Il gasesti aici.

Bol portelan Bonna Coral 19 cm 

Bol portelan Bonna Coral 19 cm 

Bol portelan Bonna Coral 19 cm este ideal pentru servirea salatelor si a preparatelor care au nevoie de un mod de prezentare deosebit. Bolul Bonna Coral se remarca printr-un design elegant, dar si printr-o cromatica aparte care aduce bucurie privirii.
Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita. Mancarea trebuie sa fie servita in cele mai frumoase vase, astfel incat mesele sa devina momente de bucurie. Si de tihna.
Pe langa designul special, produsele Bonna au fost concepute pentru a fi usor stivuite, eficientizand in acest fel, spatiul. Bonna utilizeaza materiale din clasa premium, pentru ca servirea mesei sa devina un moment de relaxare, de rasfat si de placere. Comanda acest bol din portelan Bonna de aici.

Bol portelan Bonna Aura Dusk Vanta 18 cm

Bol portelan Bonna Aura Dusk Vanta 18 cm

Bolul din portelan Bonna Aura Dusk Vanta este excelent pentru servirea diferitelor preparate savuroase. Datorita formei sale indraznete, acest bol iese din sfera alegerilor comune. Prin urmare, modul de prezentare este unul special care face ca mancarea sa fie cu atat mai gustoasa si mai apreciata. Cu o cromatica placuta si un contrast inedit, acest bol va face ca preparatul comandat sa arate intr-un fel de zile mari. De fapt, il pune in valoare, astfel incat, sa faca placere clientului si sa-l determine sa revina de fiecare data cu acelasi entuziasm. Si cu aceeasi pofta.

Designul este atent realizat, iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate. Este usor de manevrat, de curatat, de asezat. Comanda acum bolul din portelan Bonna Aura Dusk Vanta si ofera restaurantului tau o tusa de eleganta. Il gasesti aici.

Bol salata portelan Ionia Euphoria 13 cm

Bol salata portelan Ionia Euphoria 13 cm

Bolul din portelan Ionia Euphoria este perfect pentru a servi salata intr-un mod cu adevarat elegant. De ce este atat cautata si apreciata vesela din portelan Ionia? Ei bine, calitatea este un factor esential. Nu se accepta compromisuri. Toate produsele de la Ionia sunt inspectate si verificate permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produse finite.

Acestea sunt rezistente la uzura, prin urmare, marginile si varfurile pieselor individuale sunt intarite prin matrite speciale. Mai mult, portelanul Ionia nu poate fi zgariat nici cu cel mai ascutit cutit, datorita procesului extraordinar de fabricatie. Produsele de la Ionia sunt sigure, usor de pastrat, de curatat, de depozitat, avand o durata de viata extinsa. Designul unic si modele rafinate ale bolurilor Ionia vor incanta clientii si vor satisface pana si cele mai exigente gusturi. Comanda bolurile din portelan Ionia Euphoria de aici.

Bol consomme suprapozabil portelan Ionia Olympia

Bol consomme suprapozabil portelan Ionia Olympia

Bolul consomme suprapozabil portelan Ionia Olympia este realizat din portelan alb, fin, de cea mai buna calitate. Linia de vesela din portelan Ionia Olympia contine elemente care ies in relief, realizand in acest fel o imagine foarte sofisticata, cu o prestanta aparte, care va acorda preparatelor o nota speciala, de sarbatoare.
Echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele sa satisfaca si cele mai variate si rafinate gusturi. Pune accent pe calitate, pe bun gust, iar succesul va fi garantat. Comanda acum bolul din portelan Ionia Olympia de aici si bucura-te de toate avantajele oferite.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.