Horeca

Top Pahare de tip bol in trend 2022!

De Mihai Voicila la 15-03-2022

Zilele toride de vara sunt mai aprope decat crezi, asadar echipa Yalco ti-a pregatit o oferta greu de refuzat. Cu siguranta iti doresti ca oaspetii din restaurantul/ terasa ta sa petreaca timp de calitate si sa realizeze fotografii pentru a te promova in Social Media. Ofera-le motive speciale prin servirea unor bauturi senzationale in paharele potrivite.

Iata selectia noastra pentru tine:

set-6-pahare-gin-bormioli-america-20s-745-ml

Setul 6 pahare gin Bormioli America '20s 745 ml este dedicat segmentului Horeca, fiind ideal pentru prezentarea si servirea spectaculoasa a ginului tonic, atat in baruri, restaurante sau terase. Paharele Bormioli America '20s sunt realizate din sticla transparenta, rezistenta si au capacitatea de 745 ml. Acestea se remarca prin stilul vintage original si elegant, fiind realizate in concordanta cu ultimele tendinte de design si tehnologie si accentueaza culorile vibrante ale bauturilor alcoolice. Cu siguranta sunt Instagramabile! Gasesti setul chiar aici.


pahar-gin-libbey-vintage-1924-620-ml

Paharul gin Libbey Vintage 1924 620 ml dispune de o cupa rotunda, generoasa si picior cu aspect unic, oferind eleganta oricarui tip de bauturi. Versatil, paharul sofisticat Vintage 1924 este ideal pentru servirea cocktail-urilor creative, pe baza de gin.
Pentru clientii din domeniul Horeca punem la dispozitie produse din sticla profesionale marca Libbey, un brand renumit in acest segment de piata din intreaga lume. Colectia Vintage 1924 imbina flerul de jazz cu tendinte noi de cocktail-uri si adauga o nota eleganta meselor restaurantului. Cu un design clasic, paharul dispune de o cupa rotunda care este ideala pentru rotirea bauturii si eliberarea aromelor. Paharul este realizat din sticla rezistenta la socuri mecanice si are capacitatea de 620 ml.

Paharul Libbey Vintage 1924 te asteapta chiar aici.

set-2-pahare-vin-rosu-pasabahce-enoteca-655-ml (1)

Set 2 pahare Pasabahce Enoteca 655 ml.
Acestea sunt rezistente la socuri puternice, zgarieturi sau deteriorari si se pot curata manual sau la masina de spalat vase, in conditii de siguranta.
Pasabache
se numara printre cei mai mari producatori de sticla din lume, furnizand articole de sticla in peste 140 de tari in ultimii 80 de ani. Este simbolul elegantei, creativitatii si fiabilitatii.
Cupa paharelor Enoteca
are forma rotunda si pereti subtiri, asemanatoare unui balon, ceea ce face diferenta legata de simtul olfactiv, iar piciorul inalt si subtire da tonul elegantei si distinctiei. Gasesti acest set minunat chiar aici.


pahar-gin-libbey-modern-america-590-ml

Paharul gin Libbey Modern America 590 ml este definit de renasterea gamei prezentata pentru prima data la targul mondial din New York, in anul 1939. Paharul de gin dispune de o cupa generoasa de 590 ml si picior cu aspect unic, oferind eleganta oricarui tip de bauturi. Versatil, paharul sofisticat Modern America este ideal pentru servirea cocktail-urilor creative pe baza de gin.

Designul paharului Libbey Modern America imbina stilul Art Deco cu cel modern, fiind inspirat de stralucirea si eleganta la superlativ a trecutului.

Paharul este fabricat din sticla transparenta printr-un proces termic DuraTuff®, inovator, transparent, stralucitor si durabil. Procesul termic DuraTuff® se efectueaza pe treimea superioara a sticlei, ceea ce ii mareste rezistenta la socuri termice si mecanice.

Pentru mai multe detalii intra aici.

 

Nu uita! Echipa Yalco iti sta la dispozitie cu consultanti foarte bine instruiti, care te pot ajuta cu o gama variata de produse dedicate segmentului tau de activitate!