Horeca

Top cele mai apreciate pahare de business-urile din industria HoReCa!

De Mihai Voicila la 06-07-2022

Temperaturile din termometre ajung la pragul critic ceea ce ne duce cu gandul la un singur lucru: o bautura racoritoare!

Yalco vine in sprijinul industriei HoReCa cu o gama variata de pahare ce se preteaza pentru fiecare tip de bautura fie ea alcoolica sau non-alcoolica.

Daca vrei sa descoperi toata gama de pahare din portofoliul nostru click aici.

Ne dorim sa ai vanzari bune sezonul acesta estival, asadar ti-am pregatit un top cu cele mai apreciate pahare de bar cu care iti poti impresiona oaspetii:

pahar-cocktail-libbey-spksy-gin-tonic-580-ml (1)pahar-cocktail-libbey-spksy-gin-tonic-580-ml-1

Pahar cocktail Libbey Spksy Gin Tonic 580 ml

Pahar cocktail Libbey Spksy Gin Tonic cu o cupa rotunda, larga si generoasa de 580 ml ce ne aminteste de petrecerile opulente ale anilor 1920 reprezinta, fara indoiala, definitia luxului. Cu design elegant, paharul Libbey Spksy este realizat din sticla transparenta si poate fi utilizat in mod traditional pentru prezentarea si servirea ginului tonic, insa poate surpinde placut prin servirea de cocktail-uri spectaculoase.

Paharul Libbey Spksy este destinat utilizarii intense din locatiile de top HoReCa, precum hoteluri, restaurante, baruri, cluburi sau terase de vara, fiind un produs ce incanta consumatorii cu aspectul vintage, prin tulpina lunga, zvelta si cupa ingusta.

Produsul se poate curata usor manual sau in masina de spalat vase.

Stocul acestui produs se epuizeaza rapid! Asadar, profita chiar acum cu un click aici sau pe poze.

pahar-bormioli-bartender-sour-440-ml (1)pahar-bormioli-bartender-sour-440-ml

Pahar Bormioli Bartender Sour 440 ml

Pahar Bormioli Bartender Sour 440 ml este ideal pentru prezentarea originala si spectaculoasa a cocktailurilor si bauturilor tropicale pe baza de rom si nu numai, in baruri, restaurante, la terase sau piscine, fiind dedicat segmentului HoReCa. De asemenea, paharul Bartender Sour cu design unic in forma de ananas se poate utiliza si acasa, fiind potrivit pentru uzul zilnic, petreceri tematice, gratare sau alte evenimente in aer liber.

Produsul poate fi curatat in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Descopera mai multe detalii despre acest produs cu un click aici sau pe poze.

pahar-bormioli-bartender-sweet-440-ml (1)pahar-bormioli-bartender-sweet-440-ml

Pahar Bormioli Bartender Sweet 440 ml

Paharul Bormioli Bartender Sweet este realizat din sticla transparenta, groasa si rezistenta si are capacitatea de 440 ml. Acesta accentueaza culorile vibrante si aromele delicioase ale sucurilor de fructe proaspete, dar si a bauturilor alcoolice, precum cocktailurile celebre Mai Tai, Piña Colada sau Blue Hawaii.

Pahar Bormioli Bartender Sweet 440 ml este ideal pentru prezentarea originala si spectaculoasa a cocktailurilor si bauturilor tropicale in industria HoReCa!

Produsul poate fi curatat in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Esti in dubii?! Descopera toate caracteristicile cu un click aici sau pe poze.

pahar-cocktail-libbey-tiki-470-ml (1)pahar-cocktail-libbey-tiki-470-ml

Pahar cocktail Libbey Tiki 470 ml

Paharele de tip Tiki sunt cele mai cautate in perioada aceasta a anului! Paharul Libbey Tiki este realizat din sticla transparenta, groasa si rezistenta si are capacitatea de 470 ml. Acesta accentueaza culorile vibrante si aromele delicioase ale sucurilor de fructe proaspete, dar si a bauturilor alcoolice folosite in diverse cocktail-uri.

Pahar poate fi curatat in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Acesta dispune de o inaltime de 117 mm si un diametru de 70 mm.

Profita chiar acum cat mai este in stoc cu un click aici sau pe poze.

pahar-libbey-tiki-split-470-mlpahar-libbey-tiki-split-470-ml (1)
Pahar Libbey Tiki Split 470 ml

Paharul Libbey Tiki Split 470 ml este ideal pentru prezentarea originala si spectaculoasa a cocktailurilor si bauturilor tropicale. Acesta este realizat din sticla transparenta, groasa si rezistenta si are capacitatea de 470 ml.

Consideram ca acest model de pahar nu trebuie sa lipseasca din portofoliul tau, mai ales daca ai un business la mare sau poate o piscina. Oaspetii tai cu siguranta il vor aprecia!

Produsul poate fi curatat in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Pentru mai multe caracteristici poti da un click aici sau pe poze.

pahar-cocktail-libbey-bamboo-473-ml (1)pahar-cocktail-libbey-bamboo-473-ml

Pahar cocktail Libbey Bamboo 473 ml

Pahar cocktail Libbey Bamboo este realizat din sticla transparenta si rezistenta si are capacitatea de 473 ml. Paharul Libbey Bamboo este potrivit atat pentru servirea si prezentarea cocktail-urilor spectaculoase, cat si a berii.

Paharul Libbey Bamboo este destinat utilizarii intense din locatiile de top HoReCa, precum hoteluri, restaurante, baruri, cluburi sau terase de vara. Paharul inalt si ingust prezinta un design clasic, cu linii orizontale.

De aproape 200 de ani, Libbey este un distribuitor de top in articole de sticlarie, oferind o selectie larga de produse durabile, elegante, cu o stralucire si claritate de neegalat.

Click chiar acum aici sau pe poze pentru mai multe detalii.

pahar-libbey-spksy-coupe-245-ml (1)pahar-libbey-spksy-coupe-245-ml

Pahar Libbey Spksy Coupe 245 ml

Paharele clasice in forma de cupa din anii 1920, putin adanci, ne amintesc de petrecerile opulente din Marele Gatsby si reprezinta, fara indoiala, definitia luxului.

Elegante si delicate, acestea sunt utilizate in mod traditional pentru servirea sampaniei, insa pot surpinde placut prin servirea de cocktail-uri clasice.
Paharul Libbey Spksy Coupe este realizat din sticla transparenta si ne incanta cu un aspect vintage prin tulpina lunga, zvelta si cupa sa generoasa de 245 ml.

Acesta se poate curata usor manual sau in masina de spalat vase.

Profita chiar acum cu un click aici sau pe poze.

Sper ca selectia realizata de noi reprezinta interes pentru business-ul tau!

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.