Horeca

Tacamurile din inox de la Amefa: traditie, design si calitate

De Doinita Stanciu la 22-08-2023

Pentru ca evenimentele sunt in plina desfasurare, merita sa ridici standardele punand la dispozitie oaspetilor tacamuri de cea mai buna calitate. Tacamuri care sa iasa in evidenta prin materialul de calitate, prin designul atent realizat, dar si prin detaliile elegante. Prin urmare, tacamurile de la Amefa reprezinta echilibrul perfect dintre caracteristicile mentionate mai sus. Acestea se remarca prin materialul greu, prin finetea realizarii si a modului de prezentare.

In continuare 5 seturi de tacamuri de la Amefa care iti vor impresiona oaspetii in cel mai placut mod:

Set tacamuri inox 24 piese Amefa Austin Gold

Setul este realizat din otel inoxidabil de inalta calitate, iar tacamurile sunt definite de rezistenta, design si intretinere facila in timp. Acestea se bucura de un aspect elegant, de un finisaj satinat, o culoare deosebita, forma ergonomica, dar si de un material care promite utilizari indelungate. Comanda acest set de AICI.

set-tacamuri-24-piese-amefa-austin-gold

Set tacamuri inox 24 piese Amefa Austin Champagne

Setul de tacamuri include:

  • 6 furculite;
  • 6 linguri;
  • 6 cutite;
  • 6 linguri de cafea. 

Amefa ofera o gama larga de tacamuri si cutite si produse de bucatarie cu design care sa se potriveasca fiecarui stil, de la traditional la contemporan. Fie ca este vorba despre micul dejun cu familia, cina cu prietenii sau un gratar in gradina, Amefa prezinta un produs potrivit pentru fiecare ocazie. Comanda setul de AICI.

set-tacamuri-24-piese-amefa-austin-champagne

Set tacamuri inox 24 piese Amefa Austin Cooper

Pune accent pe calitate, dar si pe o nota de modernism. Acest set de la Amefa in culoarea cuprului atrage atentia si simpatia inca din primul moment. Este ideal atat pentru preparatele clasice, cat si pentru cele excentrice. Un set definit de rezistenta si inalta calitate. Comanda setul de la Amefa de AICI.

set-tacamuri-24-piese-amefa-austin-cooper

Set tacamuri inox 24 piese Amefa Jewel

Credeai ca le-ai vazut pe toate? Nu te grabi sa exclaim acest lucru, pentru ca setul de la Amefa Jewel te va uimi, cu adevarat. Materialul greu, detaliile iesite in relief, dar si finisajul ireprosabil transforma acest set intr-unul de top, pe care trebuie sa-l aici. Comanda-l chiar acum de AICI.

set-tacamuri-24-piese-amefa-jewel

Set tacamuri inox 24 piese Amefa Cuba

Un set elegant, care va face senzatie, cu siguranta! Finete, atentie la detalii si un finisaj perfect care surprinde. Designul sau exprima eleganta, dar si calitate, din orice unghi vei alege sa-l privesti. Acest set promite rezistenta, utilizari repetate si usurinta in curatare. Este idela pentru evenimente de top, petreceri sau aniversari. Comanda-l de AICI.

 set-tacamuri-24-piese-amefa-cuba

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.