Horeca

Surprinde-ti oaspetii din industria HoReCa cu produse premium! Descopera aici selectia pregatita pentru afacerea ta.

De Mihai Voicila la 25-10-2022

Vremea rece vine cu avantaje pentru industria Horeca. Si asta pentru ca intalnirile, sedintele, revederile sau pur si simplu, cinele savuroase se muta in interiorul restaurantelor. Asadar, este momentul ideal in care clientii se retrag in confortul restaurantului tau si lasa grijile sa curga asemenea bauturii preferate, prin urmare, pune-le la dispozitie produse deosebite care sa le castige simpatia.

Vremea racoroasa este un prilej extraordinar pentru a cauta calitatea. Pentru ca oamenii nu se mai grabesc sa le faca pe toate intr-o singura zi, precum in zilele lungi de vara. Adica notiunea de timp capata un sens mai bogat si mai profund, in care micile bucurii, puse cap la cap, definesc starea de bine. Prin urmare, un pahar de sampanie baut in tihna poate reprezenta una dintre bucuriile mentionate. O bautura fina care sa mangaie simturile, servita dintr-un pahar care sa-ti imbie clientii sa se simta valorosi, plini de incredere si entuziasm. Ei bine, calitatea pe care am spus ca o cauta clientii, nu consta doar in bautura din pahar, ci si in paharul propriu-zis. Pentru ca ele impreuna, reprezinta un tot unitar. Iar o servire ireprosabila garanteaza clienti fericiti care vor reveni de fiecare data cu placere.

Yalco vine in sprijinul industriei Horeca cu propuneri deosebite de pahare, care sa ofere clientului o experienta cu adevarat implinitoare. Si nu, nu vorbim despre niste simple pahare, vorbim despre pahare din colectii premium definite de eleganta si design, al caror scop este sa bucure clientului de la prima atingere a acestuia.

pahar-goblet-libbey-perception-320-ml

Pahar goblet Libbey Perception 320 ml

Prima recomandare consta in acest pahar - Pahar goblet Libbey Perception 320 ml. Ce il face deosebit? Sa fie forma perfecta pe care o stragi usor intre degete? Sa fie cupa care nu permite savorii vinului sa se piarda? Sa fie sticla de inalta calitate care amplifica gustul bogat? Toate la un loc. Pentru ca ele contribuie la reusita momentului.

Un pahar special din care nu bei, savurezi. Acesta este detaliul care face diferenta si poate fi comandat de aici.

set-6-pahare-vin-rosu-bormioli-aurum-520-ml

Set 6 pahare vin rosu Bormioli Aurum 520 ml

Mergand mai departe, paharele de vin rosu reprezinta practic o semnatura a restaurantului. Din acest motiv, paharele de calitate sunt o cerinta esentiala pentru o clientela care cauta altceva decat obisnuitul. Iar paharele de vin rosu Bormioli Aurum reprezinta adevarate vedete catre permit momente de bucurie si rasfat. Datorita designului elegant, formei gratioase, dar si a sticlei premium, vinul preferat pare si mai bun.

Un pahar superb care ademeneste si rapeste in acelasi timp atentia si buna dispozitie. Comanda-l de set-6-pahare-vin-rosu-bormioli-premium-385-ml
Set 6 pahare vin rosu Bormioli Premium 385 ml

Ce cauta clientii intr-un restaurant? Cauta atmosfera intima care poate naste conversatii profunde. Cauta mancare buna si bautura fina. Cauta incredere. Iar acesta este poate cel mai important aspect. Si ca sa o castigi trebuie sa-i oferi tot ce ai si poti mai bun.

Alege aceste pahare pentru vin rosu de la Bormioli Premium, iar aprecierile nu vor intarzia sa apara. Datorita modului de realizare, de prezentare si de servire, aceste pahare isi vor indeplini misiunea si, cel mai important, vor castiga increderea. Le gasesti aici.

set-6-pahare-vin-bormioli-nexo-478-ml

Set 6 Pahare Vin Bormioli Nexo 478 ml

Mergi intr-o zona si mai sofisticata alegand aceste pahare de la Bormioli Nexo. Datorita formei atent studiate, parfumul si aroma deosebite ale vinului vor fi mai bogate si mai catifelate. Un nivel superior care face ca servirea si ciocnirea sa devina o placere in sine. Vezi cum arata si de unde le poti comanda accesand link-ul de aici.

pahar-sampanie-libbey-embassy-177-ml

Pahar sampanie Libbey Embassy 177 ml

Daca ne indreptam atentia catre bauturile spumante care se servesc la ocazii speciale, dar nu numai, atunci paharele Libbey Embassy sunt ideale. Ideale pentru a ciocni cu persoana iubita, ideale pentru a celebra o reusita profesionala, ideale pentru fiecare moment. Realizate dintr-un material rezistent si usor, aceste pahare de remarca prin forma lor ingusta care pastreaza si amplifica toate caracteristicile bauturii preferate. Sunt ideale atat pentru HoReCa, cat si pentru fiecare casa. Afla mai multe detalii aici

pachet-set-6-pahare-sampanie-bormioli-aurum-230-ml-frapiera-inox-aps-21-cm-4-l

Pachet Set 6 pahare sampanie Bormioli Aurum 230 ml + Frapiera inox APS 21 cm 4 L

Pasim catre clasa de lux, acolo unde paharele Bormioli Aurum stiu cum sa se faca remarcate. Arata pur si simplu sensational, iar detaliile de realizare pluseaza la acest aspect. Sunt perfecte pentru a ciocni la o cina romantica, in cadrul unui eveniment fastuos sau in cadrul ceremoniilor care implica tinuta si multa eleganta. Aceste pahare “vorbesc” de la sine, prin urmare, castiga increderea clientilor si invitatilor ciocnind mai mult decat niste pahare.

Frapiera inox APS 21 cm 4 L este realizata din inox de inalta calitate si prezinta un aspect extrem de elegant, cu finisaj lovitura de ciocan.

Comanda super pachetul de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.