Horeca

Surprinde-ti oaspetii: Cum sa gatesti si sa servesti in mare stil cu tigaile LAVA

De Mihai Voicila la 22-03-2022

steak-g8ca402391_1920

 

De multe ori te-ai intalnit cu situatia in care preparatul nu era asezat in farfurie perfect. Fie ca bucata de carne era prea mare si farfuria parea prea incarcata, fie ca nu se potriveau din punct de vedere coloristic, Yalco vine cu solutia!

Tigaile grill produse de LAVA, producator cu peste 40 de ani de experienta, ce detine cea mai mare si moderna fabrica de produse realizate din fonta, din Turcia. Desi vasele pentru gatit din fonta au fost inventate cu secole in urma, in prezent, acestea se bucura de renastere, fiind preferate in randul bucatarilor chefi de top, chiar si in comparatie cu piesele moderne.

Vasele pentru gatit LAVA distribuie caldura uniform pe toata suprafata, fiind ideale pentru gatit. De asemenea, produsele LAVA sunt exceptionale pentru servirea preparatelor, adaugand un aspect rustic si unic prezentarii.


Iata cateva propuneri din partea mea:

tigaie-grill-26-cm-lava

Tigaia Grill marca Lava are diametrul 26 cm, si e fabricata din fonta. Peretii vasului au o grosime de 4mm iar in interior, acesta prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi. Baza vasului are 5mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv la inductie.

Daca te-am convins, gasesti aceasta tigaie aici. 


tigaie-fonta-ovala-pentru-fajita-17-x-23-cm-lava

Tigaia pentru Fajita, marca Lava, este fabricata din fonta si are urmatoarele dimensiuni: 17 x 23 cm. De asemenea, peretii vasului au o grosime de 4mm, iar baza vasului 5 mm, in interior prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi. Manerul este din fonta.

Tigaia Lava vine insotita cu un suport protector din lemn, ceea ce faciliteaza servirea preparatului direct catre client.

Gasesti tigaia impreuna cu suportul din lemn chiar aici acum la un super pret!


grill-fonta-22-x-15-cm-lava

Plita grill, marca Lava, este fabricata din fonta. Pe una din fetele produsului exista o suprafata grill, iar pe cealalta una plata. Plita are o grosime de 6 mm in partea interioara si 12 mm pe margine.

Produsul prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi. Fonta este un material care se incalzeste mai greu, dar odata incalzit, retine foarte bine caldura un timp indelungat. Vasele, astfel, sunt potrivite pentru majoritatea tehnicilor de gatit, fie ca vorbim de prajire, gatitul la foc mic sau in cuptor.

In cazul in care vrei sa iesi in evidenta printr-o servire ,,altfel” a preparatelor fata de alte restaurante, consultantii nostri te asteapta sa iti raspunda la toate intrebarile.

Ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.