Horeca

Succesul culinar incepe cu oale, cratite si tigai profesionale

De Doinita Stanciu la 21-02-2023

Fiecare restaurant are propriile reguli si principii de functionare. Insa toate au la baza produse profesionale care sa le garanteze rezultate exceptionale obtinute intr-un timp relativ scurt. Produse durabile, rezistente si foarte prietenoase cu un numar mare de utilizari si spalari. Iar Fest prin asta se caracterizeaza. Pentru a descoperi toata categoria de produse click aici.

Va propunem o lista cu 5 produse din gama Fest care sa usureze munca bucatarilor si nu in ultimul rand, sa gateasca mancarea intr-un mod ireprosabil.

tigaie-din-aluminiu-fest-professional-chef-34-cm


1.    Tigaie din aluminiu Fest Professional Chef 34 cm

O tigaie rezistenta, care nu lipeste ingredientele si care se comporta foarte bine in timp. Datorita invelisului sau antiaderent, prevazut cu 3 straturi de Teflon by Dupont, manacarea nu se lipeste, ingredientele isi pastreaza culoarea si prospetimea, fiind in acelasi timp, un produs usor de curatat. Este ideala pentru sotarea legumelor, pentru pregatirea diverselor preparate, pentru sosuri, garnituri si multe altele. Tigaia se bucura de rezistenta indelungata, asta acest lucru nu exclude o buna practica in utilizare. Asta inseamna ca trebuie sa eviti obiectele ascutite sau produsele de curatare care pun in pericol invelusul tigaii. Aceasta este compatibila cu masina de splalat vase, insa la fel de bine si de repede se poate curate si sub un jet de apa calduta. Manerul sau este sigur, rezistent si cu o lungime care nu-ti pune mainile in pericol. O poti comanda de aici

cratita-intinsa-inox-cu-maner-fest-professional
2.    Cratita inox cu maner Fest Professional 18 cm

Cratita din inox de la Fest reprezinta un real ajutor pe care care te poti baza indiferent de situatie. Cu o constructie robusta si solida, un material de inalta calitate si un maner rezistent, aceasta cratita isi merita locul nu numai in bucatariile din restaurante, ci si in bucatariile de acasa. Ingredientele si alimentele se pregatesc usor, in timp ce gustul si savoarea sunt ies la iveala. Cratita se curata usor, iar datorita designului este simplu de stivuit, depozitat sau agatat pentru a eficientiza spatial. Inoxul este recunoscut pentru durabilitatea sa in timp, prin urmare, aceasta cratita promite utilizari repetate si satisfactie pe masura. Comanda cratita accesand acest link

tigaie-profesionala-aluminiu-fest-professional-chef-plus-28-cm

3.    Tigaie profesionala aluminiu Fest Professional Chef Plus 28 cm

Investeste in produse de calitate care sa acorde preparatelor din restaurantul tau atentia pe care o merita. Cu aceasta tigaie profesionala, totul pare mai usor. Pentru ca se comporta atat de bine cu ingredientele pe care le pregatesti, incat va deveni o bucurie. Cu un maner lung care nu se incalzeste, cu un diametru ofertant si un material rezistent, reusita preparatelor tale este garantata. Este perfecta pentru gatitul diferitelor tipuri de carne, legume, sosuri, garnituri. Tigaia se poate utiliza in conditii de siguranta in masina de spalat vase, insa, trebuie sa eviti produsele ascutite pentru a nu compromite invelisul din teflon. Comanda aceasta tigaie de aici. 

tigaie-din-aluminiu-fest-professional-chef-28-cm (1)

4.    Tigaie din aluminiu Fest Professional Chef 28 cm

Bazeaza-te pe aceasta tigaie profesionala si realizeaza preparate exceptionale cu un minim de efort. Aceasta se caracterizeaza printr-un invelis teflonat care nu lipeste, printr-un material de calitate inalta, dar si printr-un maner care permite o foarte buna manevrabilitate. Aceasta se curata usor, este compatibila cu plitele pe gaz, electrice sau ceramice si poate fi utilizata in siguranta la masina de spalat vase. Alege produse de calitate si economiseste intelligent. Comanda aceasta tigatie accesand link-ul de aici.

tigaie-din-aluminiu-fest-professional-chef-34-cm


5.    Tigaie din aluminiu Fest Professional Chef 24 cm

 Ai incredere in produsele care-ti ofera calitate. Un astfel de produs este aceasta tigaie cu un diametru de 24 cm, ideala pentru o multime de preparate. Datorita materialului din care este realizata, timpul de gatire este mai mic, asadar, mai mult timp pentru a garanta o experienta placuta clientilor. Aceasta este usor de utilizat, de curatat, de stivuit si de depozitat, reprezentand un produs indispensabil in orice bucatarie. Comanda tigaia din aluminiu de aici si bucura-te de rezultate exceptionale atat in restaurante, cat si in bucatariile de acasa. 

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.