Horeca

Solutii pentru catering

De Diana Popescu la 15-10-2019

Ca punct de atractie al fiecarui eveniment social de cele mai multe ori se afla zona preparatelor gastronomice, cu aperitive reci si calde, mancaruri principale si deserturi. Cu totii stim ca bufetul suedez reprezinta un mod de prezentare a mancarii ce pune la incercare arta gastronomica si simtul estetic al bucatarilor. De asemenea, bufeturile ofera o modalitate usoara pentru fiecare invitat de a servi exact ceea ce isi doreste. Astfel, personalul care pregateste bufetul va fi in permanenta in cautarea solutiilor si echipamentelor de servire catering.

Corporate-Events-Catering

In domeniul catering-ului, atat detinerea echipamentelor potrivite pentru transportul in siguranta si la temperaturi adecvate, cat si a celor pentru servirea ireprosabila a preparatelor, este elementara.

Pentru preparatele gastronomice este de preferat sa se utilizeze tavi cu gheata pentru zona rece sau chafing dish-uri pentru preparatele calde, pentru pastrarea acestora in conditii optime de servire cat mai mult timp. In showroom la Yalco sau in magazinul online www.yalco.ro gasesti chafing dish-uri realizate integral din inox, cu forme diferite, ideale pentru sala de servire din restaurante sau mesele de tip bufet, disponibile aici.

1717451

Indiferent de evenimentul planifcat, fie ca este vorba despre o petrecere restransa sau o nunta, ca si organizator sau furnizor de servicii de catering vei dori sa fii sigur ca fiecare invitat va aprecia servirea preparatelor delicioase.

De la vesela din portelan, pahare si tacamuri, pana la containere izotermice, carucioare pentru bucatarie si termobox-uri, produse de bufet, chafing dish-uri, tavi servire sau articole de bucatarie, Yalco iti ofera produse profesionale pentru industria de catering si HoReCa.

UPCH1600401_B1RK_1014_s02 EPP4060FNR110_GoBox_Front_Loader_w_Chef_Loading

Containerele izotermice pentru transport de la Cambro sunt solutia ideala pentru transportarea alimentelor de catre furnizorii de servicii de catering. Cu design ergonomic acestea sunt realizate din materiale speciale, ecologice si performante, cu izolatie din spuma groasa ce mentine temperatura si calitatea alimentelor. Containerele contin un ventilator care distribuie uniform caldura in intregul compartiment si un aerisitor ce echilibreaza presiunea si permite evacuarea aburului. Containerele sunt prevazute cu manere ergonomice turnate, deschidere usoara si sigura, etansare integrata in usa si sunt rezistente la rugina si la socuri mecanice. Containerele izotermice Cambro sunt disponibile aici.

De asemenea, tot la Yalco poti gasi si accesorii pentru containerele izotermice, precum bariere termice, elemente de racire sau de incalzire si carucioare destinate transportului de bauturi si alimente.

2019-09-30 15_30_28-B1lXv-gJVjS.pdf

Iti punem la dispozitie o gama variata de containere si capace etans realizate din inox, rezistente, destinate utilizarii intense in bucatariile profesionale si in salile de mese pentru servire. Cu margini ce ofera stabilitate, evitand riscul de rasturnare in timpul utilizarii si suprafete netede si colturile largi ce asigura curatarea usoara, containerele pe care le gasesti la Yalco sunt disponibile aici, in diverse forme si marimi. Forma acestora permite suprapunerea, astfel spatiul de depozitare este redus considerabil, iar inoxul le ofera rezistena atat la temperaturi scazute, cat si inalte.

1-9-Ice-Cream-container-100mm-high

Pentru eficienta in procesul de servire, este necesar sa ai in vedere achizitionarea unor echipamente de catering si HoReCa specifice. Colectia portofoliului nostru contine produse profesionale, dedicate industriei catering, solutii de servire pentru sali de mese cu preparate proaspete sau saloane dedicate nuntilor, adaptate nevoilor tale. Te asteptam in showroom la Yalco sau in magazinul nostru online www.yalco.ro cu produse dedicate afacerii tale.