Horeca

Sezonul salatelor este in plin progres! Ti-ai pregatit vesela necesara? Iata cateva sugestii

De Mihai Voicila la 13-04-2022

Fie ca este salata combinata cu diferite tipuri de carne, salata exclusiv din legume sau, de ce nu, salata de fructe, trebuie sa te pregatesti pentru astfel de comenzi din partea oaspetilor! In plina expansiune, legumele proaspete incep sa apara la tot pasul si cererile din partea clientilor vor fi din ce in ce mai mari.

Indiferent cat de bun este preparatul pe care il oferi, traim intr-o era in care aspectul vizual este la fel de important.

Ti-am pregatit o selectie de boluri in care poti servi cele mai delicioase salate, dar si cu aspect vizual remarcabil:
|
bol-portelan-bonna-sapphire-19-cm-700-ml
Bol portelan Bonna Sapphire 19 cm 700 ml

Acesta este realizat din portelan de cea mai buna calitate, are diametrul de 19 cm si capacitatea de 700 ml. Bolul este recomandat pentru servirea salatelor si se preteaza atat gusturilor clasice, cat si celor moderne.

Colectia Sapphire a brandului Bonna este realizata manual, ceea ce ii ofera autenticitate. Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita iar valoarea de prezentare si de ambianta sunt la fel de importante ca si servirea mesei si mancarea. Astfel, scopul sau este de a realiza cele mai frumoase seturi de masa pentru zone de dining aglomerate, cu caracteristici ce scot in evidenta rezistenta produselor, precum si esteticul acestora.

Daca te intereseaza acest minunat bol, este la un click distanta aici.

Pentru armonizarea veselei iti recomandam toata colectia Sapphire, pe care o gasesti aici.

bol-portelan-bonna-madera-mint-18-cm-560-ml
Bol portelan Bonna Madera Mint 18 cm 560 ml

Materialul folosit pentru acest bol este tot portelan, avand diametrul de 18 cm si o capacitate de 560 ml. Bolul este caracterizat de culoarea verde cu diferite variatii, precum si a insertiilor delicate de pe margini. Il gasesti chiar aici.

Bonna
foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgaraieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri. Transluciditatea este rezultatul unui proces de cercetare si dezvoltare profunda, astfel incat, Bonna a realizat o formula ce ofera o luminozitate unica produselor.

Colectia colorata Madera Mint a brandului Bonna
este inspirata de ultimele tendinte de design si tehnologie si imbina stilul traditional cu cel modern. Aceasta este realizata manual, ceea ce ii ofera autenticitate si optiuni nelimitate, cu forme variate. Suprafata colorata a bolului este in armonie cu preparatele culinare, oferind eleganta si rafinament.

Pentru intregirea acestei colectii venim in ajutorul tau cu o gama variata de farfurii, boluri si platorui Madera Mint, pe care o gasesti aici. 

bol-portelan-bonna-aura-space-22-cm
Bol portelan Bonna Aura Space 22 cm

De asemenea, bolul din colectia celor de la Bonna, Aura, este realizat inegral din portelan veritabil, cu un diametru de 22 cm. Suprafata colorata a bolului ofera o prezentare de inalta calitate si autenticitate. Produsul poate fi curatat manual sau la masina de spalat vase si il gasesti chiar aici.

Daca iti place in mod deosebit acest bol, trebuie sa stii ca avem si o farfurie din aceeasi colectie, pe care o gasesti aici.

bol-melamina-alb-aps-global-buffet-33-l

Bol melamina alb APS Global Buffet 3.3 L

Acesta este dedicat servirii salatelor si preparatelor in segmentul Horeca, precum restaurante, hoteluri, bufete sau pub-uri. Bolul ofera o suprafata de prezentare premium, creand un design elegant.

Bolul APS Global Buffet
este realizat din melamina rezistenta, de culoare alba si prezinta un design clasic care emana autenticitate si naturalete.
Produsul nu poate fi expus la surse directe de caldura, nu poate fi folosit in cuptor sau in cuptorul cu microunde si nu se poate curata in masina de spalat vase.

Dimensiunile acestuia sunt: 25 x 44 cm, cu o inaltime de 20 cm si o capacitate de 3.3 L. Nu mai sta pe ganduri, te asteapta aici.


bol-portelan-bonna-gloire-22-cm
Bol portelan Bonna Gloire 22 cm

Bolul se remarca prin portelanul superior si textura unica ce evidentiaza preparatele, imbratisand platinguri diverse, autentice. Bolul Bonna Gloire cu diametrul de 22 cm este realizat din portelan de inalta calitate, fiind caracterizat de forma asimetrica si designul exclusivist.

Suprafata cu finisaj mat a bolului ofera eleganta si rafinament.

Il gasesti chiar aici.

Vreau sa stii ca avem pregatite 7 produse in aceasta colectie, care cred ca sunt de interes pentru tine. O gasesti aici.

bol-portelan-bonna-patera-16-cm

Bol portelan Bonna Patera 16 cm

Acest bol este caracterizat de stilul rustic, cu diferite variatii. Bolul Bonna Patera cu forma rotunda este realizat din portelan de inalta calitate si are diametrul de 16 cm si capacitatea de 400 ml.

Colectia Bonna Patera
este inspirata de ultimele tendinte de design si tehnologie si imbina stilul modern cu cel rustic. Aceasta este realizata manual, ceea ce ii ofera autenticitate si optiuni nelimitate, cu forme variate. Suprafata cu finisaj mat a bolului este in armonie cu preparatele culinare, oferind eleganta si rafinament.

Daca vrei sa descoperi mai multe detalii despre bol, te asteptam aici.

Bine de stiut este ca avem in portofoliul nostru mult mai multe produse din aceasta colectie speciala, Patera, pe care le gasesti chiar aici.

Sper ca sugestiile de mai sus sa te ajute cu un set up foarte atragator pentru oaspetii tai!

Nu uita!
Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.