Horeca

Savureaza cele mai bune fresh-uri in paharele speciale de la Yalco

De Doinita Stanciu la 18-07-2023

Savureaza cele mai bune fresh-uri in paharele speciale de la Yalco

Cand temperaturile sunt foarte ridicate, bauturile racoritoare reprezinta modalitatea perfecta pentru hidratare si revigorare. Iar daca toate acestea sunt servite din pahare speciale gustul parca se intensifica nu-i asa? Prin urmare, recomandam pahare de inalta calitate, care sa indeplineasca cele mai inalte standarde. Atat de calitate, cat si de de design.

Mai jos, o lista cu 5 pahare in care poti servi clientilor limonada, fresh de portocale sau alte sucuri naturale:

Set 6 pahare long drink Bormioli America '20s Sapphire Blue 400 ml

Un pahar care se remarca prin culoare, design si mod de realizare. Paharul are o capacitate de 400 ml, asadar, este ideal pentru servirea bauturilor racoritoare. Sticla din care este realizat este foarte rezistenta, ceea ce presupune durabilitate in timp, o utilizare facila si o intretinere usoara. Materialul are rezistenta si impotriva zgarieturilor, putand fi curatat fara probleme la masina de spalat vase. Comanda setul de pahare de la Bormioli America ’20 Sapphire Blue de AICI.

set-6-pahare-long-drink-bormioli-america-20s-sapphire-blue-400-ml

Set 6 Pahare Cooler Bormioli Stone 490 ml

Linia de pahare Stone de la Bormioli detine un aspect vintage, inconfundabil. Aceasta colectie este o reinterpretare contemporana a modelelor de la inceputul anilor 1900. Paharele Stone ies in evidenta prin decorarea sofisticata a sticlei transparente, cu fatete de diferite dimensiuni, astfel incat fiecare detaliu este conceput pentru a infrumuseta cu o nota vintage fiecare bautura servita. Paharul Cooler Stone este ideal pentru a servi cocktail-uri alcoolice si non-alcoolice, intr-un ambient la moda si plin de farmec. Acestea sunt disponibile si in varianta DOF, cu dimensiuni mai mici.Produsele pot curata cu usurinta in masina de spalat vase, folosind detergenti speciali. Comanda acest set de pahare de AICI.

set-6-pahare-cooler-bormioli-stone-490-ml-1

Set 6 pahare long drink Bormioli Electra 390 ml

Colectia de pahare Electra a fost conceputa pentru a satisface pe deplin pana la cei mai exigenti clienti, profesionisti ai industria HoReCa. Designul modern este ideal pentru aranjarea unei mese elegante, contemporane si pentru a raspunde caracteristicilor tehnice de functionalitate ale celor mai specifice cerinte din domeniu.

Colectia Electra este realizata din sticla speciala, cristalina si tratament extra durabil ( XLT - extra lasting treatment ). Paharele long drink Bormioli Electra sunt monobloc si au o rezistenta de 3 ori mai mare decat sticla obisnuita, transparenta absoluta si o sonoritate deosebita. Acestea sunt obtinute prin tehnologie laser, proces special ce asigura o finisare particulara si accentueaza calitatea paharului.Paharele long drink Bormioli Electra au o capacitate de 390 ml si sunt perfecte atat pentru apa, racoritoare, smoothie-uri sau sucuri de fructe. Comanda setul de pahare de la Bormioli de AICI.

set-6-pahare-long-drink-bormioli-electra-390-ml

Pahar Libbey Bolla Grande 518 ml

Pahar cocktail Libbey Tiki Pineapple 500 ml

Pahar cocktail Libbey Tiki Pineapple 500 ml cu forma si aspect unic este ideal pentru servirea bauturilor in baruri, restaurante sau hoteluri, garantand clientilor dumneavoastra cele mai bune servicii. Paharul are capacitatea de 500 ml si este potrivit pentru servirea cocktail-urilor colorate, fiind fabricat din sticla transparenta, rezistenta utilizarii intense, care va expune cu usurinta creatiile spectaculoase ale barmanilor. Comanda-l de AICI

pahar-cocktail-libbey-tiki-pineapple-500-ml-2

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact