Horeca

Romanii au o zicala in popor: ,,Ia cu putina paine.” Descopera mai jos cosurile perfecte pentru restaurantul tau!

De Mihai Voicila la 19-04-2022

Preponderent, oaspetii tai vor consuma paine, indiferent ca este bagheta, ciabatta, pave, toast s.a.m.d. Trebuie sa vii in intampinarea acestora cu solutii de servire cu care acestia sa rezoneze.

Yalco Romania vine in sprijinul tau si ti-a pregatit o gama variata de cosuri pentru servirea painii, adaptate pentru fiecare stil de restaurant/ bufet. Pentru a descoperi toate produsele, trebuie sa dai un simplu click aici.

Pentru a-ti fi mai usor, ti-am pregatit si o selectie de produse mai jos:

cos-paine-polipropilena-aps-35x42-cm
Cos paine inox rotund APS 18 cm

Acesta este o alternativa moderna si igienica pentru servirea produselor de panificatie, precum si a fructelor. Cosul APS are diametrul de 18 cm si este realizat din inox de inalta calitate. Forma rotunda, stocabila reduce considerabil spatiul de depozitare, iar designul clasic este ideal pentru servirea produselor atat la mese rustice, cat si moderne.

Produsul se poate curata usor, folosind o laveta umeda sau la masina de spalat vase. Il gasesti chiar aici.

Daca iti place acest model, dar ti se pare ca are un diametru prea mic pentru nevoile tale, stai fara grija! Acelasi model cu diametrul de 23 cm te asteapta aici.

cos-paine-polipropilena-aps-35x42-cm (1)
Cos paine polipropilena rotund maro APS 20 cm

Cosul pentru paine este rotund, de culoare maro si imita impletitura din ratan natural. Acesta are diametrul de 20 de cm, ceea ce ii ofera un spatiu generos pentru aranjarea painii.
Istoria brandului APS a inceput in anul 1933,
fiind recunoscut ca si o afacere de familie, administrata de proprietari pentru un sortiment dedicat industriei hoteliere, restaurant si catering.

Compania ofera o gama larga de produse, solutii adaptate nevoilor profesionale din aria HoReCa, ce se bazeaza pe ultimele tendinte moderne.

Intra chiar acum si descopera oferta noastra pentru acest tip de cos aici.

cos-paine-bumbac-aps-20-cm-2
Cos paine bumbac APS 20 cm

Cosul pentru paine, confectionat din bumbac rezistent, are un design clasic, ideal pentru mese rustice, dar si moderne. Inaltimea cosului pentru paine din bumbac este ajustabila.

Se poate curata la masina de spalat la temperaturi de pana la 30°C.

Dimensiunile cosului exacte sunt: diametru – 20 cm , inaltime – 9 cm.

Gasesti acest cos pentru paine chiar aici.

cos-paine-polipropilena-aps-23-cm-2

Cos paine bufet rachita APS

Cosul pentru paine de la APS este realizat din rachita impletita. Acesta ofera posibilitate pentru servirea unei cantiati mai mari de paine, avand urmatoarele dimensiuni: 32.5 x 17.6 x 10 cm.

Il gasesti chiar aici.

Pentru ca fiecare bufet necesita cea mai buna prezentare a produselor, APS raspunde oricarei viziuni de mic dejun, pranz sau cina , oferind o gama completa de articole.
cos-paine-rotund-aps-20-x-13-cm
Cos paine rotund APS 20 x 13 cm

Cosul pentru paine rotund APS 20 x 13 cm este o alternativa moderna pentru servirea produselor de panificatie. De asemenea, cosul se poate utiliza si pentru depozitarea servetelelor sau a condimentelor.
Acesta estre confectionat din hartie reciclata impermeabila, 70% fibre naturale, 30% rasina sintetica. Designul clasic este ideal pentru servirea produselor atat la mese rustice, cat si moderne.
Diametrul acestui cos este de 20 cm, iar inaltimea cosului pentru paine este ajustabila, pana la 13 cm.

Se recomanda a nu se curata in masina de spalat vase.

Te asteapta chiar aici.

cos-paine-inox-rotund-aps-18-cm
Cos paine inox rotund APS 18 cm

Cosul din inox de la APS este ideal pentru servirea chiflelor proaspete, a fructelor sau a produselor de patiserie. Acesta este rotund, realizat din inox de cea mai buna calitate, durabil in timp.

Cosul are diametrul de 18 cm si o inaltime de 7 cm.

Acesta se poate curata folosind o laveta umeda sau in masina de spalat vase in conditii de siguranta.

Il gasesti chiar aici.


Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact