Horeca

Restart HoReCa!

De Diana Popescu la 04-06-2020

Suntem la inceputul lunii iunie si odata cu sosirea verii se da restartul industriei HoReCa si se redeschid terasele.

Desi in aceasta perioada se ridica o serie de restrictii impuse in timpul starii de urgenta si alerta, managerii teraselor trebuie sa respecte anumite reguli stricte de protectie si igiena.

Consumatorii sunt dornici sa savureze o cafea, o limonada sau un pahar cu vin in aer liber, insa continua sa fie atenti la masurile de siguranta.

pahar-pasabahce-casablanca-460-ml

Proprietarii teraselor s-au pregatit din timp pentru momentul mult asteptat si au reorganizat spatiile prin distantarea meselor.

Este momentul oportun sa reinnoiesti colectia de pahare aferente fiecarui tip de bautura, pentru terasa ta, recent reorganizata.

Pentru limonade clasice dulci sau acrisoare si fresh-uri colorate din fructe de sezon, la Yalco gasesti carafe de tot soiul, sticle sau celebrele borcane cu maner.

Colectia de carafe Bacchus de la Pasabahce este disponibila aici in doua variante, la 0.25 L sau la 0.5 L.

Realizate din sticla transparenta si durabila, destinate exclusiv utilizarii intense, carafele Bacchus sunt practice pentru servirea limonadei si te incanta prin designul lor jucaus.

carafa-sticla-arcoroc-carre-05-l

Tot la Yalco vei gasi si colectia simpatica de carafe Pasabahce Village,  realizate sub forma unei siluete.

Carafele Village sunt ideale pentru servirea limonadei, a vinului sau a unui cocktail racoritor. Le gasesti disponibile aici, in 3 dimensiuni.

Instagram_Pasabahce Village Mini Carafe

Cu un click aici vei gasi carafele traditionale cu maner Pasabahce Bistro, ulciorul perfect pentru o limonada racoritoare servita intr-o zi placuta de iunie, disponibile in 3 dimensiuni.

carafa-din-sticla-pasabahce-bistro-250-ml

Carafele Bormioli Misura ne incanta cu un aspect retro placut, ce defineste ambianta dintre stilul clasic si modern. Disponibile aici in 3 dimensiuni, carafele Misura au baza rotunjita si gatul ingust, dotat cu o linie ce faciliteaza servirea bauturilor preferate.

bormioli-rocco-misura-carafe-500ml-with-pouring-mouth_3 carafa-din-sticla-bormioli-misura-1-l

Sticlele din colectia Quattro Stagioni de la Bormioli sunt o varianta optima de recipient pentru retete creative de cocktail-uri, smoothie-uri sau limonada. Le gasesti la Yalco, disponibile aici.

A_QuattroStagioni_Bottiglie20cl_HR

Servirea limonadei sau a fresh-urilor in borcane retro, transparente, cu maner este un mod de prezentare modern, din ce in ce mai des utilizat in terasele autohtone.

Le gasesti disponibile la Yalco, in colectia Quattro Stagioni de la Bormioli. Click aici.

borcan-roz-cu-maner-bormioli-quattro-stagioni-415-ml

Simbolul ananasului se afla in randul preferintelor consumatorilor, asadar poti opta pentru colectia Tiki, inspirata din stilul tropical, ce contine pahare in forma de ananas, potrivite pentru servirea limonadei si a cocktail-urilor colorate de vara.

Libbey_Libbey_tiki_pineapple_cocktailglas_EB_759800B

Pregateste ca la carte reteta de cafea Dalgona si incanta consumatorii cu gustul ei cremos si o prezentare spectaculoasa in paharele cu picior si maner Pasabahce Irish Coffee, disponibile aici.

dalgona-coffeedsf

De asemenea, la Yalco gasesti gama profesionala de pahare Casablanca, disponibile aici in diferite dimensiuni, ideale  pentru servirea cafelei aromate, destinate domeniului Horeca.

Paharele Casablanca sunt realizate din sticla rezistenta, de inalta calitate ce pastreaza bautura rece sau calda o perioada indelungata, nu doar la servire. Paharele sunt monobloc, rezistente si fiabile, obtinute dintr-o singura bucata de sticla, proces ce garanteaza o durabilitate crescuta prin lispa micro-fisurilor.

pahar-pasabahce-casablanca-360-ml pahar-pasabahce-cooler-casablanca-645-ml

Cu un design elegant, reprezentativ pentru frappe-urile delicioase si racoroase, la Yalco gasesti setul de 12 pahare din sticla transparenta, cu maner Pasabahce Colombian 263 ml, disponibil aici.

Paharele Colombian sunt potrivite atat pentru servirea bauturilor reci, cat si a celor calde. Pot fi utilizate pentru bauturi precum frappe, ceaiuri si limonade.

Paharele Pasabahce Colombian permit o prezentare spectaculoasa, in special a cafelei spumoase si a frappe-urilor.

Sunt realizate din sticla transparenta, rezistenta, iar manerul paharelor este pozitionat special pentru o manevrare usoara.

set-6-pahare-sticla-cu-maner-pasabahce-colombian set-6-pahare-sticla-cu-maner-pasabahce-colombian (1)

Daca este soare si vreme frumoasa, cel mai bun vin merge savurat la terasa, alaturi de 1-3 prieteni apropiati.

Serveste un pahar de rose rece, preferatul consumatorilor in sezonul cald, in paharele corespunzatoare ce pot fi rotite cu usurinta pentru a elibera aromele fructelor, florilor si ale citricelor.

Te astept pe www.yalco.ro cu sortimente variate de pahare pentru vin, de la branduri renumite precum Libbey, Pasabahce sau Bormioli Rocco, disponibile aici.

rose-pour

Cu siguranta recipientele pentru servirea bauturilor sunt articolele utilizate cel mai frecvent in locatiile HoReCa, de aceea te asteptam la Yalco cu produse realizate din sticla rezistenta, calitativa, de unde iti poti alege preferatele.

Desi ne bucuram de acest pas, suntem convinsi ca perioada de restart, plina de necunoscute nu este deloc usoara pentru proprietarii de terase si locatii HoReCa.

Suntem increzatori ca pandemia va lua cat mai repede sfarsit, ca vom reveni la normalitate si terasele vor fi din nou pline, unde ne vom putea bucura de bauturile reci in caldura soarelui.

Va dorim sa va bucurati de o vara cu multi clienti!