Horeca

Pregatiri pentru Valentine's Day

De Doinita Stanciu la 31-01-2023

Urmeaza o luna plina in care iubirea este celebrate in cele mai frumoase moduri. In timp ce unele cupluri indragostite aleg sa-si declare dragostea in moduri extravagante, alte cupluri prefera intimitatea si linistea unui loc elegant, in care pot savura pe indelete atat zambetele celui iubit, cat si o mancare buna, un vin rosu deosebit si un desert sofisticat.

Ei bine, ultima varianta pare accesibila pentru multi, prin urmare si rezervarile pentru zilele de 14 si 24 februarie incep cu mult timp inainte. Iar specialistii din domeniul HoReCa stiu cum sa se pregateasca astfel incat cele 2 seri sa decurga perfect. Fiecare detaliu este bine pus la punct pentru ca reusita momentelor sa fie una implinitoare.

Valentine’s Day – o zi in care celebram iubirea

Cadourile, atentia indreptata catre persoana iubita, timpul generos pe care il alocam, dar si emotia care defineste aceste zile reprezinta ingrediente care fac ca luna Februarie sa fie una plina de sarm, de iubire si dorinta. Dorinta de a fi alaturi de persoana care te implineste.

Deoarece nu poti neglija importanta acestor zile, scoate in fata ce este mai bun. Si mai frumos. Cum poti face asta? Transforma restaurantul tau intr-un mediu romantic. Poti face asta aducand mai multe accente de rosu, flori de culoare rosie, lumanari parfumate, muzica relaxanta. Te poti juca si cu luminile. Apoi, pregateste un meniu special, cu preparate deosebite. Mizeaza pe vinuri si spumante bune. Si foloseste o vesela care sa se ridice la simbolistica acestor zile. Platouri speciale, cu forme si cromatica interesante, pahare pentru sampanie si vin de foarte buna calitate, tacamuri care sa evidentieze gratia si eleganta miscarilor.

Iata ce propunem pentru aceste zile romantice:

platou-rectangular-portelan-bonna-alhambra-34-x-16-cm

Platou rectangular portelan Bonna Alhambra 34 x 16 cm

Un platou elegant care acorda preparatelor servite o alura de top. Produsul poate fi curatat usor manual sau in masina de spalat vase.
Ofera distinctie momentului si savoare preparatului. Comanda-l de aici.

platou-portelan-ionia-dini-bej-26-cm

Platou rectangular portelan Bonna Sepia 23 x 16 cm

Acest platou face parte dintr-o colectie extraordinara. Nu numai ca prezinta un design reusit, insa are si caracteristici care il pozitioneaza intr-o clasa de lux. Acesta va reprezenta pebtru restaurantul tau o piesa de rezistenta pe care clientii o vor aprecia. Un platou rezistent, o cromatica luxoasa si o forma versatila care acorda preparatelor note de top. Il poti comanda de aici.

platou-rectangular-portelan-bonna-luca-salmon-36-cm

Platou rectangular portelan Bonna Luca Salmon 36 cm

Un design indraznet care cucereste din prima. Faptul ca urmareste linii curajoase, dar si cromatica deosebita sunt indicatori clari ca acest platou trebuie sa fie in restaurantul tau. Este ideal pentru o multime de preparate, prin urmare, modul de servire, preparatul servit, dar si ambianta vor transforma simplele momente in adevarate experiente. Mai multe detalii despre acest platou gasesti aici.

furculita-baza-inox-1810-yalco-focus

Furculita baza inox 18/10 Yalco Focus

Pune acent si pe tacamuri. Desi la prima vedere ai putea spune ca nu acestea garanteaza succesul, noi suntem de parere ca tocmai detaliile sunt cele care garanteaza succesul. Prin urmare, furculitele potrivite pentru fiecare preparat, aspectul lor ireprosabil, asezarea acestora pe masa reprezinta factori importanti pentru o cina deosebita de Valentine’s Day. Iata recomandarea noastra.

cutit-baza-inox-1810-yalco-triton-

Cutit baza inox 18/10 Yalco Triton

Si in cazul cutitelor subliniem aceeasi idee. Pune accestul pe calitate, pe forma, pe finisaj perfcet, pe aspect si pe curaj. Iar aprecierile nu vor intarzia sa apara. Acest cutit este ideal pentru o multimer de preparate, prin urmare, nu ai cum sa gresesti daca il folosesti si cu ocazia Zilei Indragostitilor. Il gasesti aici.

lingura-baza-inox-1810-yalco-triton-

Lingura baza inox 18/10 Yalco Triton 

Alege cu incredere aceasta lingura din inox si bazeaza-te pe caracteristicile sale rezistente. O alegere eleganta care va spori reusita momentelor petrecute in 2. Triton este o linie de tacamuri moderne elaborate cu precizie, fabricate din materiale inoxidabile de inalta calitate, cu finisaje robuste. Manerul lingurei de baza prezinta design minimalist. Datorita calitatii ridicate a inoxului 18/10, lingura de baza este rezistenta la coroziune si prezinta o stralucire durabila in timp. De asemenea, lingura de baza poate fi curatata in masina de spalat vase, in conditii de siguranta. O poti comanda de aici.

lingurita-ceai-inox-1810-yalco-yamamoto-138-mm

Lingurita ceai inox 18/10 Yalco Yamamoto 138 mm 

Pentru desert opteaza pentru lingurite din inox de foarte buna calitate care sa puna in evidenta textura si gustul deserturilor sofisticate. Sunt usoare, de foarte buna calitate si perfecte pentru serile speciale in 2. Le poti comanda de aici.

set-6-pahare-sampanie-pasabahce-amber-200-ml

Set 6 pahare sampanie Pasabahce Amber 200 ml 

Intr-o zi atat de speciala, merita sa pui pe masa tot ce ai mai bun. Iar aceste pahare pentru sampanie sunt perfecte pentru a sarbatori iubirea cum nu se poate mai frumos. Avand o alura gratioasa si o forma ideala, paharele pentru sampanie de la Pasabahce reprezinta o alegere care nu te va dezamagi. Le poti comanda de aici.

set-6-pahare-vin-rosu-pasabahce-allegra-490-ml

Set 6 pahare vin rosu Pasabahce Allegra 490 ml 

Permite-le clientilor tai sa se bucure de un vin bun savurat din niste pahare de inalta calitate. Paharele pentru vin rosu de la Pasabahce Allegra sunt ideale pentru momentele de romantism petrecute in 2. Colectia Allegra este o gama completa ce ofera perspectiva inovatoare si modele distinctive.
Pasabahce este simbolul elegantei, creativitatii si fiabilitatii si se numara printre cei mai mari producatori de sticla din lume, furnizand o gama larga de produse in peste 140 de tari, in ultimii 80 de ani. Comanda setul de vin rosu de la Pasabahce de aici

pahar-cocktail-libbey-tiki-pineapple-500-ml

Pahar cocktail Libbey Tiki Pineapple 500 ml

Pahar cocktail Libbey Tiki Pineapple 500 ml cu forma si aspect unic este ideal pentru servirea bauturilor in baruri, restaurante sau hoteluri, garantand clientilor dumneavoastra cele mai bune servicii. Paharul are capacitatea de 500 ml si este potrivit pentru servirea cocktail-urilor colorate, fiind fabricat din sticla transparenta, rezistenta utilizarii intense, care va expune cu usurinta creatiile spectaculoase ale barmanilor. Fie ca serviti un cocktail Mai Tai, Pina Colada sau Margarita, paharul Libbey Tiki Pineapple va rivaliza cu orice pahar cu aspect clasic, traditional. De asemenea, baza larga a paharului ofera stabilitate pe mese si pe tavile de servire. Comanda paharul de aici

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.