Horeca

Pregateste-te de sarbatoare cu farfuriile din portelan de la Yalco

De Mihai Voicila la 02-11-2022

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, prin urmare, magia acestora incepe sa prinda contur in casele si inimile tututor. Decoratiunile, brazii, fundele si obiectele stralucitoare sunt gata sa lumineze si sa transforme fiecare moment intr-unul de poveste. Iar in acelasi ton trebuie sa fie si restaurantele, astfel incat sa-si poata primi clientii intr-o atmosfera de sarbatoare, intima si deosebita.

Pentru a veni in ajutor industriei Horeca am facut o selectie uimitoare de farfurii care sa acorde mancarii un gust rafinat si un aspect de zile mari.

farfurie-intinsa-ionia-euphoria-27-cm

Farfurie intinsa portelan Ionia Euphoria 27 cm

Farfuria din portelan Ionia Euphoria se remarca printr-un design unic, care face ca mancarea sa para desprinsa din paginile revistelor de elita. Mai mult, modul elegant de prezentare insotit de o servire ireprosabila vor “lucra” impreuna astfel incat experienta in restaurant sa fie una de exceptie. Farfuria din portelan Ionia, pe langa faptul ca este foarte eleganta, este si rezistenta. Nu este pretentioasa in manevrare, nici la spalat, sters sau servit. Aceasta farfurie face parte din categoria produselor care merita si trebuie sa fie in bucatarie ta.

Este economica prin faptul ca nu este nevoie sa o inlocuiesti la interval scurt de timp, prin urmare, aceasta farfurie reprezinta o investitie, nicidecum o cheltuiala. Pentru mai multe detalii acceseaza acest link.

farfurie-intinsa-portelan-ionia-amnesia-25-cm-1

Farfurie intinsa portelan Ionia Amnesia 25 cm

O bucurie s-o privesti, dar mai ales sa primesti mancarea preferata servita pe aceasta. Farfuria din portelan Ionia Amnesia este un produs care ridica standardul in restaurantul tau. Calitatea, designul, textura, pana si desenul, toate sunt gandite pentru a realiza o experienta unica, care sa incante simturile clientului.

O farfurie pe care o vei aprecia datorita calitatilor sale de care te vei convinge inca din primul moment. Realizata dintr-un portelan gros, de calitate, ai garantia ca aceasta va avea viata lunga, la fel si succesul restaurantului tau. Pentru alte detalii privind acest produs de la Yalco, acceseaza link-ul de aici.

farfurie-intinsa-portelan-bonna-lunar-ocean-blue-28-cm

Farfurie intinsa portelan Bonna Lunar Ocean Blue 28 cm

Preparatele deosebite ale restaurantului tau au nevoie de un mod de servire exceptional. Iar aceasta farfurie asta face. Transforma si ridica servirea la un alt nivel. Unul care va fi apreciat de clientii tai si care ii va face sa se intoarca de fiecare data cu placere. O farfurie plata, intinsa, cu accente cromatice, care pun in valoare cu usurinta preparatele sofisticate. Pregateste vesela pentru sarbatoare si rasfata-ti clientii cu o atmosfera selecta, cu preparate senzationale servite pe farfurii impecabile.

Farfuria Ocean Blue este una pe care te poti baza pentru ca rezistenta, calitatea si designul sunt calitati care nu pot fi trecute cu vederea. Pentru alte detalii, click aici.

farfurie-adanca-portelan-bonna-coral-26-cm

Farfurie adanca portelan Bonna Coral 26 cm

Farfuria adanca Bonna Coral este ideala pentru servirea preparatelor elaborate, fiind un produs care atrage dupa sine zambete si o multime de aprecieri. Se remarca printr-un design sofisticat si printr-o cromatica eleganta care pune in valoare preparatele. Farfuria este realizata din portelan de calitate, fiind rezistenta in manevrare si depozitare. Nu se zgarie usor datorita stratului protector, nu se ciobeste si nici nu se sparge in bucati mici periculoase. Datorita grosimii materialului, dar si o modului de realizare, aceasta farfurie “vorbeste” despre calitate si prestanta pana in cele mai mici detalii.

Surprinde-ti clientii in aceasta perioada cu preparate delicioase servite in farfuriile Bonna Coral si castiga-le increderea si aprecierea pentru totdeauna. Vezi mai multe detalii aici.

farfurie-intinsa-portelan-bonna-ore-mar-30-cm

Farfurie intinsa portelan Bonna Ore Mar 30 cm

Timpul petrecut la restaurant trebuie sa fie unul de calitate, in care conversatiile, dar si mancarea sa-ti depaseasca asteptarile. Ei bine, pentru astfel de momente, farfuria din portelan Bonna Ore Mar este perfecta. Acorda preparatelor un aspect elegant, facand mancarea si conversatiile cu atat mai savuroase. Farfuria ridica si standardul restaurantului prin faptul ca nu orice preparate se preteaza a fi servit din aceasta. Prin urmare, preparate mai elaborate, clientela selecta.

Achizitioneaza farfuria de la Bonna Ore Mar si lasa lucrurile de calitate sa vorbeasca de la sine. Datorita desinului expresiv, materialului de calitate, dar si a rezistentei la uzura, acest produs este unul de top, alaturi de care vei castiga admiratia si increderea clientilor tai. Vezi mai multe detalii despre acest produs chiar aici.

farfurie-intinsa-portelan-bonna-nacrous-24-cm

Farfurie intinsa portelan Bonna Nacrous 24 cm

Forma inedita a farfuriei nu este intamplatoare. Nici vorba. Aceasta forma face parte dintr-un curent modern si excentric, care impreuna cu mancarea comandata, duc servirea la un al nivel. Farfuria din portelan Bonna Nacrous este ideala pentru o multime de preparate, fiind rezistenta si foarte puternica la uzura. Nu numai forma este indrazneata, ci si cromatica. Este o bucurie sa o ai in bucatarie si sa-ti prezinti cele mai bune preparate culinare in aceasta.
Farfuria din portelan de la Bonna este usor de stivuit si depozitat, simplu de spalat si utilizat, facand parte din acea categorie a produselor pe care te poti baza ani la rand. Pentru mai multe detalii, acceseaza link-ul de aici.

Farfuriile din portelan de la Yalco reprezinta piese importante pentru orice restaurant sau casa, “imbracand” masa in eleganta si bun gust. Pregateste-te de sarbatori si decoreaza-ti casa/restaurantul in spiritul Craciunului. Foloseste-de de imaginatie si de cele mai frumoase seturi din portelan pentru masa.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.