Horeca

Paharele cu picior sunt nelipsite in industria HoReCa: Ti-am pregatit o selectie speciala pentru clientii tai!

De Mihai Voicila la 10-05-2022

Fie ca sunt pahare pentru cocktail, vin, coniac, sampanie sau apa, paharele cu picior sunt esentiale in locatiile HoReCa. De asemenea, este important sa iti faci stoc de pahare elegante, care atrag toate privirile clientilor si care ii fac sa se simta speciali.

Yalco vine in ajutorul industriei HoReCa, cu o gama foarte variata de pahare cu picior, de la producatori de renume precum Bormioli, Libbey sau Pasabahce. Aceste pahare isi vor pune amprenta asupra prezentarii de exceptie a bauturilor in restaurantul sau barul tau!

Pentru a descoperi toata gama de pahare cu picior trebuie sa dai un click aici.

De asemenea, ti-am pregatit o selectie interesanta chiar aici:

pahar-cocktail-pasabahce-timeless-500-ml (2)pahar-cocktail-pasabahce-timeless-500-ml (1)

Pahar cocktail Pasabahce Timeless 500 ml

Pahar cocktail Pasabahce Timeless 500 ml se poate utiliza pentru prezentarea si servirea cocktailurilor spectaculoase pe baza de gin tonic atat in locatiile de top Horeca, precum hoteluri, restaurante, baruri, cluburi, terase de vara, cat si acasa. Cu un design vintage, paharul Pasabahce Timeless este realizat din sticla rezistenta, de inalta calitate, prevazut cu picior inalt si subtire ce da tonul elegantei si o cupa generoasa cu o capacitate de 500 ml.

Paharul este rezistent la socuri puternice, zgarieturi sau deteriorari si se poate curata manual sau la masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Il gasesti chiar aici.

pahar-coniac-pasabahce-bistro-400-ml (1)pahar-coniac-pasabahce-bistro-400-ml

Pahar coniac Pasabahce Bistro 400 ml

Paharul pentru coniac Pasabahce Bistro 400 ml a
re o forma rotunda, asemanatoare unui balon, ceea ce face diferenta legata de simtul olfactiv. Astfel, aroma coniacului va fi mai puternica servit in acest tip de pahar. Realizat din sticla transparenta, cu picior scurt si gros, paharul Pasabahce Bistro da tonul elegantei.

Acesta are capacitatea de 400 ml si este rezistent la socuri puternice, zgarieturi sau deteriorari.

Coniacul este o bautura cu traditie, care merita savurata cu placerea si atentia unui cunoscator. Consuma-l ca un adevarat cunoscator, din paharul de la Pasabahce, colectia Bistro. Avem mai multe pahare interesante din aceasta colectie, chiar aici.

Nu mai sta pe ganduri! Profita chiar acum de oferta noastra aici.

set-6-pahare-martini-bormioli-america-20s-245-mlset-6-pahare-martini-bormioli-america-20s-245-ml (1)

Set 6 pahare Martini Bormioli America '20s 245 ml

Setul 6 pahare Martini Bormioli America '20s 245 ml
este dedicat segmentului HoReCa, fiind ideal pentru prezentarea spectaculoasa a cocktail-ului Martini, atat in baruri, restaurante, sau terase, cat si acasa.

Paharele Bormioli America '20s
sunt realizate din sticla transparenta, rezistenta si au capacitatea de 245 ml. Acestea se remarca prin stilul vintage original si elegant, fiind realizate in concordanta cu ultimele tendinte de design si tehnologie si accentueaza culorile vibrante ale bauturilor alcoolice.

Cupa paharului Bormioli America '20s este special creata pentru servirea cocktail-ului celebru Martini si se imbina cu piciorul elegant, definit de un design original, impodobit cu un detaliu rafinat, in forma de lacrima.

Acest minunat set te asteapta chiar aici.

Colectia America '20s
este inspirata de anii 1920 si imbina glamourul barurilor americane cu muzica jazz si tendinte moderne de cocktailuri Martini, precum si diverse bauturi alcoolice, amintindu-ne de atmosfera unica fara precedent, oferind eleganta oricarui tip de bauturi. Avem mai multe produse din aceasta colectie, asadar, te invitam sa dai un click aici.

set-6-pahare-vin-bormioli-premium-470-ml (1)set-6-pahare-vin-bormioli-premium-470-ml


Set 6 pahare vin Bormioli Premium 470 ml

Cele 6 pahare pentru servirea vinului de la Bormioli Premium 470 ml
sunt realizate monobloc, din sticla transparenta, cristalina ce confera o rezistenta de 3 ori mai mare comparativ cu sticla obisnuita, precum si transparenta absoluta si o sonoritate deosebita. Paharele Bormioli Premium sunt elegante si au capacitatea de 470 ml, fiind obtinute prin tehnologie laser, proces special ce asigura o finisare particulara si accentueaza rezistenta paharelor.

Colectia de pahare Premium
a fost conceputa impreuna cu Asociatia Italiana a Somelierilor si se defineste prin caracteristici tehnice dezvoltate pentru a amplifica experientele degustarilor de vin.

Descopera oferta noastra aici.

set-12-pahare-apa-bormioli-new-kalix-270-mlhttps://www.yalco.ro/horeca/pahare-cu-picior/set-12-pahare-apa-bormioli-new-kalix-270-ml-2438set-12-pahare-apa-bormioli-new-kalix-270-ml (1)

Set 12 pahare apa Bormioli New Kalix 270 ml

Colectia New Kalix
include o serie de pahare temperate caracterizate printr-o combinatie de rezistenta si eleganta, fiind ideale atat pentru industria HoReCa, cat si pentru activitati de catering.

Paharele New Kalix sunt
de 2,5 ori mai rezistente fata de paharele netemperate, rezistand perioade de timp mai indelungate la spalari industriale repetate, caracteristica a industriei HoReCa.

Paharele New Kalix
sunt potrivite pentru uzul in masina de spalat vase.

Acestea au o capacitate de 270 ml, o inaltime de 180 mm si un diametru de 77 mm. Gasesti acest set chiar aici.

Nu uita!
Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.