Horeca

Pahare speciale pentru piscina si gradina

De Diana Popescu la 09-07-2019

Te-ai gandit vreodata ca paharele destinate zonei de piscina si gradina realizate din sticla pot reprezenta o sursa de pericol in cazul micilor accidente?
Prin colectia de pahare de la Gold Plast, Yalco iti ofera solutia ideala si sigura pentru servirea bauturilor in locatii HoReCa, in zona de piscina sau gradina hotelului. Paharele sunt realizate din policarbonat transparent, resiztent la taieturi sau spargere, astfel incat se poate evita contactul cu cioburile.
Paharele sunt reciclabile si nu contin BPA, fiind sigure in contactul cu bauturile. De asemenea, sunt rezistente la temperaturi ridicate si curatare repetata in masina de spalat vase.

48425416_1820824501378363_8866002067446038528_n 48412613_1820824448045035_2851927137164722176_n

Acum iti poti rasfata clientii in timp ce se relaxeaza pe sezlong si se bucura de apa si soare in momentul degustarii unui cocktail, a sampaniei sau a sucurilor racoritoare la piscina, oferindu-le calitatea pe care o merita.

2018 Soffiati MOD2

La piscina sau la locul de joaca, paharele din policarbonat vor fi de efect, datorita aspectului placut si colorat, cat si al sigurantei pe care o ofera clientilor tai.

cocktail-and-spirits-happy-cocktail-goldplast

Eleganta, tehnologia, designul si cautarea constanta a solutiilor inovatoare sunt avantajele care transforma Gold Plast intr-un brand cu adevarat unic, ales ca partener de profesionisti de top in domeniul alimentelor si bauturilor din intreaga lume.
Paharele sunt practice si reprezinta combinatia perfecta intre siguranta, eleganta si stil. Sunt potrivite pentru evenimente in aer liber, ambarcatiuni, picnic, piscina, baruri pe plaja, petreceri private in gradina, pentru evenimente sociale sofisticate sau petreceri tematice.

our-values-and-behaviours-goldplast

Cocktail-urile sunt elementare pentru noptile de vara pline de distractie si dans. Pentru o atmosfera plina de farmec in locatii HoReCa, iti oferim colectia de pahare de cocktail, disponibila aici.
Practice si elegante, linia de pahare de cocktail este inspirata de cei mai buni barmani din lume. Reutilizabile si reciclabile, acestea sunt foarte usor de utilizat si ofera diverse forme si capacitati, de la cele mai clasice la cele mai inovatoare.

cocktail-perfetto-goldplast

Transparente, albe sau negre, paharele de cocktail vor surprinde magia serilor la petrecerile de pe terasa sau in gradina. Paharele au capacitatea cuprinsa intre 310 ml si 425 ml.

111

Putem spune ca prepararea shot-urilor a devenit o adevarata arta. Shot-urile dau startul la distractie si pot simboliza inceputul serii, sfarsitul ei sau totul intre cele doua. Acestea se servesc in pahare mici, fara picior, cu capacitati cuprinse intre 20 si 70 ml si se consuma dintr-o singura inghititura.
Pentru servirea clientilor cu cele mai gustoase si atragatoare shoturi si bauturi tari, am pregatit pentru tine o selectie de pahare negre, albe sau transparente, rezistente si reutilizabile.

pahar (2)

Cand vorbim despre vin sau sampanie, locatia HoReCa poate fi definita de eleganta si calitatea paharelor in care aceste tipuri de bauturi sunt servite. Aceasta gama este creata dintr-un amestec de stil si rezistenta garantata prin utilizarea materialelor rezistente la impact si caderi.

chi-siamo-goldplast

O linie eleganta care imita perfect sticla, dar practica si sigura. Paharele pentru vin si sampanie ofera siguranta fara a sacrifica stilul elegant ce le face ideale pentru evenimentele exclusiviste. Designul transparent ofera vizibilitate excelenta pentru a evidentia culorile bogate ale vinurilor sau bulele din sampanie. Paharele pentru vin si sampanie sunt disponibile aici.

wedding-wine-glasses-plastic-champagne-flutes-disposable-set-for-6-oz-bridesmaids-favors-canada-personal     222-1

In zilele de vara calduroase, frapierele sunt ideale pentru mentinerea vinului, a sampaniei sau a altor sticle cu bauturi mereu reci, astfel incat atunci cand servesti clientii cu un pahar, sa se racoreasca putin. Iti oferim frapiere realizate din acril, practice, elegante si bine finisate, pe care le gasesti aici.

Cc

Colectia paharelor de bere este dedicata adevaratilor cunoscatori si iubitorilor de bere. Reutilizabile si rezistente, paharele de bere se regasesc in diferite forme si volume si se adapteaza nevoilor diferite pentru a crea perechea perfecta intre sticla si tipul de bere, mentinand intact gustul si aroma.

bb

Yalco iti pune la dispozitie gama de pahare Gold Plast, astfel poti oferi fiecarui client calitate, siguranta si cele mai bune solutii pentru cerintele de zi cu zi. Te asteptam pe www.yalco.ro!