Horeca

Pahare rezistente cu picior pentru servirea bauturilor alese din aceasta toamna

De Doinita Stanciu la 12-09-2023

Pune la dispozitia clientilor produse de calitate, produse care sa amplifice atmosfera, gustul preparatului sau aroma bauturii servite. Lasa-te inspirat de lista de mai jos si alege pahare cu picior pentru servirea vinului in aceasta toamna.

Set 6 pahare vin rosu Pasabahce Sidera 350 ml

Paharele Sidera de la Pasabahce sunt ideale pentru servirea vinului rosu. Vinul rosu se serveste in pahare speciale, cu caracteristici distincte care ii ajuta pe bautori sa se bucure de aroma si gustul vinului rosu in cea mai buna forma. Paharele pentru vin rosu au o forma mai rotunjita cu un bol mai mare si mai deschis. Acest lucru permite vinului sa respire si sa-si elibereze aromele mai bine. Bolul generos permite vinului sa dezvaluie aromele complexe ale vinului rosu. Comanda paharele de la Pasabahce Sidera de AICI.

set-6-pahare-vin-rosu-pasabahce-sidera-350-ml

Set 2 pahare vin rosu Pasabahce Enoteca 615 ml

Pasabache se numara printre cei mai mari producatori de sticla din lume, furnizand articole de sticla in peste 140 de tari in ultimii 80 de ani. Este simbolul elegantei, creativitatii si fiabilitatii. Cu o gama larga de produse, Pasabahce este caracterizat de functionalitate, perspectiva inovatoare si modele distinctive.  Set 2 pahare vin rosu Pasabahce Enoteca 615 ml se poate utiliza pentru servirea vinului rosu. Elegante, cu picior, paharele sunt realizate din sticla de inalta calitate si au capacitatea de 615 ml.

Cupa paharelor Enoteca are forma rotunda si pereti subtiri, asemanatoare unui balon, ceea ce face diferenta legata de simtul olfactiv, iar piciorul inalt si subtire da tonul elegantei si distinctiei.
Paharele Enoteca sunt rezistente la socuri puternice, zgarieturi sau deteriorari si se pot curata manual sau la masina de spalat vase, in conditii de siguranta. Comanda de AICI paharele de la Pasabahce Enoteca.

set-2-pahare-vin-rosu-pasabahce-enoteca-615-ml

Set 6 pahare vin rosu Pasabahce Allegra 490 ml

Setul 6 pahare vin rosu Pasabahce Allegra 490 ml se poate utiliza pentru servirea vinului rosu. Elegante, prevazute cu picior inalt si cupa generoasa de 490 ml, paharele Pasabahce Allegra sunt realizate din sticla transparenta, de inalta calitate, fiind destinate utilizarii intense din restaurante, baruri, hoteluri. Colectia Allegra este o gama completa ce ofera perspectiva inovatoare si modele distinctive. Comanda paharele de la Pasabahce Allegra de AICI.

set-6-pahare-vin-rosu-pasabahce-allegra-490-ml-1

Set 6 pahare Bormioli Electra XL 650 ml

Colectia de pahare Electra a fost conceputa pentru a satisface pe deplin pana la cei mai exigenti clienti, profesionisti ai industria HoReCa. Designul modern este ideal pentru aranjarea unei mese elegante, contemporane si pentru a raspunde caracteristicilor tehnice de functionalitate ale celor mai specifice cerinte din domeniu. Colectia Electra este realizata din sticla speciala, cristalina si tratament extra durabil ( XLT - extra lasting treatment ).

Paharele Bormioli Electra XL sunt monobloc si au o rezistenta de 3 ori mai mare decat sticla obisnuita, transparenta absoluta si o sonoritate deosebita. Paharele Bormioli Electra XL sunt obtinute prin tehnologie laser, proces special ce asigura o finisare particulara si accentueaza calitatea paharului. Le poti comanda de AICI.

set-6-pahare-bormioli-electra-xl-650-ml

Set 6 pahare vin rosu Bormioli Premium 385 ml

Colectia de pahare Premium a fost conceputa impreuna cu Asociatia Italiana a Somelierilor si se defineste prin caracteristici tehnice, dezvoltate pentru a inlesni si amplifica experientele degustarilor de vin. Paharele Bormioli Premium sunt monobloc si sunt realizate din sticla cristalina ce confera o rezistenta de 3 ori mai mare decat sticla obisnuita, transparenta absoluta si o sonoritate deosebita. Paharele Bormioli Premium sunt obtinute prin tehnologie laser, proces special ce asigura o finisare particulara si accentueaza calitatea paharului.

Cupa paharului are capacitatea de 385 ml si peretele subtire, ceea ce confera paharului eleganta, distinctie, rezistenta. Comanda paharele de la Bormioli Premium de AICI.

set-6-pahare-vin-rosu-bormioli-premium-385-ml-1

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.