Horeca

Pahare Bormioli pentru servirea vinului rosu

De Diana Popescu la 20-09-2021

Toamna isi intra in drepturi, iar oamenii sunt dornici sa se bucure cat mai mult de vremea frumoasa si temperaturile blande de septembrie, sa se relaxeze pe terasele locatiilor Horeca, chiar daca industria ospitalitatii continua sa se confrunte cu diverse provocari.

Vinul rosu este dominat de o explozie de arome puternice si proaspete de fructe rosii, precum si de un finish prelung. Este potrivit pentru a fi servit in serile de toamna racoroase si poate fi companionul ideal pentru diverse delicii culinare, mancaruri traditionale romanesti, preparate din carne rosie sau vanat, precum si somon sau ton la gratar.

91EGPnTuwqL._AC_SL1500_

Fie ca este vinul casei, suculent si gustos, servit in carafe si decantoare, sau o sticla de vin rosu premium servit in pahare cu o cupa larga, transparenta ce accentueaza culoarea intensa rosu rubinie, adesea cu reflexe violacee, servirea ireprosabila a vinului in orice restaurant sau bar este cruciala pentru modul in care clientii vor evalua placerea degustarii, precum si intreaga experienta culinara.

Vinul rosu are textura bogata si se serveste in mod traditional in pahare mai mari decat cele de vin alb, prevazute cu picior si cupa rotunda, generoasa si ampla, cu o capacitate de pana la 500 ml – 650 ml.

a001592

Proprietarii locatiilor Horeca doresc sa gaseasca echilibrul intre originalitatea, eleganta si bunul gust in alegerea paharelor, fara sa renunte la aspectele importante, precum durabilitatea materialului din care sunt realizate, pretul sau stivuirea acestora.

Daca urmeaza sa deschizi un restaurant sau doresti sa imbunatatesti colectia de pahare existenta, alegerea paharelor de vin este o arta, astfel incat vei dori sa imbini designul cu functionalitatea.

810sazFh5DL._AC_SL1500_

Yalco iti ofera o gama variata de pahare pentru servirea vinului rosu, realizate de una dintre cele mai renumite fabrici de sticlarie din domeniu. Paharele pentru vin marca Bormioli Rocco evidentiaza aromele, pastrand totodata structura elaborata a vinului.

Daca iti doresti sa multumesti pe deplin clientela, intreaga experienta a degustarii vinurilor se reflecta atat in sortimentele atent alese, cat si in servirea bauturilor in pahare corespunzatoare, dedicate industriei Horeca.

Paharele pentru vin rosu de la Bormioli sunt elegante, definite de cele mai multe ori de cupa cu forma rotunda si pereti subtiri, asemanatoare unui balon, destinata pentru a face diferenta legata de simtul olfactiv, precum si de piciorul inalt si subtire ce da tonul elegantei si distinctiei.

Paharele pentru vin rosu sunt realizate din sticla rezistenta utilizarii intense din baruri si restaurante, fiind concepute special pentru a evidentia aroma intensa a fructelor si pentru a tempera aciditatea ridicata. De asemenea, paharele sunt rezistente la socuri puternice, zgarieturi sau deteriorari si se pot curata la masina de spalat vase profesionala, in conditii de siguranta.

Colectia de pahare Bormioli Electra este o gama de pahare completa, conceputa pentru a satisface chiar si cei mai exigenti manageri de restaurante.
Aceasta gama contemporana este ideala pentru mesele elegante, iar forma originala a cupelor paharelor asigura oxigenarea corespunzatoare si eliberarea aromelor. Este disponibila aici.

Electra

Colectia Bormioli New Kalix include o gama variata de pahare cu diferite capacitati, menita pentru a imbunatati experienta degustarii fiecarui sortiment de vin. Forma paharelor este caracterizata printr-o linie clasica, aceasta combinatie intre rezistenta si eleganta fiind ideala pentru locatiile de tip catering.

Sticla securizata ramane intacta pentru o perioada de timp indelungata, chiar si atunci cand este supusa unor cicluri frecvente de curatare la masinile de spalat profesionale, fiind de 2.5 ori mai rezistenta comparativ cu sticla obisnuita.

Paharele Bormioli New Kalix sunt diponibile aici.

New Kalix

Colectia Bormioli Premium este o gama atemporala si completa, creata exclusiv prin colaborarea cu cei mai renumiti experti ai Asociatiei Italiene Sommelier, care respecta regula de aur a bauturilor, si anume ca fiecarui sortiment de vin sa i se atribuie paharul potrivit.

Asadar, cei mai buni experti AIS au proiectat aceasta gama prin forme moderne si design specific fiecarui sortiment de vin, precum si fiecarui tip de bauturi cu scopul de a evidentia calitatea produselor, pentru o degustare perfecta.

Paharele Bormioli Premium sunt realizate din sticla inovatoare Star Glass, a carei claritate evidentiaza culorile intense ale vinurilor. Acestea sunt disponibile aici.

Premium

Colectia Bormioli Riserva este gama traditionala definita de raportul dintre calitatea si pretul produselor dedicate degustarii zilnice a vinurilor premium, care a vandut peste 90 de milioane de bucati de pahare in intreaga lume, colectia fiind imbogatita de-a lungul timpului cu forme noi.

Colectia Riserva este testata de profesionistii Asociatiei Italiene Sommelier, ce imbunatatesc permanent standardul de calitate al cupei paharelor realizata din sticla Star Glass, ce se imbina armonios cu piciorul lung si subtire. Este disponibila aici.

Riserva

De asemenea, la Yalco vei gasi o gama variata de carafe si decantoare Bormioli Rocco, ideale pentru servirea vinurilor rosii, produse dedicate segmentului Horeca.

Decantorul Bormioli Electra cu design modern se remarca prin formele sale elegante, precum si prin liniile fluide. Acesta imbina eleganta cu functionalitatea si utilitatea, fiind un element indispensabil pentru oxigenarea vinurilor rosii, astfel incat, poate elibera buchetul aromatic.

decantor-bormioli-electra-161-l

Decantorul Electra este un produs exclusiv realizat manual de catre tehnicieni experti si se caracterizeaza prin forma gratioasa, luminozitatea si claritatea sticlei. Acesta este realizat din sticla de inalta calitate, are capacitatea de 1.61 L, un corp rotund si larg, iar gatul ingust. Il regasesti disponibil in stoc aici.

Te asteptam la Yalco sau pe www.yalco.ro cu o gama variata de pahare pentru vin rosu elegante, de cea mai buna calitate, rezistente pentru timp indelungat. Toate produsele sunt disponibile la cel mai accesibil pret, astfel incat vei putea sa iti completezi cu usurinta colectia de pahare si vei multumi gusturile celor mai exigenti clienti.

Iti dorim o toamna de poveste!