Horeca

Ofera-le clientilor o masa de Paste deosebita intr-un decor de poveste

De Doinita Stanciu la 28-03-2023

Pregateste momente speciale pentru cei care doresc sa se bucure de tot ce este mai bun. O servire ireprosabila, produse de inalta calitate, o ambianta eleganta, dar si preparate care sa mangaie simturile in cel mai frumos mod.

Mai jos cateva recomandari care te vor ajuta sa-ti impresionezi clientii.

 

set-6-pahare-vin-rosu-bormioli-premium-675-ml

Set 6 pahare vin rosu Bormioli Premium 675 ml

Un vin bun merita servit in pahare de exceptie. Iar setul de pahare pentru vin rosu de la Bormioli Premium acorda rafinament oricarei mese. Colectia de pahare Premium a fost conceputa impreuna cu Asociatia Italiana a Somelierilor si se defineste prin caracteristici tehnice, dezvoltate pentru a inlesni si amplifica experientele degustarilor de vin. Paharele Bormioli Premium sunt monobloc si sunt realizate din sticla cristalina ce confera o rezistenta de 3 ori mai mare decat sticla obisnuita, transparenta absoluta si o sonoritate deosebita. Paharele Bormioli Premium sunt obtinute prin tehnologie laser, proces special ce asigura o finisare particulara si accentueaza calitatea paharului. Cupa paharului are capacitatea de 675 ml si peretele subtire, ceea ce confera paharului eleganta, distinctie si rezistenta. Comanda setul de pahare de la Bormioli Premium de aici.

 

carafa-bormioli-aurum-15-l (2)

Carafa Bormioli Aurum 1.5 L

Alege sa servesti vinul clientilor dintr-o carafa cu iz de sarbatoare. Cu un design inedit, extrem de elegant si elaborat, carafa se remarca prin calitatea materialului si prin expresie. Produsul este realizat din sticla de foarte buna calitate si are o capacitate generoasa de 1.5 l. O carafa care va aduce multa bucurie in randul clientilor si va transforma orice ocazie intr-una deosebita. Comanda carafe de la Bormioli Aurum accesand acest link.

 

platou-servire-lemn-aps-31x20-cm

Platou servire lemn APS 31x20 cm

Platoul pentru servire de lemn APS este realizat manual cu multa pricepere, aspect care contribuie la unicitatea si naturaletea acestuia. Platoul este realizat din lemn de maslin, recunoscut pentru versatilitatea si estetica spectaculoasa. Datorita formei stocabile, spatiul necesar pentru depozitare este considerabil mai mic. Platoul este ideal atat pentru preparatele traditionale de Paste, cat si pentru cele sofisticate, fiind unul dintre produsele pe care te poti baza vreme indelungata. Produsul face parte din colectia APS, colectie definita de durabilitate, rezistenta si design spectaculos. Comanda acest platou de aici.

 

farfurie-intinsa-portelan-bonna-sapphire-28-cm

Farfurie intinsa portelan Bonna Sapphire 28 cm

Salata de boef, salata de vinete, sarmalele, dar si preparatele traditionale din miel, toate vor arata exceptional in aceasta farfurie intinsa din portelan din Coletia Sapphire. Farfuria este realizata respectand standarde inalte de calitate, prin urmare, designul, rezistenta si modul in care se comporta in timp sunt aspecte pe care le aprecia. Sezon dupa sezon. Farfuria este perfecta atat pentru preparatele traditionale de Paste, cat si pentru gusturile mai sofisticate. Arata foarte frumos, se intretine excelent, asadar este o alegere care va adauga meselor eleganta, dar si distinctie. Comanda aceasta farfurie de aici.

 

bol-salata-portelan-ionia-buffet-35-cm-1

Bol salata portelan Ionia Buffet 35 cm

Acorda atentie fiecarui detaliu si alege sa servesti salata dintr-un bol de calitate. Fie ca ne referim la o salata simpla realizata din cateva legume, fie ca ne referim la salate elaborate, bolul acesta va clasa experienta culinara pe un nivel superior. Acesta este realizat din portelan de calitate, are un design impunator si face parte dintr-o colectia premium a producatorului Bonna. Masa de Paste va arata sensational, iar bucuria celor prezenti va fi, cu siguranta la cote inalte. Comanda bolul de aici.

 

farfurie-intinsa-portelan-bonna-aura-dusk-30-cm-1

Farfurie intinsa portelan Bonna Aura Space 30 cm

Masa de Paste nu este completa fara desert. Fie ca ne referim la traditionala pasca, fie ca ne referim la deserturi elaborate aceasta farfurie este ideala pentru a savura preparatele dulci. Farfuria este rezistenta, are un design atractiv si se bucura de standarde inalte de calitate. Cu siguranta, aceasta farfurie din colectia Aura Space te va incanta la fiecare utilizare. Comanda produsul de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.