Horeca

Ofera caldura si ambianta terasei restaurantului in sezonul rece cu incalzitoarele cu infrarosu

De Diana Popescu la 20-09-2019

Toamna este deja instalata, iar noptile sunt din ce in ce mai lungi si diminetile tot mai reci. Pe zi ce trece toamna isi intra in drepturi cu soarele stins, adierea rece a vantului si nori cenusii. Desi zilele cu ploaie mocaneasca sunt perfecte atunci cand savuram o delicioasa ciocolata calda, terasele in aer liber nu sunt intocmai primitoare. Sa inchizi terasa hotelului, a restaurantului sau a cafenelei din cauza frigului, poate face diferenta pentru clientii tai in sezonul rece.

Te-ai gandit cum ai putea sa iti amenajezi util si confortabil restaurantul, cafeneaua sau terasa? Yalco propune o solutie inteligenta pentru segmentul HoReCa si anume incalzitoarele pentru terasa cu infrarosu Heliosa sau Varma.

heliosa_1

Incalzitoarele pentru terase sunt un must have in zilele noastre, acestea reprezentand un trend pentru utilizarea teraselor in aer liber in perioadele reci ale anului. Pentru fumatori si nu numai, dotarea cu incalzitoare pentru terasa inseamna mai multa libertate si confort, in timp ce savureaza o bautura calda alaturi de cei dragi. Practice, performante si cu incalzire instanta, acestea ofera caldura si ambianta terasei tale.

Incalzitoarele pentru terasa sunt aparate de incalzire destinate utilizarii in spatiile deschise si semi-deschise, precum gradini, terase, spatii comerciale sau hale. In serile racoroase, incalzitoarele disponibile pe www.yalco.ro va ofera solutia ideala pentru o temperatura constanta, perfect confortabila.

Caldura unui incalzitor cu infrarosu este absorbita de catre oameni, animale sau obiecte fixe, precum mobilierul sau podeaua. Oamenii resimt o caldura placuta, chiar daca mediul este mult mai rece. Celelalte obiecte precum mesele, scaunele si pardoseala absorb caldura si o transfera in aer, prin convectie.

746-9758700

Incalzitoarele Heliosa si Varma de la Yalco ofera o gama larga de incalzitoare cu infrarosu de inalta calitate pentru terasele mari din hoteluri, restaurante si multe alte zone in aer liber. Acestea genereaza energie radianta in infrarosu, fiind absorbita doar de obiecte solide si nu este irosita pentru incalzirea aerului. In mod semnificativ, incalzitoarele cu infrarosu sunt mai eficiente decat incalzitoarele obisnuite, deoarece incalzesc direct corpul uman, iar caldura degajata nu se pierde din cauza vantului.

Incalzitoarele Heliosa contin protectie la apa, astfel incat se pot utiliza in siguranta pe terasa, in conditii meteo nefavorabile, praf sau umezeala. Acestea sunt prevazute cu telecomanda, iar puterea termica este cuprinsa intre 2000W si 4000W. Instalarea acestora este simpla, iar functionarea este silentioasa. Incalzitoarele pot sa acopere o suprafata de pana la 45 m². Incalzitoarele Heliosa pot contine functia de bluetooth cu ajutorul careia se poate regla temperatura. Acestea sunt disponibile aici.

Heliosa-11-commercial-umbrella-heater

Incalzitoarele pentru terasa Varma sunt puternice, eficiente, silentioase si se pot utiliza atat in spatii exterioare, cat si in interioare. Acestea se regasesc sub forma de diferite modele, inguste sau patrate, statice sau mobile, prevazute cu stativ. Modelele disponibile contin o putere termica de 1300W, pana la 4000W. Gama larga de incalzitoare Varma este disponibila aici.

lampade_infrarosso_varmatec_tandem_01

Incalzitoarele cu infrarosu disponibile pe www.yalco.ro au un consum energetic redus, generand economii de costuri de pana la 60%, in comparatie cu alte metode de incalzire. Acestea pot fi montate usor pe perete sau asezate pe sol, cu ajutorul stativelor, disponibile aici.

Obelisk-restaurante

Intra pe www.yalco.ro si comanda cele mai eficiente incalzitoare pentru terasa ta si prelungeste timpul clientilor de stat in aer liber. Acestea sunt potrivite atat in anotimpurile reci, cat si in serile de vara racoroase, mohorate si ploioase, fiind prietenoase cu mediul. Toamna aceasta poti avea serile calde de vara mult mai aproape!