Horeca

Oale si cratite de la Fest Professional – da un refresh bucatariei si surprinde-ti clientii

De Doinita Stanciu la 13-06-2023

Alegerile inspirate sunt cele care stau la baza succesului. Si tot ele sunt cele care atrag clientii. In orice domeniu. Prin urmare, investeste in oale si cratite profesionale care sa asigure rezultate exceptionale si de durata. Iar o alegere buna in acest sens este reprezentata de oalele si cratitele de la Fest, nu numai pentru modul optim in care se intretin, cat si pentru preparatele savuroase care se obtin cu ajutorul acestora.

Mai jos, 3 oale si 3 cratite de la Fest in care merita sa ai incredere:

Oala inox profesionala Fest Professional 50 L

O oala generoasa care este perfecta pentru supe, ciorbe sau alte preparate care implica o cantitate mare de lichid. Aceasta este realizata din inox, este foarte rezistenta si este compatibila cu toate sursele de gatit. Datorita manerelor rezistente, aceatsa poate fi mutata, transportata cu usurinta. Oala se mentine foarte bine in timp, se curata usor si permite utilizari indelungate. Cu siguranta, aceasta oala va deveni piesa de rezistenta din orice bucatarie. Comanda oala accesand acest link.

Oala Fest 50 L

 

Oala inox profesionala fara capac Fest Profesional 25 L este ideala pentru pregatirea unei cantitati mari de mancare, perfecta pentru bucatariile din restaurante. Oala este realizata din otel inoxidabil 18/10 ceea ce garanteaza rezistenta in utilizare si durabilitate pe care te poti baza. Datorita faptului ca fundul acesteia este realizat din aluminiu gros, conductivitatea termica este mai eficienta. De asemenea, gratie materialului de calitate din care este realizata, oala nu lipeste si nici nu schimba proprietatile alimentelor. Aceasta oala poate fi utilizata pentru prepararea supelor, ciorbelor si pentru alte preparate care implica o cantitate mai mare de lichid. 

Rezistenta acestui produs este data de faptul ca raspunde foarte bine utilizarilor repetate, este puternic impotriva zgarieturilor, dar si diferentelor de temperatura. Pentru un plus de confort in timpul gatitului, oala este prevazuta cu 2 manare rezistente. Comanda oala de 25 de l de aici.

Oala Fest 25 L

 

Oala inox profesionala fara capac Fest Profesional 10 L

Linia profesional de la Fest promite rezultate exceptionale in timp, ceea ce se traduce prin economie pe termen lung. Alege produse de calitate, care sa nu necesite inlocuiri frecvente si care se intretin usor in timp. Oala din inox de la Fest cu o capacitate de 10 l este perfecta pentru diverse tipuri de preparare, prin urmare, te poti baza pe aceasta in diferite contexte si pentru o gama extinsa de preparate. Este usor de curatat si o poti comanda de aici.

Oala Fest 10 L

 

Cratita inox profesionala Fest Professional 40 l este potrivita pentru o multime de preparate. Fie ca ne referim la paste, orez, sosuri si multe altele, aceasta cratita reprezinta o alegere inspirata. Este realizata din acelasi inox de calitate, este durabila si deosebit de rezistenta la utilizari repetate, ceea ce o face perfecta pentru segmental Horeca. Comanda cratita de aici.

Cratita Fest 40 L

 

Cratita inox fara capac Fest Profesional 8.1 L ideala pentru pregatirea unei cantitati mari de mancare, perfecta pentru bucatariile din restaurante. Cratita este realizata din otel inoxidabil 18/10 ceea ce garanteaza rezistenta in utilizare si durabilitate pe care te poti baza. Datorita faptului ca fundul acesteia este realizat din aluminiu gros, conductivitatea termica este mai eficienta. De asemenea, gratie materialului de calitate din care este realizata, cratita nu lipeste si nici nu schimba proprietatile alimentelor.  O poti comanda chiar acum de aici.

Cratita Fest 8.1 L

 

Cratita inox fara capac Fest Profesional 24 L

Simpla, rezistenta si foarte utila indiferent de specificul meniului. Intretinere facila si utilizari indelungate. Este un produs de incredere? Cu siguranta! Comanda cratita de aici.

 Cratita Fest 24 L

 

Descopera colectia de oale si cratite de pe yalco.ro si mizeaza pe caracteristicile deosebite ale produselor dedicate segmentului Horeca.