Horeca

Nu rata oferta variata de rasnite, solnite si oliviere de la Yalco!

De Doinita Stanciu la 14-03-2023


Un aspect impecabil al mesei creste nivelul de incredere in randul clientilor. Iar asta nu inseamna doar aranjarea ireprosabila a acesteia, ci si produsele pe care le expui. Este important ca acestea sa arate bine, sa fie realizate din materiale de calitate si sa ofere de fiecare data o experienta senzoriala inedita.

Astfel, rasnitele, solnitele si olivierele trebuie sa creeze o atmosfera eleganta, astfel incat momentele petrecute la masa sa nu fie doar despre mancare, ci si despre relaxare, socializare si incredere. 

set-oliviera-2-piese-cu-suport-inox-aps

Set oliviera 2 piese cu suport inox APS

Setul pentru ulei si otet este un produs durabil pe care te poti baza vreme indelungata. Designul este minimalist, asadar, fara detalii care ar putea incomoda in timpul manevrarii acestuia. Suportul este realizat din inox, la fel si capacelele sticlutelor pentru ulei si otet, material cunoscut pentru durabilitatea sa in timp, dar si pentru modul in care se intretine.

Cele 2 recipiente sunt realizate din sticla foarte rezistenta, prin urmare, sunt trainice si foarte usor de utilizat. Comada Set oliviera 2 piese cu suport inox APS de aici

oliviera-4-piese-aps-

Oliviera 4 piese APS 

Oliviera de la APS este dedicate cu precadere industriei de catering, precum hoteluri, restaurante, pizzerii, baruri sau puburi, insa poate fi utilizata si in bucataria proprie. Acesta contine 2 recipiente dedicate otetului si uleiului si alte 2 recipiente mici pentru sare si piper. Oliviera este realizata tinand cont de faptul ca trebuie sa fie usor de transportat si manipulat, indeplinind standarde inalte de calitate.

Pe langa utilitate, oliviera bifeaza si un design elegant, ceea ce face ca masa sa arate foarte frumos. Produsul nu incarca masa si nici nu compromite aspectul elegant al acesteia. Comanda aceasta oliviera de aici.

rasnita-pentru-sare-paris-classic-din-lemn-18-cm-natural-peugeot

Rasnita pentru sare Paris Classic din lemn 18 cm natural - Peugeot

Exista mai multe motive pentru care se recomanda folosirea unei rasnite pentru condimente. Sarea proaspat macinata va intensifica aromele, preparatul servit devenind mai gustos. In cazul unor rasnite de calitate poti chiar sa ajustati granulatia in functie de cerintele retetei. Rasnitele de sare Peugeot, din gama Paris, prezentate publicului in anul 1987, reprezinta astazi cel mai bine vandut produs din portofoliul producatorului.

Designul lor clasic, coroborat cu lemnul de fag transforma rasnita Paris intr-o alegere perfecta pentru orice bucatarie. In partea de jos gasim logo-ul Peugeot iar in partea superioara se afla butonul de selectare a granulatiei. Acesta se roteste in sensul acelor de ceasornic pentru o macinare mai fina si in sensul invers acelor de ceasornic pentru o macinare mai grosiera.

Mecanismul rasnitei pentru sare este proiectat pentru a zdrobi cristalele de sare. Acesta este fabricat din otel inoxidabil pentru a rezista procesului de coroziune cauzat de expunerea prelungita la sare. Comanda rasnita de aici.

set-oliviera-2-piese-pasabahce-olivia-260-ml-1

 Set oliviera 2 piese Pasabahce Olivia 260 ml

Un set ideal pentru ca preparatele servite sa poata fi asezonate dupa preferinte cu ulei sau otet. Fie ca ne referim la diferite tipuri de ciorbe sau salate, cele 2 recipiente sunt necesare pentru a potrivi gustul dupa propriile preferinte. Recipeintele sunt realizate din sticla rezistenta de foarte buna calitate, respectand un design care se integreaza cu usurinta in orice tip de bucatarie.

Spre deosebire de alte recipiente care permit lichidului sa se prelinga, aceste sticle sunt realizate astfel incat dozajul sa fie perfect de fiecare data. Acest lucru este datorat si manerelor care ofera o buna sustinere. Comanda setul de aici

rasnita-pentru-piper-paris-classic-din-lemn-18-cm-chocolate-peugeot

Rasnita pentru piper Paris Classic din lemn 18 cm chocolate – Peugeot

Mecanismele Peugeot sunt dezvoltate special in functie de destinatia fiecaruia. Astfel, rasnitele pentru piper folosesc un mecanism de macinare din otel inoxidabil dur, prevazut cu doua randuri de dinti in forma de spirala, pentru a ghida eficient boabele de piper. Primul rand, mai mare, este proiectat pentru a zdrobi piperul iar cel de-al doilea asigura o maruntire perfecta. Sunt recomandate boabele de piper negru, alb sau verde, uscate, dure, cu un diametru maxim de circa 5 mm.

Boabele de piper roz pot fi folosite doar in amestec (maxim 15% piper roz) cu unul din tipurile de piper mentionate anterior. Semintele uscate de coriandru pot fi de asemenea folosite in rasnitele de piper Peugeot. Comanda aceasta rasnita eleganta din lemn de aici.

rasnita-din-lemn-pentru-piper-bisetti-25-cm

Rasnita din lemn pentru piper Bisetti 25 cm

Cu un design care nu poate fi trecut cu vederea, aceasta rasnita pentru piper este ideala pentru a le oferi clientilor o experienta cu adevarat placuta. Faptul ca le pui la dispozitie un produs de inalta calitate creste nivelul de incredere in randul acestora, prin urmare, merita sa investesti in produse calitative care sa mentina interesul si bucuria crescute. Comanda rasnita din lemn de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.