Horeca

Long Drinks vs Cocktails: In ce tip de pahar servim un Long Drink in zilele toride de vara. Raspunsurile aici!

De Mihai Voicila la 27-04-2022

O confuzie des intalnita in restaurante si baruri este intre bauturile de tip Long Drinks si Cocktail. De cele mai multe ori, clientii solicita ,,Un cocktail Mojito sau Cuba Libre”. Pentru a explica diferenta dintre cele doua pe intelesul tuturor, Cocktailul are la baza mai multe ingrediente care sunt mixate impreuna si include o baza tare (de obicei spirtoasa) si unul sau mai multe sucuri din fructe, pe cand Long Drinkul este o bautura mai diluata, cu doar doua tipuri de bauturi (ex. Gin Tonic: Baza o reprezinta Ginul, iar Apa Tonica vine in completare).

Acum ca am lamurit si acest aspect, am pregatit o selectie pentru restaurantul/ barul/ pub-ul tau de pahare dedicate bauturilor de tip Long Drinks:

pahar-long-drink-libbey-radiant-470-ml

Pahar long drink Libbey Radiant 470 ml

Paharul long drink Libbey Radiant este realizat din sticla transparenta si rezistenta si are capacitatea de 470 ml. Paharul Libbey Radiant se poate utiliza pentru servirea bauturilor long drink. Acesta prezinta un design elegant, cu linii bine definite si se poate curata manual sau la masina de spalat vase, in conditii de siguranta. 

Descopera oferta noastra aici

pahar-long-drink-libbey-hobstar-470-ml

Pahar long drink Libbey Hobstar 470 ml

Paharul din colectia Hobstar
de la Libbey are capacitatea de 470 ml, o inaltime de 156 mm,  si ofera rafinament oricarei prezentari a bauturii. Acesta este realizat din sticla de inalta calitate, iar designul sau elegant adauga o nota vintage. 

Denumirea „ Hobstar ” provine de la un design de sticla taiata specific, datand din primii ani ai secolului XIX.

Paharul Hobstar este robust, contine o constructie grea ce va creste durabilitatea si creeaza o ambianta stralucitoare la orice masa sau bar. Acesta poate fi curatat usor manual sau in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Il gasesti aici

pahar-long-drink-libbey-flashback-470-ml

Pahar long drink Libbey Flashback 470 ml

Paharul Flashback este robust, are capacitatea de 470 ml si este realizat din sticla de cea mai buna calitate, garantand o folosire de lunga durata. Acesta poate fi curatat usor manual sau in masina de spalat vase, in conditii de siguranta. Designul este unul vintage si este perfect pentru orice tip de bar/ pub/ restaurant. 

Poti vizualiza mai multe imagini si afla mai multe informatii pentru acest tip de pahar chiar aici

pahar-pasabahce-casablanca-415-ml

Pahar Pasabahce Casablanca 415 ml

Perfect pentru un Cuba Libre sau Mojito
datorita diametrului generos, Paharul Pasabahce Casablanca 415 ml este realizat din sticla transparenta, temperata, ce pastreaza bauturile reci sau calde o perioada de timp indelungata. Acesta are capacitatea de 415 ml si este monobloc, rezistent si fiabil, obtinut dintr-o singura bucata de sticla, proces ce garanteaza o durabilitate crescuta prin lispa micro-fisurilor.

Colectia de pahare Casablanca
ofera o gama larga de sortimente, ideale pentru locatiile de top ale industriei Horeca. Paharul Pasabahce Casablanca este destinat utilizarii intense din locatii precum restaurante, baruri, pub-uri, terase de vara, pentru servirea berii, racoritoarelor, milkshake-urilor sau a cocktail-urilor cu multa gheata.

Pasabache se numara printre cei mai mari producatori de sticlarie din lume, furnizand produse din sticla in peste 140 de tari, in ultimii 80 de ani. Este simbolul ele
gantei, creativitatii si fiabilitatii, oferind  o gama larga de produse, perspectiva inovatoare si modele distinctive.

Daca te-am convis, intra chiar acum aici si descopera oferta noastra.

pahar-cocktail-libbey-everest-beverage-355-ml

Pahar cocktail Libbey Everest Beverage 355 ml

Paharul Everest te incanta cu durabilitatea si forma clasica, avand un design liniar, oferind in acelasi timp o aderenta imbunatatita pentru confortul oaspetilor. Realizate din sticla extrem de durabila si cu un design deosebit, acest tip de pahare creeaza o atmosfera placuta. 

Datorita unui proces termic special aplicat portiunii superioare a sticlei, poti fi sigur de durabilitatea exceptionala care se potriveste cu stilul acestora. Acest tratament DuraTuff este proiectat pentru a creste rezistenta sticlei la socuri mecanice si termice, facand totodata mai sigura utilizarea.

Din 1818, Libbey este distribuitor principal de articole din sticla, oferind o gama larga de produse durabile si elegante pentru a se potrivi nevoilor tale. 
Este usor de intretinut, se curata manual sau in masina de spalat vase si este deosebit de rezistent la gheata.

Acesta are capacitate de 155 ml, o inaltime de 117 mm si un diametru genros de 79 mm. Il gasesti chiar aici

Ultima propunere pe care o am pentru tine este Setul de 6 pahare long drink Bormioli America '20s 400 ml.

set-6-pahare-long-drink-bormioli-america-20s-400-ml

Paharele Bormioli America '20s sunt realizate din sticla transparenta, groasa si rezistenta si au capacitatea de 400 ml.

Acestea se remarca prin stilul vintage original si elegant si sunt realizate in concordanta cu ultimele tendinte de design si tehnologie, prezentand diverse insertii ce accentueaza culorile vibrante ale cocktailurilor si bauturilor.

Colectia America '20s
este inspirata de anii 1920 si imbina glamourul barurilor americane cu muzica jazz si tendinte moderne de bauturi alcoolice si cocktailuri, amintindu-ne de atmosfera unica fara precedent, oferind eleganta oricarui tip de bauturi.

Produsele pot fi curatate in masina de spalat vase, in conditii de siguranta. Te asteapta chiar aici. 

Sper ca selectia de mai sus sa te ajute pentru reinnoirea paharelor de tip Long Drink!

Nu uita!
Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact