Horeca

Libbey – design deosebit, calitate si functionalitate

De Doinita Stanciu la 29-08-2023

Paharele Libbey sunt produse de compania Libbey, un important producator american de sticla si articole de sticla din Ohio. Aceasta companie a fost infiintata in 1818 si are o lunga istorie de productie a unei game variate de produse de sticla, inclusiv pahare pentru bauturi. Paharele de la Libbey sunt cunoscute pentru calitatea si designul lor.

Libbey produce pahare pentru diferite tipuri de bauturi, cum ar fi pahare de vin, pahare de bere, pahare de cocktail, pahare de sampanie si multe altele. Aceste pahare sunt disponibile intr-o varietate de forme si dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor diferitelor bauturi. De asemenea, Libbey produce pahare pentru uz casnic si pahare comerciale pentru baruri si restaurante.

Datorita reputatiei lor pentru calitate si design, paharele Libbey sunt populare in industria restaurantelor si a barurilor, dar sunt si preferate de multi oameni pentru uzul casnic. In functie de nevoile si preferintele personale, poti gasi pahare Libbey potrivite pentru a servi bauturile preferate intr-un mod elegant si functional.

Investeste in cateva tipuri de pahare de la Libbey care sa se potriveasca in orice context si care sa promita durabilitate indelungata:

Pahar bere Libbey Napoli Grande 458 ml

Pahar bere Libbey Napoli Grande 458 ml are o forma deosebita si ofera posibilitatea de a savura elegant o bere rece. Acesta este creat special pentru a accentua caracteristicile senzoriale ale nenumaratelor tipuri de bere. Paharul prezinta o forma deosebita, fiind ideal pentru baruri, restaurante, terase. Comanda-l de AICI

pahar-bere-libbey-napoli-grande-458-ml

Pahar cocktail Libbey Vintage 1924 260 ml

Pahar cocktail Libbey Vintage 1924 260 ml dispune de o cupa in forma de lalea si picior cu aspect unic, oferind eleganta oricarui tip de bauturi. Versatil, paharul sofisticat Vintage 1924 este ideal pentru servirea vinurilor si a bauturilor fine, precum si a cocktail-urilor creative. Comanda chiar acum de AICI.

pahar-cocktail-libbey-vintage-1924-260-ml

Pahar degustare Libbey Vina 377 ml

Libbey ne ofera un pahar elegant pentru vin, paharul din colectia Vina. Libbey Vina va adauga cu siguranta o nota sofisticata pe mesele din restaurantul tau. Colectia de pahare din sticla Vina este destinata degustarii vinurilor de top. Cu un design clasic, paharul contine o cupa rotunda care este ideala pentru rotirea bauturii, pentru eliberarea aromelor. Paharul are o forma clasica, iar caldura mainii nu ajunge la vin, cu conditia ca paharul sa fie tinut de picior. Acesta este realizat din sticla rezistenta la socuri mecanice si are capacitatea de 377 ml. Comanda de AICI.

pahar-degustare-libbey-vina-377-ml

Pahar vin alb Libbey Perception 230 ml

Pahar vin alb Libbey Perception 230 ml contine o cupa generoasa cu o capacitate de 230 ml, oferind rafinament oricarei prezentari a bauturii. Conceput pentru servirea vinurilor albe, paharul Libbey Perception este realizat din sticla de inalta calitate, iar designul sau clasic adauga o nota eleganta meselor sau barului dumneavoastra. Paharul Libbey Perception este prevazut cu picior lung si baza groasa, ce va creste siguranta si durabilitatea. Acesta poate fi curatat usor manual sau in masina de spalat vase, in conditii de siguranta. Comanda-l acum de AICI.

pahar-vin-alb-libbey-perception-230-ml

Pahar whisky Libbey Carats 350 ml

Paharul Libbey Carats este ideal pentru persoanele iubitoare de whisky, fiind o bautura cu traditie pentru cei care stiu sa aprecieze o aroma intensa. Paharul pentru whisky Libbey Carats este realizat din sticla rezistenta cu durabilitate superioara. Paharele pentru whisky  Libbey Carats iti pot face casa mai primitoare atunci cand vrei sa te relaxezi cu prietenii sau sarbatoresti un eveniment important. Paharul din colectia Carats de la Libbey are forma clasica, rotunda si este potrivit pentru whisky, cocktail-uri sau sucuri racoritoare. Acesta are capacitatea de 350 ml si este realizat din sticla transparenta, de inalta calitate. Produsul se poate curata usor manual sau la masina de spalat vase. Comanda-l acum de AICI.

pahar-whisky-libbey-carats-350-ml

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.