Horeca

Investeste in platouri de calitate si bucura-te de design si durabilitate

De Doinita Stanciu la 21-03-2023

Produsele de calitate se reflecta in starea de multumire a clientului. Prin urmare, investeste in produse calitative, care nu numai sa reprezinte o investitie sigura, dar sa aduca si bucurie atat in randul clientilor, cat si in randul personalului. Clientii vor fi incantati de modul de prezentare, iar personalul va aprecia modul de intretinere, curatare si stivuire. In concluzie, investeste in produse care sa multumeasca pe toata lumea.

Iata o lista cu platouri destinate bufetului care vor atrage valuri de simpatii si dorinta de a incerca mai multe gusturi si de a experimenta mai multe provocari culinare.

platou-prezentare-bufet-aps-top-line-53-x-325-cm
Platou prezentare bufet APS Top Line 53 x 32.5 cm

Platoul APS Top Line este ideal pentru prezentarea preparatelor pentru servirea bufetului. Acesta ofera o suprafata de prezentare premium, creand o senzatie eleganta. Acesta este realizat din otel inoxidabil de inalta calitate, 18/10(18% crom/10% nichel), ceea ce se traduce prin rezistenta si durabilitate. Datorita marginilor rotunjite, a finisajului perfect, dar si a modului de realizare, platoul va pune diversele tipuri de produse in valoare, adaugand intregului buffet o nota rafinata.

Produsul este foarte rezistent, potrivit pentru o utilizare intensa, prin urmare, eficacitatea acestuia isi va spune repede cuvantul. Se curata foarte usor, este stivuibil si foarte simplu de utilizat in aproape orice context. Comanda acest platou premium de la APS de aici.

tava-prezentare-bufet-gn-12-325-x-265-cm-aps

Tava prezentare bufet GN 1/2 32.5 x 26.5 cm APS

Realizat din portelan de inalta calitate, acets platou emana eleganta prin fiecare detaliu. De la culoarea de un alb imaculat, la modul de realizare sip ana la designul elegant, fiecare aspect a implicat grija din partea producatorului. Iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Este ideal pentru prezentarea preparatelor sofisticate, a antreurilor elaborate, dar si a aperitivelor cu diverse influente. Forma si dimensiunea sunt perfecte ceea ce face ca orice fel de mancare sa fie si mai bine pus in valoare.

Platoul de la APS se intretine foarte usor in timp, pastrandu-si aceeasi eleganta in prezentare. Un produs care merita toata atentia ta. Il poti comanda de aici.

platou-sticla-prezentare-bufet-aps-gn-11-53-x-325-cm
Platou sticla prezentare bufet APS GN 1/1 53 x 32.5 cm

Cu o suprafata de tip oglinda, acest platou va ridica preparatele la rang de vedete. Un produs realizat din sticla de inalta calitate, rezistenta la zgarieturi, diferente de temperatura sau socuri usoare. Se remarca prin modul de realizare, dar si prin efectul pe care reuseste sa-l adauge oricarui bufet. Denota eleganta, grija, servire impecabila, prin urmare, trebuie sa fie in restaurantul tau. Comanda-l de aici.

platou-servire-rotund-inox-aps-33-cm
Platou servire rotund inox APS 33 cm

Platoul de inox APS este ideal pentru prezentarea si servirea preparatelor de tip bufet. Platoul pentru servire APS este fabricat din otel inoxidabil de foarte buna calitate, acesta reprezentand combinatia perfecta intre functionalitate si durabilitate. Aspectul sau este foarte placut, atent realizat dupa standarde inalte de design si calitate, ceea ce inseamna ca ofera bufetului o nota distincta.

Forma speciala a platoului permite suprapunerea, astfel spatiul de depozitare este redus considerabil. Platoul pentru servire din inox nu se poate expune la surse directe de caldura, nu se poate folosi in cuptorul electric sau in cel cu microunde. Comanda acest platou de aici.

tava-prezentare-bufet-rotunda-inox-aps-46-x-2-cm
Tava prezentare bufet rotunda inox APS 46 x 2 cm

Investeste in produse de calitate precum aceasta tava de prezentare care iti va transforma complet bufetul. Datorita formei sale elegante, a modului de realizare, a finisajului luxos, dar si a rezistentei sale indelungate, tava de la APS te va convinge ca ai facut cea mai buna alegere. Este ideala pentru prezentarea si servirea multor preparate, de la branzeturi si mezeluri, pana la fructe si legume.

Oricum ai alege sa le prezinti vor arata de fiecare data ireprosabil, ademenind clientii sa incerce o varietate de gusturi. O poti comanda accesand acest link

tava-prezentare-bufet-gn-12-325-x176-cm-aps
Tava prezentare bufet GN 1/2 32.5 x17.6 cm APS

O tava care te va ajuta sa aranjezi intr-un mod deosebit chiar si preparatele simple. Datorita modului sau elegant de prezentare, orice preparate va capata valente sofisticate. Realizata dintr-un material de foarte buna calitate, cu rezistenta ridicata in timp, tava este ideala pentru orice reustaurant. Arata bine, se intretine usor, este stivuibila, prin urmare, indeplineste o multimer de criterii pe care o vei aprecia. Comanda tava prezentare bufet de la APS de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.