Horeca

Inca putin si sezonul estival va incepe! Clientii te vor astepta la sezlong, te-ai pregatit cu tot necesarul? Iata cateva idei

De Mihai Voicila la 07-06-2022

Pentru ca sezonul estival este foarte aproape, temperaturile sunt intr-o continua crestere, ne-am gandit ca ti-ar fi de folos un necesar pe care noi il consideram obligatoriu pentru orice tip de terasa, bar, piscina sau plaja pe care tu o administrezi.

Yalco este partenerul tau de nadejde si vine in ajutorul tau cu o gama variata de produse care ii va incanta pe clientii tai!

Iata cateva din sugestiile noastre:

pachet-promo-shaker-boston-aps-700-ml-pahar-cocktail-libbey-spksy-580-ml-pahar-shot-libbey-hobstar-60-mlpachet-promo-shaker-boston-aps-700-ml-pahar-cocktail-libbey-spksy-580-ml-pahar-shot-libbey-hobstar-60-ml (1)

Pachet Promo Shaker Boston APS 700 ml + 12 Pahare cocktail Libbey Spksy 580 ml + 24 Pahare shot Libbey Hobstar 60 ml

Shakerul Boston de la APS este realizat din doua piese si poate fi utilizat ca ustensila profesionala pentru cocktailuri, de catre barmani, in domeniul HoReCa.

Paharul cocktail Libbey Spksy Gin Tonic 580 ml cu o cupa rotunda, larga si generoasa de 580 ml ne aminteste de petrecerile opulente ale anilor 1920, si reprezinta, fara indoiala, definitia luxului. Cu design elegant, paharul Libbey Spksy este realizat din sticla transparenta si poate fi utilizat in mod traditional pentru prezentarea si servirea ginului tonic, insa poate surpinde placut prin servirea de cocktail-uri spectaculoase.

Pahar shot Libbey Hobstar 60 ml este realizat din sticla transparenta, groasa, cu linii bine definite si prezinta un aspect elegant. Paharul are capacitatea de 60 ml si poate fi utilizat pentru prezentarea si servirea de shot-uri, cu precadere pentru bauturile amestecate foarte putin, precum tequila, votca sau lichior.

Toate produsele se pot curata usor manual sau in masina de spalat vase.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa dai click aici sau pe poze.

carafa-din-sticla-bormioli-officina-1825-1000-ml (1)carafa-din-sticla-bormioli-officina-1825-1000-ml

Carafa din sticla Bormioli Officina 1825 1000 ml

Carafa din sticla Bormioli Officina 1825 1000 ml cu aspect retro, inspirat din stilului industrial vintage este realizata din sticla transparenta, rezistenta. Carafa Bormioli Officina 1825 are capacitatea de 1000 ml si este caracterizata de baza rotunjita si gatul ingust, dotat cu o linie ce faciliteaza servirea bauturilor preferate.

Carafa Bormioli Officina 1825 este ideala pentru pastrarea si servirea apei, limonadelor, vinurilor sau cocktail-urilor cu o nota de originalitate.
Produsul se poate curata manual sau in masina de spalat vase.

Toate caracteristicile acestei carafe le gasesti la un click distanta aici sau pe poze.

carafa-din-sticla-bormioli-officina-1825-500-ml (1)carafa-din-sticla-bormioli-officina-1825-500-ml

Carafa din sticla Bormioli Officina 1825 500 ml

Carafa din sticla Bormioli Officina are aceleasi caracteristici precum carafa anterioara, insa aceasta are o capacitate mai redusa de 500 ml. Este perfecta pentru servirea limonadei, a fresh-urilor, a vinului si a apei.

Pentru mai multe detalii click aici sau pe poze.

carafa-din-sticla-pasabahce-village-1-l (1)carafa-din-sticla-pasabahce-village-1-l

Carafa din sticla Pasabahce Village 1.26 L

Carafa din sticla Pasabahce Village 1.26 L este ideala pentru servirea vinului, dar si a limonadelor racoritoare in zilele toride de vara si ofera o nota de eleganta oricarei mese. Carafa este realizata din sticla transparenta de inalta calitate, durabila si practica, destinata utilizarii intense din industria HoReCa. Aceasta nu absoarbe mirosurile si isi pastreaza aspectul initial dupa un timp indelungat de folosire intensa.

Pasabahce este un brand renumit utilizat de profesionistii din domeniul HoReCa, fondat in anul 1935, care realizeaza produse pentru a putea fi folosite pentru alimente si bauturi in conditii de siguranta.

Nu pierde o super ocazie si profita acum de aceasta carafa cu un click aici sau pe poze.

set-6-pahare-bormioli-america-20s-300-ml (1)set-6-pahare-bormioli-america-20s-300-ml

Set 6 pahare Bormioli America '20s 300 ml

Setul 6 pahare Bormioli America '20s 300 ml este dedicat segmentului HoReCa, fiind ideal pentru prezentarea spectaculoasa a cocktailurilor si bauturilor, atat in baruri, restaurante, sau terase, cat si acasa.

Paharele Bormioli America '20s sunt realizate din sticla transparenta, groasa si rezistenta si au capacitatea de 300 ml. Acestea se remarca prin stilul vintage original si elegant si sunt realizate in concordanta cu ultimele tendinte de design si tehnologie, prezentand diverse insertii ce accentueaza culorile vibrante ale cocktailurilor si bauturilor alcoolice.

Descopera mai multe detalii despre acest set cu un click aici sau pe poze.

set-6-pahare-gin-bormioli-america-20s-745-ml-1set-6-pahare-gin-bormioli-america-20s-745-ml (1)

Set 6 pahare gin Bormioli America '20s 745 ml

Setul 6 pahare gin Bormioli America '20s 745 ml este dedicat segmentului HoReCa, fiind ideal pentru prezentarea si servirea spectaculoasa a ginului tonic, atat in baruri, restaurante, sau terase, cat si acasa.

Cupa balon a paharului Bormioli America '20s este special creata pentru servirea ginului si se imbina cu piciorul elegant, definit de un design original, impodobit cu un detaliu rafinat, in forma de lacrima.

Colectia America '20s este inspirata de anii 1920 si imbina glamourul barurilor americane cu muzica jazz si tendinte moderne de cocktailuri si diverse bauturi alcoolice, amintindu-ne de atmosfera unica fara precedent, oferind eleganta oricarui tip de bauturi.

Produsele pot fi curatate in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Pentru mai multe detalii despre acest set te rugam sa dai un click aici sau pe poze.

pahar-pasabahce-cooler-casablanca-645-ml-3pahar-pasabahce-cooler-casablanca-645-ml (1)-1

Pahar Pasabahce Cooler Casablanca 645 ml

Un bar care se respecta va alege cu atentie articolele din sticla pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Va recomandam sa alegeti produse din sticla de calitate superioara, deoarece o sticla de buna calitate este mult mai rezistenta in timp, ceea ce duce la costuri reduse de inlocuire. Pentru clientii din domeniul HoReCa punem la dispozitie produse din sticla profesionale marca Pasabahce.

Transparenta si designul transforma paharele Casablanca in articole perfecte pentru servirea bauturilor spirtoase, a milkshake-urilor sau a cocktail-urilor cu multa gheata.

Paharul Cooler Casablanca are capacitatea de 645 ml, este realizat din sticla rezistenta, de inalta calitate ce pastreaza bautura rece sau calda o perioada indelungata, nu doar la servire. Paharul este monobloc, rezistent si fiabil, obtinut dintr-o singura bucata de sticla, proces ce garanteaza o durabilitate crescuta prin lispa micro-fisurilor.

Acesta se curata usor manual sau in masina de spalat vase.

Acest pahar se afla la un click distanta aici sau pe poze.

pahar-pasabahce-casablanca-360-ml-2pahar-pasabahce-casablanca-360-ml (2)

Pahar Pasabahce Casablanca 360 ml

Colectia de pahare Casablanca ofera o gama larga de sortimente, ideale pentru cluburi sau baruri din industria HoReCa.

Acest pahar are aceleasi caracteristici precum cel anterior, insa are o capacitate de 360 ml.

Pentru mai multe detalii va rugam sa dati un click aici sau pe poze.

frapiera-inox-aps-21-cm

Frapiera inox APS 21 cm 4 L

Frapiera inox APS 21 cm 4 L este realizata din inox de inalta calitate si prezinta un aspect extrem de elegant, cu finisaj lovitura de ciocan. Frapiera APS poate fi utilizat in industria HoReCa, la diverse evenimente sau in locatii de top, precum in hoteluri, locatii tip catering, restaurante, baruri, wine baruri, cluburi sau terase de vara, pentru prezentarea, servirea si mentinerea bauturilor reci, a sticlelor de vin, sampanie, spumant, bere, racoritoare.

De asemenea, frapiera poate fi utilizata la petrecerile la piscina sau in gradina, in aer liber. Frapiera este prevazuta cu manere pentru o manevrabilitate usoara si are capacitatea de 4 L.

Produsul se poate curata usor manual sau la masina de spalat vase.

Gasesti aceasta frapiera la un click distanta aici sau pe poza.

ghetiera-inox-aps-205-x-23-x-195-cm

Ghetiera inox APS 20.5 x 23 x 19.5 cm

Ghetiera inox APS 20.5 x 23 x 19.5 cm este ideala pentru servirea in mod elegant a cuburilor de gheata. Aceasta este realizata din inox superior alimentar, ce garanteaza igiena si siguranta in contactul cu alimentele, precum si performanta excelenta si durata lunga de viata.

Ghetiera prezinta un design elegant si este dotata cu manere ergonomice.

Produsul se poate curata in conditii de siguranta in masina de spalat vase.

Nu mai sta pe ganduri! Aceasta ghetiera este la un click distanta aici sau pe poza.


tava-ovala-neagra-cambro-camtread-685-x-56-cm (1)tava-ovala-neagra-cambro-camtread-685-x-56-cm

Tava ovala neagra Cambro Camtread 68.5 x 56 cm

Tava ovala neagra Cambro Camtread 68.5 x 56 cm este realizata din firbra din sticla rezistenta, cu suprafata antiaderenta, cauciucata. Tava pentru servire de culoare neagra contine o forma ovala si dimensiunea 68.5 x 56 cm.

Aceasta este special realizata pentru utilizarea intensa in industria HoReCa, pentru catering, hoteluri, sali de mese sau baruri. Suprafata neteda a tavii Cambro Camtread mentine in siguranta bauturile, reducand astfel riscul de spargere sau curgere.

Tava Cambro Camtread se poate curata usor manual sau in masina de spalat vase.

Profita acum! Stocul este limitat! Te asteptam cu un click aici sau pe poze.


tava-rectangulara-maro-cambro-camtread-515-x-38-cm (1)tava-rectangulara-maro-cambro-camtread-515-x-38-cm

Tava rectangulara maro Cambro Camtread 51.5 x 38 cm

Tava Cambro Camtread este realizata din fibra de sticla rezistenta, cu suprafata antiaderenta. Aceasta are forma rectangulara si este de culoare maro, cu dimensiunea 51.5 x 38 cm.

Tava rectangulara Cambro este special realizata pentru utilizarea intensa in industria HoReCa, pentru catering, hoteluri, sali de mese sau baruri.
Suprafata neteda a tavii mentine in siguranta bauturile, reducand riscul de spargere sau curgere.

Constructia din fibra de sticla Camtread asigura o intretinere usoara si se poate curata in masina de spalat vase.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa dai un click aici sau pe poze.

Sper ca selectia realizata de noi sa te ajute in completarea necesarului pentru sezonul estival!

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.