Horeca

Este luna martie, asadar luna femeii! Iata cum le poti surprinde in restaurantul tau…

De Mihai Voicila la 08-03-2022

Daca tot este luna dedicata doamnelor si domnisoarelor, ne-am hotarat sa te ajutam in alegerea veselei speciale pentru invitatele tale. Stim cu totii ca acestea pun pret foarte mult nu numai pe preparat in sine, ci si cum si in ce este servit. Se pune accentul in mod deosebit pe simtul estetic.

De aceea, Yalco ti-a pregatit o gama variata de farfurii destinate HoReCa, pe care o gasesti aici, si care te va ajuta sa iti indeplinesti scopul, acela de a impresiona!

Terasele vor fi deschise in curand, asadar venim cu urmatoarele propuneri catre tine:

farfurie-intinsa-portelan-ionia-euphoria-25-cm

Colectia Ionia Euphoria este realizata din portelan si este definita de eleganta, datorita designului sau unic. Aceasta are diametrul de 27 cm si este de culoare alba cu insertii abstracte maro, fiind un model rafinat destinat industriei HoReCa. Aceasta este fabricata in Grecia si reprezinta combinatia ideala intre calitate si design. Echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi. Fata de alte farfurii realizate din portelan, farfuria Ionia Euphoria contine caracteristici unice. Aceasta se remarca prin calitate absoluta, fiind verificata permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produs finit. Este rezistenta la uzura, deoarece marginile sunt intarite prin matrite speciale. Daca te-am convins, farfuria Ionia Euphoria este chiar aici.

farfurie-intinsa-portelan-ionia-amnesia-25-cm

Farfuria intinsa din colectia Amnesia de la Ionia are diametrul de 25 cm. Aceasta este de culoare neagra si prezinta un design unic, fiind si aceasta dedicata segmetului HoReCa. In cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica de lustruire ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari si a fost special fabricata astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire. O gasesti chiar aici.

farfurie-paste-adanca-portelan-bonna-iris-28-cm


Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita iar valoarea de prezentare si de ambianta sunt la fel de importante ca si servirea mesei si mancarea. Astfel, scopul sau este de a realiza cele mai frumoase seturi de masa pentru zone de dining aglomerate, cu caracteristici ce scot in evidenta rezistenta produselor precum si esteticul acestora. Yalco iti pune la dispozitie Farfuria pentru paste adanca din portelan Bonna Iris 28 cm. Aceasta este rezistenta la socuri termice, cu o margine ce indeplineste cele mai dure cerinte, fiind proiectata pentru a fi utilizate pentru un timp cat mai indelungat. Mai multe detalii gasesti aici.

farfurie-adanca-portelan-bonna-sapphire-26-cm

Farfurie adanca portelan Bonna Sapphire 26 cm este realizata din portelan si se preteaza atat gusturilor clasice, cat si celor moderne. Aceasta este recomandata pentru servirea de garnituri, antreuri sau fel principal. Bonna foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgaraieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri. Transluciditatea este rezultatul unui proces de cercetare si dezvoltare profunda, astfel incat, Bonna a realizat o formula ce ofera o luminozitate unica produselor. Merita sa o cercetezi mai mult aici.

Echipa Yalco iti sta la dispozitie cu consultanti foarte bine instruiti, care te pot ajuta cu o gama variata de produse dedicate segmentului tau de activitate. Iti uram o primavara productiva si insorita!