Horeca

Eleganta paharelor Libbey

De Diana Popescu la 26-07-2019

Paharele sunt probabil produsele utilizate cel mai frecvent in restaurante, cafenele, cluburi si baruri,  de aceea, pentru reducerea costurilor de inlocuire este recomandat ca managerii segmentului HoReCa sa aleaga pahare realizate din sticla rezistenta, calitativa.

11012018-_q8a0659

Yalco pune la dispozitia clientilor din domeniul HoReCa o mare varietate de modele de pahare profesionale marca Libbey, de la pahare fara picior pentru apa, shot sau whisky, pana la pahare elegante, cu picior, pentru vin, sampanie si cocktail. In magazinul nostru www.yalco.ro se regasesc pahare pentru fiecare tip de bautura.

57488337_152752945767121_2157696408598790473_n

Libbey este un distribuitor de top in articole de sticlarie, oferind o gama variata de produse viabile si elegante, care se potrivesc in restaurantul, barul sau cafeneaua ta. Paharele Libbey ofera calitate, stralucire si claritate, astfel clientii primesc cele mai bune produse si servicii posibile.

Colectia Tiki este inspirata din stilul tropical si contine pahare in forma de ananas si fete simpatice.

tiki-glazen_800x800

Cu designul exuberant si jucaus, aceastea sunt perfecte pentru servirea limonadei si a cocktail-urilor colorate de vara si astfel, ne pot purta cu gandul intr-o vacanta exotica la mare, cu nisip si soare. Paharele amuzante Tiki sunt disponibile aici.

libbey_tiki_ananas_cocktailglas_470_ml_3

Colectia de pahare Vintage 1924 faciliteaza crearea propriului aspect fabulos al cocktail-urilor servite. Denumirea colectiei acorda un omagiu unei epoci clasice din istoria cocktail-urilor si imbina flerul de jazz cu tendinte noi de cocktail-uri. Cu un picior deosebit, paharele Vintage 1924 prezinta un design original al cupei care se deschide gratios, imbunatatind experienta gustului cocktail-urilor preferate. Paharele Vintage 1924 sunt disponibile pe www.yalco.ro.

1924-a-vintage-year-for-glass-design-4

Designul specific al paharelor din colectia Hobstar este elegant, realizat din linii bine definite. Excelente pentru servirea bauturilor pe baza de whisky sau cocktail-uri, paharele din aceasta colectie vor adauga cu siguranta o nota de lux in restaurantele sau barurile de inalta calitate. Le gasesti disponibile aici.

Hobstar-Wine

Acestea sunt produse intre anii 1876 si 1925 si se potrivesc perfect cu stilul actual vintage chic. Denumirea "Hobstar" face referire la un design din sticla taiata datand din primii ani ai secolului XX.

hobstar-coupe

Paharele din colectia Libbey Everest nu numai ca au un aspect atragator pentru clienti, dar sunt si practice pentru personalul barului. Datorita designului, aceste pahare pot fi stivuite, ceea ce va menaja spatiul de depozitare.

66007514_135367277671608_5655709280481272437_n

Linia Everest prezinta un design cu margini indoite si aspect vintage, reprezentand un plus pentru barul, pubul sau restaurantul tau. Paharele sunt rezistente la socuri termice si mecanice si se pot utiliza pentru servirea racoritoarelor sau a cocktail-urilor. Indiferent daca sunt utilizate pentru servirea clientilor la bar sau la masa, in colectia Everest se vor gasi cu siguranta capacitatile potrivite pentru servirea acestora. Disponibile aici.

libbey_822304_images_8908444354

Vinurile, sampania sau cocktail-urile pot fi ridicate la un alt nivel daca sunt servita in paharul potrivit. Libbey a creat colectia Spksy ca un omagiu pentru barurile din epoca interzicerii, resuind sa combine designul clasic si calitatea moderna a sticlei pentru a aduce acest pahar fulminant in restaurantul sau barul tau.

Libbey_Libbey_spksy_wijnglas_EB_759710A

Unul dintre motivele pentru popularitatea continua a trendului vintage sunt imaginile vii pe care le evoca in mintea oamenilor. Colectia de pahare Spksy a fost inspirata din epoca anilor 1920, perioada de filme glamour alb-negru, dar si a gangsterilor care isi formau averea din comertul cu bauturi ilegale, pe care a provocat-o epoca de interzicere. In acea perioada, barmanul calificat realiza intotdeauna cocktail-uri legendare cu un ochi la usa, in evitarea unei vizite nedorite de la politia locala. Colectia de pahare Spksy disponibila aici.

SPKSY-birth-glass

Paharele din colectia Embassy definesec eleganta si stilul clasic. Cu o varietate larga de articole, de la pahare pentru coniac, vin, sampanie, martini pana la pahare de bere, Embassy este o colectie de baza accesibila, realizata din sticla rezistenta si durabila.

737772 libbey embassy champagne glass

Paharele Embassy se gasesc in showroom la Yalco, sau pe www.yalco.ro .

La Yalco te asteapta o gama variata de pahare pentru diferite tipuri de bauturi, ideale pentru locatia ta HoReCa. Acceseaza www.yalco.ro !