Horeca

Delicii de sezon in vesela potrivita de la Yalco

De Doinita Stanciu la 16-08-2023

Prajiturile gustoase de sezon cu prune, afine, mere sunt la mare cerere. Si este si normal sa fie asa. Fructele sunt extraordinar de gustoase reusind sa acorde prajiturilor arome si texturi dintre cele mai diverse. Prin urmare, cererea pentru acestea este la inaltime. In ce le servesti, astfel incat sa arate si spectaculos? In vesela potrivita contextului si tipului de prajitura.

Alegerea farfuriilor potrivite pentru prajituri depinde de tipul de prajitura. In general, exista cateva tipuri de farfurii care sunt populare pentru a servi prajituri:

Farfurii pentru desert: Aceste farfurii sunt special concepute pentru servirea prajiturilor si a altor deserturi. Ele au adesea un diametru mai mic decat farfuriile obisnuite si pot avea modele sau decoratiuni care se potrivesc cu tema prajiturilor.

Farfurii decorative: Daca doresti sa adaugi un element de eleganta sau originalitate, poti alege farfurii decorative care au modele artistice sau culori interesante. Acestea pot adauga un aspect vizual placut prezentarii prajiturilor.

Comanda Farfurie adanca portelan mat Bonna Nacrous 26 cm de AICI

farfurie-adanca-portelan-mat-bonna-nacrous-26-cm

Farfurii simple si elegante: Daca vrei ca prajiturile sa fie punctul central al atentiei, poti opta pentru farfurii simple, de preferat fara prea multe decoratiuni sau modele. Astfel, prajiturile vor iesi in evidenta pe fundalul sobru al farfuriei.

Farfurii de portelan sau ceramica: Farfuriile de portelan sau ceramica sunt populare pentru servirea prajiturilor datorita aspectului lor elegant si durabilitatii. Aceste materiale pot adauga o nota de clasa servirii.

Comanda Farfurie adanca portelan Bonna Viento 25 cm de AICI

farfurie-adanca-portelan-bonna-viento-25-cm

Farfurii de sticla sau acril: Farfuriile transparente pot fi interesante pentru a evidentia straturile sau decoratiunile prajiturilor mai complexe. De asemenea, farfuriile de sticla sau acril pot crea un efect vizual placut.

Farfurii cu picioruse: Farfuriile cu picioruse, cunoscute si sub numele de farfurii cu stand, pot adauga o nota de eleganta servirii prajiturilor, ridicandu-le deasupra mesei si creand un efect tridimensional.

Farfurii cu margini ridicate: Aceste farfurii pot fi utile pentru a servi prajituri cu sosuri sau glazuri care ar putea curge, pastrand totul in interiorul farfuriei.

Comanda Farfurie adanca portelan Bonna Grain 27 cm de AICI

farfurie-adanca-portelan-bonna-grain-27-cm

Aranjarea deserturilor pe o farfurie pentru un rezultat deosebit implica creativitate, echilibru vizual si atentie la detalii. Ce mai poti face pentru a impresiona prin preparatul servit?

Ordinea prezentarii: Aseaza deserturile in funcție de complexitatea lor sau de cum doresti sa fie servite. De obicei, cele mai usoare si mai putin indulcite deserturi sunt asezate in partea din fata, iar cele mai bogate sau mai decorative in spate.

Comanda Farfurie intinsa portelan Bonna Aura Aqua 30 cm de AICI

 

Foloseste contrastul de culori: Incearca sa combini deserturi cu culori contrastante pentru a crea un efect vizual placut. De exemplu, deserturile cu culori deschise pot fi asezate langa cele cu culori inchise pentru a crea un contrast distinct.

Decorare subtila: Folosește elemente decorative subtile, cum ar fi frunze de menta, fulgi de ciocolata, fructe proaspete sau sosuri subtiri pentru a adauga un element suplimentar de atractivitate.

Simetrie si asimetrie: Incearca atat aranjamente simetrice, cat si asimetrice. Un aspect simetric poate oferi un aspect ordonat si elegant, in timp ce un aranjament asimetric poate adauga un aspect mai jucaus si artistic.

Comanda Farfurie intinsa portelan Bonna Sky 16 cm de AICI

farfurie-intinsa-portelan-bonna-sky-16-cm

Garnisire si textura: Alege cateva deserturi care pot fi garnisite cu nuci tocate, fulgi de ciocolata sau fructe uscate pentru a adauga textura si crocant.

Spatiu negativ: Lasa putin spatiu liber pe farfurie pentru a evita o senzatie de aglomerare si pentru a pastra echilibrul vizual.

Armonie in prezentare: Asigura-te ca deserturile selectate se armonizeaza în ceea ce priveste gustul, culoarea si stilul, astfel incat sa ofere o experienta culinara placuta si coerenta.

Comanda Farfurie intinsa portelan Bonna Cosmos 19 cm de AICI

farfurie-intinsa-portelan-bonna-cosmos-19-cm

Prezentare personala: Nu ezita sa adaugi o nota personala la aranjament. Poti aseza deserturile intr-o ordine care sa spuna o poveste sau sa reflecte o tema specifica, daca este cazul.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.