Horeca

Cu siguranta vrei sa iesi in evidenta: Iata cateva propuneri pentru servirea desertului in restaurantul tau

De Mihai Voicila la 31-05-2022

In idustria HoReCa cele mai importante aspecte sunt: gustul, aspectul si servirea. Yalco te poate ajuta cu solutii in ceea ce priveste aspectul preparatului tau care poate impresiona oaspetele din restaurantul tau.

Odata cu venirea caldurii, inghetata si deserturile reci vor fi din ce in ce mai cautate. Ti-am pregatit o lista cu produse ce ies in evidenta, neconventionale, care cu siguranta vor avea un impact pozitiv asupra clientului tau:

farfurie-paste-adanca-portelan-bonna-iris-28-cm-1

Farfuria adanca din portelan Bonna Iris 28 cm

Aceasta este dedicata segementului HoReCa. Este rezistenta la socuri termice, cu o margine ce indeplineste cele mai dure cerinte, fiind proiectata pentru a fi utilizata pentru un timp cat mai indelungat.

Pe langa estetica deosebita, produsul Bonna a fost conceput pentru a fi usor stivuit.

Aceasta poate fi utilizata cu incredere la cuptorul cu microunde si masina de spalat vase.

Transluciditatea farfuriei Bonna este rezultatul unui proces lung de cercetare si dezvoltare, astfel incat, producatorul a realizat o formula ce ofera luminozitate unica produselor.

Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita iar valoarea de prezentare si de ambianta sunt la fel de importante ca si servirea mesei si mancarea. Astfel, scopul sau este de a realiza cele mai frumoase seturi de masa pentru zone de dining aglomerate, cu caracteristici ce scot in evidenta rezistenta produselor precum si esteticul acestora.

Daca te-am convins, te invitam sa dai un click aici sau pe poza de mai sus.

Pentru toata gama de produse Bonna din colectia Iris poti da un click aici

farfurie-paste-adanca-portelan-bonna-luca-mosaic-28-cm
Farfurie adanca din portelan Bonna Luca Mosaic 28 cm

Aceasta este recomandata pentru servirea pastelor, dar si a deserturilor. Are diametrul de 28 cm si prezinta un design cu influente orientale.

Colectia Luca Mosaic este inspirata din mozaicurile romane si bizantine, realizata prin impresionanta tehnica Zellige, ce imbina armonios formele geometrice si culorile. Farfuria este caracterizata de portelan premium, finisaj unic, mat si calitate superioara.
Bonna foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgaraieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri. Transluciditatea este rezultatul unui proces de cercetare si dezvoltare profunda, astfel incat, Bonna a realizat o formula ce ofera o luminozitate unica produselor.

Colectia Luca Mosaic a brandului Bonna este realizata manual, ceea ce ii ofera autenticitate. Aceasta ofera optiuni nelimitate, cu forme variate.

Descopera oferta noastra cu un click aici sau pe poza de mai sus.

Toata gama de vesela Bonna Luca Mosaic te asteapta la un click distanta aici.

farfurie-adanca-portelan-bonna-gaia-23-cm
Farfurie adanca din portelan Bonna Gaia 23 cm

Farfuria adanca din portelan Bonna Gaia 23 cm este dedicata bucatarilor chefi din industria HoReCa, ce creeaza preparate exotice si platinguri spectaculoase. Colectia Bonna Gaia este inspirata de ultimele tendinte de design si tehnologie, o colectie cu forme, texturi si culori unice, inspirata de miturile creatiei culturilor asiatice. Aceasta este realizata manual, ceea ce ii ofera autenticitate si optiuni nelimitate.

Farfuria Bonna Gaia cu diametrul de 23 cm este realizata din portelan de inalta calitate, fiind caracterizata de forma asimetrica, designul exclusivist si armonia contrastului care reflecta atmosfera mistica din Orientul Indepartat. Este potrivita atat pentru servirea preparatelor principale, cat si pentru prezentarea deserturilor somptuoase. Suprafata cu finisaj mat a farfuriei se impleteste cu elementele stralucitoare si ofera eleganta si rafinament, fiind in armonie cu preparatele culinare.

Pentru mai multe detalii click aici sau pe poza.

Toata colectia Bonna Gaia este aici.

bol-aps-gold-look-23-x-155-cm-14l

Bol APS Gold Look 23 x 15.5 cm 1.4L

Bolul APS Gold Look 23 x 15.5 cm 1.4L este ideal pentru servirea si prezentarea spectaculoasa a produselor de panificatie si a deserturilor.

Datorita culorii aurii, bolul APS prezinta un design modern, atractiv, fiind potrivit pentru servirea preparatelor in restaurante, baruri sau pub-uri din industria Horeca. Bolul este fabricat din aluminiu de cea mai inalta calitate si are capacitatea de 1.4L, iar dimensiunea de 23 x 15.5 cm.

Produsul se poate curata cu usurinta manual. Nu se recomanda curatarea la masina de spalat vase.

Te asteptam cu mai multe detalii cu un click aici sau pe poza.

Pentru mai multe culori ale acestui bol te asteptam aici.

bol-portelan-bonna-gloire-27-cm
Bol din portelan Bonna Gloire 27 cm

Bol portelan Bonna Gloire 27 cm se remarca prin portelanul superior si textura unica ce evidentiaza preparatele, imbratisand platinguri diverse, autentice.

Colectia Bonna Gloire este inspirata de ultimele tendinte de design si tehnologie, o colectie complexa cu forme si culori unice ce ofera eleganta si rafinament, fiind in armonie cu preparatele culinare.

Descopera toate caracteristicile acestui bol cu un click aici sau pe poza.

Toata vesela din colectia Gloire din portofoliul nostru te asteapta aici.

cupa-sampanie-pasabahce-timeless-255-ml

Cupa Pasabahce Timeless 255 ml

Cupa Pasabahce Timeless 255 ml se poate utiliza pentru servirea sampaniei si a vinului spumant, dar si a inghetatei, a tiramisului sau a altui preparat servit rece.

Cu un design vintage, cupa Pasabahce Timeless este realizata din sticla rezistenta, de inalta calitate, prevazuta cu picior inalt si subtire ce da tonul elegantei si o cupa ampla cu o capacitate de 255 ml.

Pasabache se numara printre cei mai mari producatori de sticla din lume, furnizand articole de sticla in peste 140 de tari in ultimii 80 de ani. Este simbolul elegantei, creativitatii si fiabilitatii. Cu o gama larga de produse, Pasabahce este caracterizat de functionalitate, perspectiva inovatoare si modele distinctive.

Cupa este rezistenta la socuri puternice, zgarieturi sau deteriorari si se poate curata manual sau la masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Descopera oferta noastra cu un click aici sau pe poza de mai sus.

Sper ca selectia realizata de mine prezinta interes pentru restaurantul tau!

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.