Horeca

Cele mai apreciate carafe din industria HoReCa: Descopera gama noastra variata chiar aici!

De Mihai Voicila la 04-05-2022

Prima atestare istorica a carafei dateaza din anul 1786. A luat amploare in Franta unde, in ciuda aparentelor, aceasta era folosita cu preponderenta in servirea apei.

Carafa este realizata in cele mai multe cazuri din sticla, fiind perfecta pentru servirea lichidelor, in mod special al vinurilor si a cafelei.

Atat in tavernele grecesti, cat si in Romania, carafele sunt modalitatea perfecta de a servi ,,Vinul casei”.

La Yalco gasesti carafe pentru toate tipurile de bauturi, cu maner sau fara. Gasesti gama noastra variata chiar aici.

carafa-sticla-bormioli-america-20s-790-ml (1)carafa-sticla-bormioli-america-20s-790-ml

Carafa sticla Bormioli America '20s 790 ml

Carafa din sticla Bormioli America '20s 790 ml
este potrivita atat pentru mixarea cocktail-urilor si bauturilor de catre barmani, cat si pentru prezentarea si servirea limonadei sau bauturilor alcoolice in baruri, restaurante, sau terase, dar si acasa.

Carafa Bormioli America '20s
are capacitatea 790 ml, este fabricata din sticla transparenta si rezistenta si prezinta durabilitate superioara. Carafa se remarca prin stilul vintage original si elegant si este realizata in concordanta cu ultimele tendinte de design si tehnologie, prezentand diverse insertii ce accentueaza culorile vibrante ale cocktailurilor si bauturilor.

Este la un click distanta, chiar aici.

Colectia America '20s este inspirata de anii 1920 si imbina glamourul barurilor americane cu muzica jazz si tendinte moderne de bauturi alcoolice si cocktailuri, amintindu-ne de atmosfera unica fara precedent, oferind eleganta oricarui tip de bauturi. Pentru toate produsele din aceasta colectie fabuloasa da un click aici.

carafa-bormioli-aurum-15-l (1)carafa-bormioli-aurum-15-l

Carafa Bormioli Aurum 1.5 L

Carafa Bormioli Aurum 1.5 L este un produs exclusiv realizat manual din sticla transparenta, cristalina si are capacitatea de 1.5 L. Designul elegant al produselor din colectia Aurum imbina armonia formelor și practicitatea utilizarii si ofera usurinta in intretinere si manevrare.

Produsul se poate curata usor manual sau in masina de spalat vase. Il gasesti chiar aici.

Aurum este o colectie completa, care pe langa toate tipurile de pahare necesare pentru a savura un pahar cu vin, sangria sau sampanie, ofera si o carafa eleganta, destinata prezentarii si servirii bauturilor in locatii HoReCa, precum hoteluri, restaurante, baruri, terase, wine baruri sau pub-uri. Iata toata gama Aurum din portofoliul nostru aici.

carafa-sticla-pasabahce-bacchus-1-l (1)carafa-sticla-pasabahce-bacchus-1-l

Carafa sticla Pasabahce Bacchus 1 L

Carafa din sticla Pasabahce Bacchus
este ideala pentru servirea vinului sau bauturilor racoritoare in zilele toride de vara. Carafa Bacchus ofera o nota de eleganta, indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Aceasta este realizata din sticla transparenta de inalta calitate, durabila si practica, destinata utilizarii intense din industria HoReCa.

Carafa Pasabahce Bacchus
are capacitatea de 1L si este igienica, nu absoarbe mirosurile, este rezistenta la influentele exterioare si isi pastreaza aspectul initial dupa un timp indelungat de folosire intensa.

Produsul se poate curata usor manual sau la masina de spalat vase.

Gasesti aceasta carafa chiar aici.

O varianta la aceasta carafa o reprezinta cea de 0.25 L:

carafa-sticla-pasabahce-bacchus-025-l (1)carafa-sticla-pasabahce-bacchus-025-l



Indeplinind aceleasi caracteristici precum carafa la 1 L, te invitam sa descoperi si aceasta varianta de Carafa din sticla Pasabahce Bacchus 0.25 L, chiar aici.




carafa-din-sticla-bormioli-ypsilon-025-l (1)carafa-din-sticla-bormioli-ypsilon-025-l

Carafa din sticla Bormioli Ypsilon 0.25 L

Carafa Bormioli Ypsilon
este fabricata din sticla cristalina, ce ii confera o rezistenta de 3 ori mai mare decat sticla obisnuita, o transparenta absoluta si o sonoritate deosebita. Aceasta are capacitate de 0.25 L si te asteapta aici.

Colectia de pahare si carafe Ypsilon prezinta un design ultra-hip inspirat de barurile si cluburile la moda din Europa. Te invitam sa descoperi toata colectia Ypsilon chiar aici.

carafa-sticla-arcoroc-carre-05-l (1)carafa-sticla-arcoroc-carre-05-l-3

Carafa sticla Arcoroc Carre 0.5 L

Carafa sticla Arcoroc Carre
este ideala pentru servirea vinului sau bauturilor racoritoare. Carafa eleganta are capacitatea de 0.5 L si prezinta o forma originala, patrata, cu un gat alungit, fiind practica turnarii bauturilor in pahar.

Arcoroc
este printre cele mai populare branduri utilizate de profesionistii din domeniul HoReCa din intreaga lume.

Carafa Arcoroc Carre
este realizata din sticla calita de inalta calitate, durabila si practica, destinata utilizarii intense din aceasta industrie. Suprafata carafei este absolut neteda si neporoasa. Aceasta nu absoarbe mirosurile straine, este rezistenta la influentele exterioare si isi pastreaza aspectul initial dupa un timp indelungat de folosire intensa.

Pentru mai multe detalii, apasa un click aici.

Sper ca aceasta selectie de carafe sa te ajute in reinnoirea stocului existent.

Nu uita!
Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.