Horeca

Ce pahare folosesti cand vrei sa-ti impresionezi clientii?

De Doinita Stanciu la 11-04-2023

Folosesti acele pahare care, prin designul lor pun in valoare bauturile servite. Folosesti pahare de calitate, care duc simpla servire a bauturii preferate la un nou nivel in care toate simturile sunt implicate.

Pe scurt, folosesti pahare care sa creasca nivelurile de respect si incredere in serviciile oferite. Mai jos, o lista cu 6 pahare care bifeaza un raport foarte bun calitate-pret:

set-6-pahare-cocktail-bormioli-ypsilon-245-ml

Set 6 pahare cocktail Bormioli Ypsilon 245 ml

Acest set de pahare este caracterizat de designul exclusivist si elegant. Cupa transparenta cu forma conica se imbina armonios cu piciorul gratios, subtire si inalt, realizand in acest fel unul dintre cele mai reusite linii. Paharele Ypsilon de 245 ml valorifica orice tip de cocktail servit prin prezentarea impecabila.

Colectia Ypsilon include o gama larga de pahare pentru servirea si prezentarea bauturilor, precum vin, whisky, sampanie, margarita, apa sau sucuri naturale in industria HoReCa, la diverse evenimente sau in locatii de top, precum in hoteluri, locatii tip catering, restaurante, baruri, wine baruri, cluburi sau terase de vara. Comanda setul de pahare de la Bormioli Ypsilon de aici

set-6-cupe-cocktail-bormioli-america-20s-220-ml

Set 6 cupe cocktail Bormioli America '20s 220 ml

Un cocktail savuros merita prezentat in cel mai frumos pahar. In paharul care sa releve inca de la inceput continutul acestuia. Prin urmare, setul de cupe de la Bormioli sunt ideale pentru a oferi clientilor o experienta completa. Acestea sunt realizate dupa standarde inalte de calitate, respectand indicatori de fiabilitate, rezistenta si stralucire.

Forma paharelor presupune mult rafinament. In timp ce cupa se bazeaza pe o forma rotunda, piciorul implica detalii elaborate care definesc notiunea de eleganta si distinctie. Comanda setul de pahare de la Bormioli de aici

set-6-pahare-long-drink-pasabahce-diamond-315-ml

Set 6 pahare long drink Pasabahce Diamond 315 ml

Pasabache se numara printre cei mai mari producatori de sticla din lume, furnizand articole de sticla in peste 140 de tari in ultimii 80 de ani. Acesta este simbolul elegantei, creativitatii si fiabilitatii, cu o gama larga de produse, functionalitate, perspectiva inovatoare si modele distinctive.  Setul de 6 pahare din colectia Diamond de la Pasabahce se poate utiliza pentru servirea cocktail-urilor sau racoritoarelor. Elegante, cu linii bine definite, paharele sunt realizate din sticla de inalta calitate si au capacitatea de 315 ml. Acestea se pot curata manual sau la masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Comanda setul de pahare accesand acest link

pahar-cocktail-libbey-vintage-1924-245-ml-1

Pahar cocktail Libbey Vintage 1924 245 ml

Acest pahar dispune de o cupa larga si picior cu aspect unic, oferind eleganta oricarui tip de bauturi. Paharul Vintage 1924 este ideal pentru servirea sampaniei, vinurilor si bauturilor fine, precum si a cocktail-urilor creative. Versatilitatea sa este o calitate pe care o poti exploata pe o perioada indelungata.

Colectia Vintage 1924 imbina flerul de jazz cu tendinte noi de cocktail-uri si adauga o nota eleganta meselor restaurantului. Cu un design clasic, paharul contine o cupa rotunda care este ideala pentru rotirea bauturii si eliberarea aromelor. Paharul este realizat din sticla rezistenta la socuri mecanice si zgarieturi, are capacitatea de 245 ml si il poti comanda de aici.

pahar-cocktail-libbey-tiki-pineapple-500-ml-1

Pahar cocktail Libbey Tiki Pineapple 500 ml

Acest pahar cu design spectaculos este ideal pentru servirea bauturilor in baruri, restaurante sau hoteluri, garantand clientilor cele mai bune servicii. Paharul are capacitatea de 500 ml si este potrivit pentru servirea cocktail-urilor colorate. Paharul este fabricat din sticla transparenta, rezistenta la utilizare intensa, care va expune cu usurinta bauturile deosebite ale barmanilor.

Fie ca serviti un cocktail Mai Tai, Pina Colada sau Margarita, paharul Libbey Tiki Pineapple va rivaliza cu orice pahar cu aspect clasic, traditional. Comanda paharul de aici.

pahar-long-drink-libbey-radiant-470-ml-1

Pahar long drink Libbey Radiant 470 ml

Paharul Libbey Radiant este special conceput pentru servirea cocktail-urilor sau bauturilor long drink. Paharul este realizat din sticla temperata, este foarte rezistent la utilizari repetate si deosebit de puternic impotriva zgarieturilor. Datorita durabilitatii sale, acest pahar denota un raport excelent pret - calitate, devenind in acelasi timp, un produs economic care isi face treaba in mod ireprosabil. Paharul de la Libbey Radiant beneficiaza de un design placut, atent elaborat, avand o baza stabila si o forma atractiva, care presupun o buna sustinere si manevrabilitate.

Acesta este rezistent la lovituri usoare, dar si la diferentele de temperatura. Se spala usor atat manual, cat si ma masina de spalat vase. Comanda paharul accesand acest link.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.