Horeca

Carafe rezistente pentru servirea mustului in aceasta toamna

De Doinita Stanciu la 06-09-2023

Alege pentru restaurantul tau produse durabile care sa garanteze utilizari indelungate si sa puna in valoare toate bauturile servite datorita unui design reusit si nu numai. Modul de realizare este foarte important, prin urmare, surprinde-ti oaspetii in aceasta toamna cu gusturi si produse speciale si investeste in calitate, design si rezistenta.

Iata 5 carafe care iti vor fi de mare ajutor in aceasta toamna pentru prezentarea si servirea mustului/vinului:

Carafa din sticla Bormioli Misura 1 L ne incanta cu un aspect retro placut, ce defineste ambianta dintre stilul clasic si modern. Carafa are o baza rotunjita si gatul ingust, dotat cu o linie ce faciliteaza servirea bauturilor preferate. O poti comanda acum de AICI.

carafa-din-sticla-bormioli-misura-1-l-3

Carafa din sticla Pasabahce Village 0.7 L este ideala pentru servirea mustului, a vinului, dar si a limonadelor racoritoare in zilele toride de vara si ofera o nota de eleganta oricarei mese. Carafa este realizata din sticla transparenta de inalta calitate, durabila si practica, destinata utilizarii intense din industria HoReCa. Aceasta nu absoarbe mirosurile si isi pastreaza aspectul initial dupa un timp indelungat de folosire intensa. Comanda carafa de la Pasabahce Village de AICI.

carafa-din-sticla-pasabahce-village-05-l

Carafa din sticla Bormioli Officina 1825 1000 ml cu aspect retro, inspirat din stilului industrial vintage este realizata din sticla transparenta, rezistenta. Carafa Bormioli Officina 1825 are capacitatea de 1000 ml si este caracterizata de baza rotunjita si gatul ingust, dotat cu o linie ce faciliteaza servirea bauturilor preferate. Comanda carafa de la Bormioli Officina de AICI.

Pe yalco.ro acest tip de carafa este disponibil si in alte dimensiuni, de 250 ml sau de 500 ml. Le gasesti chiar AICI.

carafa-din-sticla-bormioli-officina-1825-1000-ml-2

Carafa sticla Bormioli America '20s 790 ml este potrivita atat pentru mixarea cocktail-urilor si bauturilor de catre barmani, cat si pentru prezentarea si servirea limonadei sau bauturilor alcoolice in baruri, restaurante, sau terase, dar si acasa.Carafa sticla Bormioli America '20s 790 ml are capacitatea 790 ml, este fabricata din sticla transparenta si rezistenta si prezinta durabilitate superioara. Carafa se remarca prin stilul vintage original si elegant si este realizata in concordanta cu ultimele tendinte de design si tehnologie, prezentand diverse insertii ce accentueaza culorile vibrante ale cocktailurilor si bauturilor. Comanda carafa de la Bormioli America ’20s de AICI.

carafa-sticla-bormioli-america-20s-790-ml-2

Carafa sticla Arcoroc Carre 0.5 L este ideala pentru servirea mustului in aceasta perioada. Carafa eleganta are capacitatea de 0.5 L si prezinta o forma originala, patrata, cu un gat alungit, fiind practic turnarii bauturilor in pahar. Carafa Arcoroc Carre este realizata din sticla calita de inalta calitate, durabila si practica, destinata utilizarii intense din industria Horeca. Suprafata carafei este absolut neteda si neporoasa. Aceasta nu absoarbe mirosurile straine, este rezistenta la influentele exterioare si isi pastreaza aspectul initial dupa un timp indelungat de folosire intensa. Comanda carafa de la Arcoroc Carre de AICI.

carafa-sticla-arcoroc-carre-05-l-4

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.