Horeca

Caldura resimtita in ultimele zile ne duce cu gandul la un singur lucru: Un Frappe delicios!

De Mihai Voicila la 24-05-2022

Dimitris Vakondios, un angajat al companiei Nestle, a inventat delicioasa bautura cu cafea la Targul International de la Salonic in anul 1957. El se afla la acest targ pentru promovarea unei bauturi de ciocolata instant pentru copii, care se amesteca intr-un shaker.

In timpul unei pauze, acesta dorea sa isi prepare un Nescafe Classic, insa nu avea la dispozitie apa fierbinte. Asadar, a mixat cafeaua instant cu apa rece si asa a luat nastere Frappeul.

Totusi, denumirea de Frappe a devenit oficiala in Grecia moderna, in jurul anului 1979.

Nu multi stiu ca Frappeul este preparat in 3 feluri in functie de zaharul adaugat, si anume: glykos (dulce- 2 lingurite de cafea si 4 de zahar), metrios (2 lingurite de cafea si 2 de zahar) si sketos (2 lingurite de cafea, fara zahar).

Pentru toata gama de pahare potrivite pentru Frappe te asteptam chiar aici.

Acum ca am aflat istoria Frappeului, intrebarea este in ce-l servim… La Yalco gasesti o gama variata de pahare perfecte pentru servirea Frappeului.
Iata si o selectie din partea mea:

pahar-margarita-pasabahce-capri-375-ml-1pahar-margarita-pasabahce-capri-375-ml (1)

Pahar Pasabahce Capri 375 ml

Pasabache se numara printre cei mai mari producatori de sticla din lume, furnizand articole de sticla in peste 140 de tari in ultimii 80 de ani. In prezent, paharele nu mai sunt doar obiecte practice, sunt chiar mijlocul prin care marcam momente importante, momente romantice.

Paharul Pasabahce Capri 375 ml este realizat din sticla de inalta calitate, te incanta cu designul sau in forma de clepsidra si picior lung.

Acesta are capacitatea de 375 ml ceea ce il face perfect pentru servirea unui Frappe delicios. Acesta se poate curata manual sau la masina de spalat vase, in conditii de siguranta. Te asteapta chiar aici.

pahar-cocktail-libbey-everest-beverage-tall-355-mlpahar-cocktail-libbey-everest-beverage-tall-355-ml (1)

Pahar cocktail Libbey Everest Beverage Tall 355 ml

Paharul Everest Tall te incanta cu durabilitatea si forma clasica, avand un design liniar, sofisticat, oferind in acelasi timp o aderenta imbunatatita pentru confortul oaspetilor.

Realizate din sticla extrem de durabila si cu un design deosebit, acest tip de pahare creeaza o atmosfera placuta si cocktail-uri unice si a frappeurilor.
Datorita unui proces termic special aplicat portiunii superioare a sticlei, poti fi sigur de durabilitatea exceptionala care se potriveste cu stilul acestora.

Acest tratament DuraTuff este proiectat pentru a creste rezistenta sticlei la socuri mecanice si termice, facand totodată mai sigură utilizarea. Din 1818, Libbey este distribuitor principal de articole din sticla, oferind o gama larga de produse durabile si elegante pentru a se potrivi nevoilor tale.

Este usor de intretinut, se curata manual sau in masina de spalat vase si este rezistent la gheata.

Ti l-am pus deoparte chiar aici.



pahar-pasabahce-cooler-casablanca-645-ml-2pahar-pasabahce-cooler-casablanca-645-ml (1)

Pahar Pasabahce Cooler Casablanca 645 ml

Colectia de pahare Casablanca
ofera o gama larga de sortimente, ideale pentru cluburi sau baruri din industria Horeca.

Transparenta si designul transforma paharele Casablanca in articole perfecte pentru servirea bauturilor spirtoase, a milkshake-urilor, a frappeurilor sau a cocktail-urilor cu multa gheata.

Paharul Cooler Casablanca are capacitatea de 675 ml, este realizat din sticla rezistenta, de inalta calitate ce pastreaza bautura rece sau calda o perioada indelungata, nu doar la servire.

Paharul este monobloc, rezistent si fiabil, obtinut dintr-o singura bucata de sticla, proces ce garanteaza o durabilitate crescuta prin lispa micro-fisurilor.

Acesta se curata usor manual sau in masina de spalat vase.

Il gasesti chiar aici.


pahar-pasabahce-casablanca-360-ml-1pahar-pasabahce-casablanca-360-ml (1)

Pahar Pasabahce Casablanca 360 ml

Varianta mai mica a paharului Cooler Casablanca 645 ml indeplineste aceleasi caracteristici.

Un bar care se respecta va alege cu atentie articolele din sticla pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Va recomandam sa alegeti produse din sticla de calitate superioara, deoarece o sticla de buna calitate este mult mai rezistenta in timp, ceea ce duce la costuri reduse de inlocuire.

Acest pahar are capacitatea de 360 de ml si te asteapta chiar aici.

pahar-sticla-temperata-pasabahce-colombian-270-ml (1)pahar-sticla-temperata-pasabahce-colombian-270-ml (2)

Pahar sticla temperata Pasabahce Colombian 270 ml

Pahar sticla temperata Pasabahce Colombian 270 ml
este realizat din sticla temperata, rezistenta la temperaturi inalte, proces ce garanteaza o durabilitate crescuta prin lispa micro-fisurilor. Paharul cu design elegant este dotat cu maner ergonomic si este potrivit pentru servirea bauturilor calde sau reci, precum latte macchiato, caffe latte, frappe, ceaiuri sau limonada.

Paharul Pasabahce Colombian de culoare transparenta are capacitatea de 270 ml, o intaltime de 145 mm, si dispune de o baza stabila, fiind destinat prezentarii si servirii bauturilor atat in locatii de top Horeca, precum hoteluri, restaurante, cafenele, terase de vara, baruri sau pub-uri, cat si acasa.
Produsul se poate curata usor manual sau la masina de spalat vase.

Il gasesti chiar
aici.

Sper ca selectia este de interes pentru tine!

Nu uita!
Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.