Horeca

Bormioli, regele cupelor pentru servirea desertului!

De Mihai Voicila la 29-03-2022

Vara se apropie cu pasi repezi, iar tu, HoReCarule, trebuie sa te pregatesti pentru servirea deserturilor racoroase din zilele toride.

Bormioli Rocco are o istorie lunga, de aproape 200 ani, compania fiind fondata in anul 1825. Bormioli Rocco este cel mai mare producator de vesela din sticla si recipiente pentru depozitare din sticla si plastic pentru uz casnic si industrial din Italia, dar si unul din cei mai mari furnizori, la nivel mondial.

Ti-am pregatit cateva sugestii pentru servirea spectaculoasa a deserturilor reci pregatite pentru oaspetii tai:

cupa-desert-bormioli-graphica-280-ml


Cupa desert Bormioli Graphica 280 ml este realizata din sticla transparenta, cu picior. Aceasta are capacitatea de 280 ml, partea superioara este rotunda, iar baza stabila. Personalitatea puternica a acestei colectii evidentiaza semnele grafice ale anilor ’30. Deliciul unui desert nu vine doar din faptul ca este dulce si savuros. Este important sa fie decorat si servit intr-un mod atractiv.
Pentru a descoperi oferta noastra pentru Cupa desert Bormioli Graphica 280 ml intra chiar aici.

cupa-desert-sticla-bormioli-acapulco-300-ml


Cupa desert sticla Bormioli Acapulco 300 ml - Cupa pentru desert din colectia Acapulco este realizata din sticla transparenta si are capacitatea de 300 ml. Aceasta este rotunda, prevazuta cu un picior menit sa tina inghetata rece departe de caldura mainilor. Baza lata este stabila si nu va permite rasturnarea cupei cand aceasta este plina. Cupele pentru desert sunt accesorii indispensabile in echiparea restaurantelor pentru zilele toride de vara. Cupa pentru desert din sticla Bormioli Acapulco 300 ml este chiar aici acum la un super pret!

cupa-sticla-desert-bormioli-gelato-280-ml

Cupa sticla desert Bormioli Gelato 280 ml

Serveste inghetata intr-o cupa moderna, realizata din sticla transparenta, avand capacitatea de 280 ml. Are un diametru de 100 mm si o inaltime de 166 mm. Cupa este realizata in forma de cornet de inghetata si poate fi alegerea perfecta pentru a servi inghetata sau desertul preferat. Baza lata a cupei este stabila si nu va permite rasturnarea cand aceasta este plina.

Se poate curata usor manual sau in masina de spalat vase.

Aceasta cupa pentru desert o gasesti chiar aici.

cupa-desert-bormioli-diamond-jr-220-ml

Cupa desert Bormioli Diamond JR 220 ml

Colectia Diamond are un design care iese in evidenta prin eleganta si stilul modern, potrivita pentru toate ocaziile si utilizarea zilnica. Cupa de desert Bormioli Diamond JR este realizata din sticla transparenta, cu un model aparte, ce se aseamana cu diamantul. Aceasta are capacitatea de 220 ml, o inaltime de 86 mm si un diametru de 102 mm. Partea superioara este rotunda.

Pentru a afla toate detaliile, poti intra aici. 

cupa-desert-libbey-embassy-230-ml

Cupa desert Libbey Embassy 230 ml este ideala pentru servirea de inghetata sau desert in restaurante, baruri, hoteluri sau cofetarii. Aceasta este realizata din sticla transparenta, rezistenta, prevazuta cu picior si cupa larga, pentru un aspect elegant. De asemenea, piciorul cupei de desert este menit sa mentina rece inghetata, departe de caldura mainilor. Baza lata a cupei este stabila si nu permite rasturnarea. Are un diametru de 111 mm si o inaltime de 86 mm si o gasesti chiar aici

Sper ca sugestiile mele sa te ajute in completarea veselei pentru sezonul estival si sa oferi oaspetilor din restaurantul tau cat mai multe deserturi delicioase!

Nu uita! Ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.