Horeca

Boluri salata, ideale pentru acest inceput de vara

De Doinita Stanciu la 24-05-2023

Invita clientii la o portie de sanatate! Iar o salata proaspata, care sa-i pregateasca pentru vara care este pe cale sa inceapa, este primul pas. Deschide-le apetitul pentru culoare, prospetime si vitalitate cu ajutorul produselor corespunzatoare. Iar bolurile din portelan de pe yalco.ro reprezinta cea mai potrivita modalitate de a prezenta o salata, chiar si pe cea mai simpla, in cea mai buna forma a sa. Are sens, nu-i asa? Iti prezentam 5 boluri care vor schimba intreaga perceptie asupra experientei. Si nu te grabi sa tragi concluzii pripite pana nu vezi despre ce este vorba.

Bol portelan Bonna Gloire 22 cm se remarca prin portelanul superior si textura unica ce evidentiaza preparatele, imbratisand platinguri diverse, autentice. Bolul Bonna Gloire cu diametrul de 22 cm este realizat din portelan de inalta calitate, fiind caracterizat de forma asimetrica si designul exclusivist. Suprafata cu finisaj mat a bolului ofera eleganta si rafinament. Comanda bolul de la Bonna Gloire de aici.

Bonna Glorie

 

Bol melamina alb frunza APS 50 x 23 x 7.5 cm, 1.5 l deosebit de frumos, ideal pentru prezentarea si servirea diferitelor tipuri de preparate. Bolul se remarca prin materialul de calitate cu aspect de portelan, foarte rezistent, prin designul indraznet si de efect si prin finisajul care ofera o eleganta aparte in prezentare. Bolul este durabil, comportand-se extraordinar de bine in timp. Datorita rezistentei sale dovedite, acest produs denota un raport foarte bun calitate-pret, fiind unul dintre produsele in care merita sa investesti. Comanda-l de aici.

APS

 

Bolul salata portelan Ionia Buffet 35 cm este ideal pentru expunerea salatei la mesele de tip bufet. Bolul pentru salata din portelan ofera un design simplu si elegant, ce emana autenticitate si naturalete. Contemporane si functionale in acelasi timp, produsele din portelan Ionia corespund cu siguranta celor mai inalte standarde. Acesta este rezistent la uzura datorita temperaturilor de peste 1400°C din timpul procesului de fabricatie. Ofera siguranta la spargere, portelanul Ionia se sparge doar in bucati mari, vizibile. Detalii aici.

Ionia Buffet

 

Bol oval salata portelan Yalco Blanco 31 x 24.5 cm

Bolul oval de de la Yalco se remarca prin eleganta formei, dar si prin finisajul perfect. Acesta este realizat din portelan de cea mai buna calitate, este rezistent la utilizari repetate si se comporta excelent in timp. Acesta este usor de stivuit, ceea ce ajuta la reducerea spatiului de depozitare. Un produs pe care te poti baza vreme indelungata. Comanda-l de aici.

 Yalco Blanco

 

Bol portelan Bonna Sapphire 19 cm 700 ml este realizat din portelan, are diametrul de 19 cm si capacitatea de 700 ml. Bolul este recomandat pentru servirea salatelor si se preteaza atat gusturilor clasice, cat si celor moderne.Indeplinind cele mai dure cerinte, toate produsele Bonna care au fost identificate cu acest tip de rezistenta, sunt proiectate  pentru a fi utilizate pentru un timp cat mai indelungat. Bonna foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgarieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri. Transluciditatea este rezultatul unui proces de cercetare si dezvoltare profunda, astfel incat, Bonna a realizat o formula ce ofera o luminozitate unica produselor. Comanda bolul de aici.

Bonna Sapphire

 

Descopera colectia de boluri de pe yalco.ro si mizeaza pe caracteristicile deosebite ale produselor dedicate segmentului Horeca.