Horeca

Bazeaza-te pe tacamuri de calitate, din inox durabil, pentru utilizari indelungate

De Doinita Stanciu la 14-02-2023

Intr-un restaurant, tacamurile joaca un rol esential. Acestea trebuie sa arate bine, sa fie elegante, astfel incat sa faca placere clientului, sa fie durabile, adica sa reziste la cicluri repetate de spalare si sa se preteze la o multime de preparate, fie ele traditionale sau sofisticate. Tacamurile din inox de la Yalco asigura calitatile mentionate, ceea ce se traduce atat prin satisfactia proprietarului de restaurant, cat si prin satisfactia clientului.

Mai jos, o lista cu 6 seturi de tacamuri care merita sa faca parte din bucataria ta:

set-6-lingurite-ceai-inox-1810-yalco-triton

Set 6 linguri baza inox 18/10 Yalco Triton

Cu un design elegant si un dinisaj perfect, aceste linguri contribuie la reusita preparatului pe care il prezinti clientului. Lingurile sunt rezistente si isi pastreaza aspectul placut in timp. Au o greutate redusa, iar modul de realizare implica o buna manevrare. Se pot spala in masina de spalat vase si nu au nevoie de o anumita ingrijire speciala. Aceste asunt porduse pe care te poti baza vreme indelungata, prin urmare, merita sa investesti in ce este mai bun. Comanda setul de linguri de AICI.

set-6-furculite-baza-inox-1810-yalco-triton

Set 6 furculite baza inox 18/10 Yalco Triton

Mizeaza pe furculite de calitate, care sa te ajute sa faci economie in timp. Furculitele sunt ideale pentru mai toate preparatele restaurantului tau, sunt usoare si durabile, iar modul in care comporta la spalare este ireprosabil. Aceste furcuite isi mentin stralucirea in timp si finisajul remarcabil ceea ce le face sa fie de neinlocuit in orice bucatarie. Comanmda setul format din 6 furculite AICI.

set-6-furculite-aperitiv-inox-1810-yalco-pacific

Set 6 furculite aperitiv inox 18/10 Yalco Pacific

Aperitivele restaurantului tau merita sa vina insotite de cele mai frumoase tacamuri. In acest fel, experienta culinara se va transforma intr-un moment de exceptie, pe care clientii vor dori sa-l repete cat se poate de des. Detaliile sunt cele care conteaza, prin urmare, acorda atentie fiecarui aspect in parte, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Furculitele pentru aperitiv Yalco Pacific sunt deosebit de rezistente si se remarca prin detalii fine, foarte atent realizate. Forma acestora este una care permite o buna manevrare, dar si o adevarata bucurie. Comanda setul de furculite pentru aperitiv Yalco Pacific de AICI.

set-3-cutite-baza-inox-1810-yalco-triton

Set 3 cutite baza inox 18/10 Yalco Triton

Cutite din inox care-si vor dovedi rezistenta si durabilitatea in timp, fara a necesita instructiuni speciale de ingrijire. Realizate din inox de foarte buna calitate, acestea sunt ideale pentru o multime de preparate, ceea ce inseamna ca versatilitatea este o caracteristica definitorie. Designul elegant, finisajul perfect si forma clasica sunt alte atribute care claseaza aceste produse in topul favoritelor. Cutitele din inox Yalco Triton sunt intr-adevar produse care merita sa se afle in bucataria ta. Le poti comanda de AICI.

set-3-cutite-baza-inox-1810-yalco-pacific

Set 3 cutite baza inox 18/10 Yalco Pacific

Setul de 3 cutite baza inox 18/10 Yalco Pacific se poate utiliza in restaurante, saloane de evenimente, hoteluri sau in oricare alta locatie din aria HoReCa. De asemenea, cutitele de baza Pacific adauga stil, rafinament si eleganta cinelor festive, reuniunilor de familie sau ocaziilor speciale organizate acasa. Tacamurile sunt foarte importante pentru aspectul mesei, fie ca este vorba despre o nunta, un botez, o cina importanta in familie sau alaturi de prieteni, ori de zi de zi. Cutitele Pacific sunt realizate din inox 18/10, contin 18% crom si 10% nichel in compozitie. Cromul este un metal dur care ajuta la sporirea duritatii produsului. Nichelul este un element metalic argintiu care ajuta la cresterea rezistentei la coroziune. Comanda setul de cutite Yalco Pacific de AICI.

set-6-lingurite-ceai-inox-1810-yalco-triton

Set 6 lingurite ceai inox 18/10 Yalco Triton

Ceaiurile si deserturile au nevoie de tacamuri potrivite care sa contribuie la reusita momentului de rasfat. Prin urmare, aceste lingurite din inox Yalco Triton sunt ideale pentru a savura in tihna deliciile dorite. Fie ca ne referim la un tort de ciocolata, la o lava cake, cheese cake sau la un ceai de fructe rosii, cu aceste lingurite vei avea garantia unui moment desavarsit. Cu un design minimalist, un finisaj perfect si o forma clasica, aceste lingurite promit, pe langa aspectul ireprosabil in timp, si o reala bucurie in utilizare. Rezistenta este o alta caracteristica importanta care fac ca aceste lingurite sa devina produse pe care te poti baza vreme indelungata. Comanda aceste lingurite de AICI

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.