Horeca

Bauturi calde in oras

De Diana Popescu la 21-02-2024

Cu siguranta, o cafea buna este bautura care ne poate face ziua perfecta, aceasta fiind a doua cea mai populara bautura din lume.

Fie ca iti incepi ziua ca si un ritual cu o ceasca de cafea aromata sau ai nevoie de un impuls care sa sporeasca productivitatea in a doua parte a zilei, cafeaua te poate ajuta sa te concentrezi si sa infrunti provocarile zilei.

Iubitorii de cafea adora bautura calda aburinda pentru gustul si aroma complexa, dar si pentru aportul de energie care poate imbunatati atat starea de spirit, cat si concentrarea.

Iarna poti savura o ceasca de cafea fierbinte care iti poate incalzi sufletul, in timp ce vara te poti bucura de o cafea rece, revigoranta, astfel incat, indiferent de anotimp, in cafenele sau bistro te poti bucura de o varietate de arome si sortimente de cafea, menite sa se potriveasca gusturilor tale.

Deseori, oamenii pasesc pragul unei cafenele sau bistro pentru a socializa si pentru a se relaxa alaturi de cei mai dragi pieteni si, de ce nu, pentru a lucra in timp ce savureaza bauturi calde sau reci.

9-2

Pentru antreprenorii Horeca ce detin cafenele sau bistro, ospitalitatea este primordiala, acestia oferindu-le oaspetilor sai mai mult decat o bautura calda - o intreaga experienta.

De la clasicul espresso intens, un cappuccino cremos si spumos, o ciocolata calda delicioasa sau un ceai din plante sau fructe aromate, fiecare bautura este preparata cu pasiune, cu grija si atentie la detalii pentru a incanta simturile clientilor la cele mai inalte standarde.

Alaturi de un ambient relaxant si de o atmosfera vibranta, plina de viata, cafenelele si bistro te vor invita sa te destinzi si sa te bucuri de fiecare bautura, sa te lasi purtat de savoarea momentului.

Atmosfera dintr-o cafenea sau bistro poate varia in functie de locatia si stilul specific, insa in general aceste locatii sunt definite de o atmosfera calda, prietenoasa si relaxanta.

Iata cateva bauturi calde populare, preferate in randul consumatorilor, pe care le poti savura in oras.

Se spune ca esentele tari se tin in sticlute mici...iar noi va spunem ca cele nobile se regasesc in cesti mici, dar pline de aroma intensa. Un espresso este o calatorie rapida in lumea aromelor si a energiei, fiind bautura calda populara in randul consumatorilor de cafea din intreaga lume, datorita intensitatii gustului si a cantitatii mari de cofeina, ce ofera o doza rapida de energie.

set-2-cani-espresso-cu-perete-dublu-bormioli-thermic-glass-120-ml

De asemenea, espresso este ingredientul principal ce sta la baza prepararii multor bauturi populare, precum cappuccino, americano sau latte macchiato.

Cappuccino este bautura cremoasa adorata de italieni la micul dejun, definita de un espresso proaspat, intens si valurile spumoase de lapte ce creeaza o textura cremoasa si un strat gros de spuma, ce imbratiseaza armonios aroma si gustul. Un rasfat intr-o ceasca!

set-2-cani-cu-perete-dublu-luigi-bormioli-thermic-glass-385-ml

Caffee Latte este bautura calda si delicioasa, ideala pentru consumatorii ce apreciaza gustul bogat si cremos al cafelei cu lapte.

Aceasta bautura imbina partea de espresso intens cu spuma fina a laptelui, creand echilibrul perfect intre aromele intense si textura catifelata.

pahar-cu-maner-pasabahce-irish-coffee-230-ml (2)

Un ceai in oras este un moment plin de relaxare in mijlocul agitatiei urbane, unde o cafenea sau bistro ofera o oaza de liniste unde poti savura cele mai gustoase infuzii de ceaiuri clasice din fructe si plante, sau ceaiuri exotice, precum matcha, astfel incat, fiecare ceasca te poate purta pe meleaguri indepartate, pline de arome bogate si revigorante.

pahar-cu-maner-pasabahce-irish-coffee-230-ml (3)

Selectia de cesti, cani si pahare de cafea potrivite pentru locatii tip cafenea sau bistro devine o alegere importanta, deoarece calitatea veselei prezinta un rol esential in experienta consumatorului.

In magazinul nostru online www.yalco.ro regasesti o gama variata de articole dedicate segmentului Horeca, colectii de cesti, cani si pahare potrivite pentru servirea bauturilor calde in cafenele si bistro.

Iti prezint colectiile de cesti si cani din portelan Ionia pentru espresso, cappuccino sau ciocolata calda, definite de unicitatea lucraturii manuale. Cu design clasic si elegant sau contemporane, produsele din portelan Ionia corespund, cu siguranta, celor mai inalte standarde.

Articolele din portelan Ionia sunt rezistente la uzura, datorita temperaturilor inalte din timpul procesului de fabricatie, fiind totodata concepute sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin in timpul operatiunilor de servire, spalare si depozitare.

Le gasesti la Yalco, disponibile aici.

ceasca-espresso-ionia-amnesia-70-ml ceasca-mocha-portelan-suprapozabila-ionia-ikaros-100-ml

Prezentarea bauturilor calde in pahare transparente este o tendinta moderna si atragatoare in industria Horeca, deoarce permite consumatorilor sa remarce stratificarea si aspectul bauturilor servite, precum spuma de lapte, culorile, dar si aromele, inainte de a savura prima inghititura a bauturilor calde.

pahar-pasabahce-cooler-casablanca-645-ml-4

De asemenea, aceasta prezentare adauga o nota de eleganta servirii si contribuie la experienta finala rafinata si sofisticata a consumatorului si poate ajuta la promovarea produselor pe retelele de socializare sau in diverse materiale de marketing, prin postarea fotografiilor atragatoare.

La Yalco regasesti o gama variata de cesti, cani si pahare, precum si diverse borcane transparente realizate din sticla termorezistenta de cea mai buna calitate, ideale pentru prezentarea spectaculoasa a bauturilor calde sau reci.

Pentru clientii din domeniul Horeca punem la dispozitie produse din sticla profesionale marca Pasabahce, colectia Casablanca, cu forme inalte si linii bine definite, realizate din sticla rezistenta, de inalta calitate ce pastreaza bauturile reci sau calde pentru o perioada de timp indelungata, nu doar la servire.

Le gasesti disponibile aici, pe www.yalco.ro.

pahar-pasabahce-casablanca-360-ml-3

Paharele din sticla temperata Pasabahce Colombian sunt rezistente la temperaturi inalte, proces ce garanteaza o durabilitate crescuta prin lispa micro-fisurilor. Paharele cu design elegant prezinta maner ergonomic si baza stabila, fiind potrivite pentru servirea bauturilor calde sau reci, precum latte macchiato, caffe latte, frappe, ceaiuri sau limonada, in locatii de top Horeca, precum hoteluri, restaurante, cafenele, terase de vara, baruri sau pub-uri. Disponibile aici.

pahar-sticla-temperata-pasabahce-colombian-270-ml (1)-1 pahar-sticla-temperata-pasabahce-colombian-270-ml-2

Paharele Pasabahce Irish Coffee au capacitatea de 270 ml si sunt potrivite pentru servirea de caffe latte original italian, cafea Dalgona, ceaiuri, precum si pentru o combinatie unica de preparare intensa a cafelei si de spuma usoara, catifelata.

https://www.yalco.ro/horeca/pahare-cafea/pahar-cu-maner-pasabahce-irish-coffee-230-ml-9945 pahar-cu-maner-pasabahce-irish-coffee-230-ml-2

Cu un design modern, maner ergonomic si baza stabila, paharele Pasabahce Irish Coffee asigura manevrarea usoara, in timp ce transparenta cupei permite clientilor sa admire aspectul bauturilor calde servite. Sunt disponibile aici.

Prezentarea bauturilor calde este la fel de importanta precum locatia si tehnica de preparare, iar magazinul Yalco iti prezinta ultimele tendinte in alegerea cestilor si paharelor potrivite pentru servirea bauturilor calde in cadrul locatiilor Horeca.

yu

Te astept pe www.yalco.ro sau in showroom la Yalco cu o gama variata de produse de unde poti alege articolele preferate pentru servirea bauturilor calde ce vor completa atmosfera locatiei tale Horeca!