Horeca

Alege ustensilele potrivite pentru bar si ofera bauturi dintre cele mai sofisticate

De Doinita Stanciu la 25-04-2023

Bauturile speciale necesita ustensile speciale. Acele ustensile care ajuta la realizarea gustului perfect prin amestecare, picurare, mixare sau pisare. Prin urmare, serveste-le clientilor bauturi complexe cu gust deosebit si investeste in produsele potrivite care sa aduca un maximum de randament.

Iata 6 produse indispensabile pentru orice bar:

pompa-vacuum-vin-inox-aps-15x35-cm
Pompa vacuum vin inox APS 15x3.5 cm

Pompa vacuum pentru vin APS reprezinta cea mai simpla metoda de a conserva sticlele de vin care au fost desigilate prin eliminarea aerului din interiorul acestora, impiedicand oxidarea vinului si pastrarea aromei un timp indelungat. Este foarte usor de utilizat, se aseaza dopul pe sticla si se foloseste pompa de vacuumat pana se extrage tot aerul din sticla. In felul acesta, vinul se pastreaza foarte bine, la fel si aroma sa.

Pentru comanda si detalii, acceseaza acest link.

shaker-cocktail-sticla-bormioli-ypsilon-55cl
Set 2 piese shaker APS Boston 700 ml

Shakerul Boston de la APS este realizat din doua piese si poate fi utilizat ca ustensila profesionala pentru cocktailuri, de catre barmani, in domeniul HoReCa. Shakerul contine o cana realizata din sticla groasa, rezistenta, transparenta, cu o capacitate de 400 ml. Recipientul inferior al shakerului are capacitatea de 700 ml si este realizat din inox de inalta calitate, cu aspect anti-aderent, cauciucat, de culoare neagra. Este simplu de utilizat si ofera rezultate rapide.

Comanda-l de aici.

forme-sfera-pentru-gheata-aps-235-x-85-x-6-cm
Forme sfera pentru gheata APS 23.5 x 8.5 x 6 cm

Forme pentru gheata indispensabile in orice bucatarie. Produsul este realizat din material rezistent, se bucura de durabilitate, iar dimensiunea sa este ideala pentru orice congelator. Formele pentru gheata au dimensiunea perfecta, astfel incat sa incapa in orice tip de pahar. Comanda aceste forme pentru gheata de la APS de aici.

picurator-8-cm-aps-set-6-bucati

Picurator 8 cm APS, set 6 bucati.

Un produs ideal pentru realizarea cocktailurilor perfecte. Datorita modului de dozare, cantitatile folosite vor fi intotdeauna cele corecte. Nici mai mult, nici mai putin. Un echilibru perfect al gusturilor. Produsul este realizat din material rezistent, se bucura de durabilitate si de un design atractiv. Picuratorul este rezistent si foarte simplu de utilizat. Acesta nu presupune o intretinere riguroasa, prin urmare, poate fi folosit fara probleme, sezon dupa sezon.

APS lucreaza cu diversi designeri si experti profesionisti din industria de catering pentru a dezvolta produse noi care combina designul spectaculos cu functionalitatea ideala. Fabricat in Germania de o afacere de familie care pretuieste continuitatea, inovatia si increderea. Comanda picuratorul de la APS de aici.

lingura-bar-inox-aps-27-cm
Lingura bar inox APS 27 cm este perfecta pentru prepararea, amestecarea si servirea bauturilor sofisticate. Lingura este realizata din inox de calitate, beneficiind de rezistenta si design atractiv. Datorita dimensiunilor sale, lingura pentru bar este usor de folosit, fiind foarte utila in prepararea multor bauturi savuroase. Produsul este rezistent, se poate splala la masina de spalat vase si este usor de intretinut. Acesta are un aspect placut, un finisaj perfect si o greutate redusa. Comanda lingura pentru bar de la APS de aici.

muddler-inox-aps-35-cm-x-205-cm

Muddler inox APS 3.5 cm x 20.5 cm este indispensabil in orice bar. Datorita acestui produs te poti bucura de intreaga savoare a fructelor pe care alegi sa le folosesti in realizarea cocktailurilor. Un mod simplu si accesibil care va acorda cele mai savuroase arome. Il poto comanda chiar acum de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.